ДОБЪР ГИНЕКОЛОГ В РУСЕ и ЛОШ - отново в русе

• 250 577
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 540
И да споделя моето мнение за д-р Груева,тази жена не става,аз ходих на консултации при нея,просто отношението и е отвратително.
Ужасна е  Twisted Evil

# 541
Аз сега съм в 8 месец ,но съм решила да я сменя няма да стъпя повече при нея и съжалявам,че не го направих по рано.Препоръчайте някой друг , а инякой , при който да раждам.

# 542
Аз мога да препоръчам д-р Шишкова.
Раждах при нея и съм изключително доволна.
Тя обаче не работи със здравната каса.

Друг, за когото чувам само хубави неща, но не съм виждала лично е д-р Бойчев от болницата в Тутракан.
МАсово русенки раждат там и са много доволни. Бойчев работи със здравната каса.

# 543
А какво ще кажете за д-р Узунова,за секцио става въпрос

# 544
по принцип била добра но много се панирала ако има някакво усложнение или ако нещо не върви по план аз лично не бих се чувствала спокойно при такъв док.

# 545
Защо никой не пише по тази тема?Пишете ми моля Ви!

# 546
Az съм най доволна от Саха! той ми следи бременноста
А за раждането- на когото случа- чак толкова да се втилясвам не искам

# 547
Немисля че да се уговориш с док. е втилясване по принцип всичко е на късмет но без уговорка не става нали видях тези които бяха дошли ей така.....Няма да изпадам в подробности защото ви предстои да раждате и не е редно да ви се пълнят главите с гадости но си имайте едно наум  друго си е да разчиташ на някого.

# 548
Точно затова и аз искам да разчитам на някого,а като се има впредвид,че ще бъда секцио наи вероятно си мисля,че трябва да имам лекар на който да имам доверие и да не се притеснявам.

# 549
Точно затова и аз искам да разчитам на някого,а като се има впредвид,че ще бъда секцио наи вероятно си мисля,че трябва да имам лекар на който да имам доверие и да не се притеснявам.
Здравей, сигурно секцио ли ще е или ти така искаш?

# 550
и аз съм доволна от него, и на мене ми следи бременноста , но раждах във Варна. За раждането от русенското АГ никого не мога да препоръчам само съм се наслушала на различни истории, и затова си мисля че май нее добър вариант това че не искаш никого да ангажираш, това е многа важно нещо нее втилясване Rolling Eyes

# 551
и аз съм доволна от него, и на мене ми следи бременноста , но раждах във Варна. За раждането от русенското АГ никого не мога да препоръчам само съм се наслушала на различни истории, и затова си мисля че май нее добър вариант това че не искаш никого да ангажираш, това е многа важно нещо нее втилясване Rolling Eyes
[/quote

# 552
Защото имам едно секцио,а по принцип като първото ти е секцио с второто наи вероятно пак ще ме срежат.Затова искам да се уговоря с лекар, а нямям поглед в/у лекарите в Русе.Първото ми раждане не е било тук.

# 553
някой знае ли нещо за д-р тончева и ако може да ми дадете някакъв актуален телефон за връзка с нея

# 554
някой знае ли нещо за д-р тончева и ако може да ми дадете някакъв актуален телефон за връзка с нея

д-р Луиза Тончева
Адрес: Русе ул."Цар Освободител"82  (кооперацията срещу главния вход на големия пазар)
Телефон: 082/861299 088/7679850

Преглежда всеки делничен ден от 16 до 19, но идва към 15,30, без записване е. Аз съм ходила в 15 часа и съм била трета, ходила съм от 14,30 и бях първа. Големи опашки има. Преглежда и в събота, мисля от 10 до 12, но не съм сигурна за часа. Понякога има бележка пред кабинета в кои дни няма да работи. Аз съм много доволна от нея.

Общи условия

Активация на акаунт