КГБ = Клуб на Готините Баби - 197.

• 55 313
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Я, днес да не би да е празник на мързела? newsm78 Чудя се защо днес не съм като вчера...Е, довърших разтребването, пуснах прахосмукачка, ама не ми спори...Ето го обяснението - имало празник на мързела hahaha Joy
Честит ви празник, красавици! Mr. Green

# 406
Шпунци, стискам палци! Hands Fist

Честит рожден ден на лъвчетата!

Честит ден на енергоспестяващите! Smile

И лека нощ!

# 407
  • Кубрат/ Пишурка

# 408
  • в малка спретната къщурка
Идвам с радостната вест. Вече съм в редиците на БАБИТЕ.
Ели ме дари с внук- Михаил.
Летя без метла.

# 409
  • тук, на мястото си
Фурийке, честито внуче!
Жив и здрав да е Михаил, да расте щастлив и с много късмет!

# 410
  • София
Фури, честито!
Да е жив и здрав Михаил!  newsm30  1stroller newsm07
Да е ящен поспалив и да плаче умерено.
Сутринта си мислех какво става, кога ли ще е събитието.
На Ели пожелавам бързо възстановяване.
Май съм голяма телепатка.
Не съм се разписвала тия дни. Но то едно и също при мене, какво да спамя само.
Новото е,  че Мрънчи вече има 1 горно зъбче. Прави все повече крачки самичък. Като изгуби равновесие продължава да пълзи като хлебарка.

# 411
Фурийке, честита ви радост!
Да е много здрав Михайл, да спинка и папка
по много, че мама бързо да се възстановява!
А ти лети, мила, върховно щастие е това!

# 412
  • Кубрат/ Пишурка
 Фури, честитоооо! Да ти е живо и здраво внучето, да расте безпроблемно за радост на всички!

# 413
Фури, честито бебче!
Да расте здрав, усмихнат и послушен Михаил!!!

# 414
  • Вила Великула
Фурийке, честит ви Михаил. Да е здрав и да ви радва, а пък вие покрай него да сте два пъти по-здрави. Радостта е несравнима.
Днес нашата внучка като я взеха, за първи път плака много за баба и дядо и не искаше да си тръгва. Но тук си е рай за нея. Какво от това, че е ходила боса по двора и баба не е разбрала и на обяд си е легнала с мръсни крачета....

# 415
  • София
Честит внук Михаил на Фурийка и Фенчо! Да расте кротък и спокоен,да стане голям и силен мъж!
 Честит рожден ден на сина на Алфея!Да е здрав и с голям късмет!

Моите внуци заминаха.Останах сама и все едно съм в манастир-тишината е забележителна.

# 416

Фури,честито внуче! Да ресте щастлив и да ви радва много! Бързо възстановяване на мама!

# 417
  Здравейте момичета,
Фури,ЧЕСТИТО ВНУЧЕ! Да ти е живо и здраво и много късмет да има! Бързо възстановяване и на мама Ели.Gift Heart
Щпунц и аз ти стискам палци, но не знам за какво. После се похвали.Heart
 При мен нищо ново. Свършихме курса и утре ще ходя да си взема сертификата. Бяхме няколко дена на вилата и не подвихме крак. Днес се прибрахме към 14:00 и чак сега сядам. Бланширах тиквички, фасул, коприва и направих сладко от смокини. Жалко, че смокините вече свършиха.
 Люси , как е във Велинград? Тук е АД.
 Очаква ни страшно топла седмица.
 Танита, топни се и за мен в моренцето. Не съм ходила на море от 2004г. Обещахме си с ММ до година да го посетим.
 За сега толкова.
Лека нощ!:revolving_hearts:

# 418
  • София
ЧЕСТИТО ВНУЧЕ НА БАБА ФУРИЙКА И ДЯДО! ЧЕСТИТ СИН НА МАМА ЕЛИ И ТАТКО!НЕКА МИХАИЛ РАСТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН!
Фурийке, лети миличка, лети...Ще долетиш ли до София? А дано успеем да се видим.
Ех че хубава новина. И аз днес си мислих кога ли ще се похвали баба Фурийка. Юначето дойде на празника на Военноморските сили!

# 419
  • София
Честито бебе Михаил!
Да расте много здраво, щастливо, обичано и да има приказно детство!

Днес бяхме с децата при бебе Ники в Банкя. Така хубаво се разходихме, а за малкия просто нямам думи. Прекрасен е! Вече е на повече от месец. И много добричък, пупу. Спинка по 3-4 часа, буди се да папка, гледка малко, заспива и те така цялото денонощие. Мечта просто. Като се сетя баща му какво чудо беше.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт