КГБ = Клуб на Готините Баби - 197.

• 55 318
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
Да сте живи, че осъществихте мечтата ми за среща на баби и внуци! 6+6!!!
Следващият път и аз съм на линия.
Кой ще пише втори авторски репортаж? Я мобилизирайте някое внуче - да ви отмени и да разкаже за срещата. КАТО ЛЯТНО ДОМАШНО! Хем вълкът сит - хем агнето цяло Animal Dog2 Animal Goat. С един куршум 2 заека Animal Rabbit2 Animal Rabbit2.

# 391
  • Варна
Добър ден и от мен!  Nature High Brightness

Слънцето пече ли, пече,
времето тече ли, тече,
остават броени дни
и лятото ще отлети.....
Затова, да сготвя само,
мятам чантата на рамо,
банския на снагата,
капелата на главата,
и..... само на вас ще кажа-
хуквам-бавничко към плажа!
ДС нека стълбището да маже,
Танита на моренцето ще се покаже,
и съвсем здравословно
ще положи тяло морно,
слънчеви лъчи да сбере,
зимъска да й е добре-
да не я "въртят" колената,
да не я "ръчкат" ребрата,
болежката в кръста да спре,
"навсякъде" да й е добре!
Дано да може, дай Боже!

Споделих ви какъв ми е плана за днес, след малко тръгвам, че да се върна за сериалите!  Nerd

Приятен, слънчев, красив и спокоен петък ви желая, милимоички!
Sparkling Heart

# 392
  • София
   Хей,подстрекател! Звъниш да ми напомниш,а сама не идваш!Следващият път ще те докараме с ръчна количка. hahaha
  Танита,гмурни се веднъж и за мен,че как ми е "жега"...!

Последна редакция: пт, 09 авг 2019, 11:35 от Яжка

# 393
  • тук, на мястото си
Здравейте!
Тука съм, чета ви, но няма какво да пиша. Обикновено ежедневие.
Днес имам повод да се появя и да почерпя. Голямото ми момче има рожден ден. Да е жив и здрав!

# 394
                          Алфея,да е живо и здраво момчето ти!Много късмет и успех,щастие и любов да има в живота му!

# 395
  • София
АЛФЕЯааа, Честит рожден ден на голямото ти момче! Да е здрав, късметлия да е, да е щастлив и паралия да е!Да е опора на вас и на семейството си! Нали това е таткото на близнаците?
Брей, колко лъвчета сме народили...
На 4.август малкият син на БОРЯНА имаше рожден ден.
На 6.август моята щерка. Тия двамата са набори - станаха на по 42.
На 7.август е родена щерката на МАРИНА, а ето днес - още един рожденик. Момчета на АЛФЕЯ!
Нека да са живи и здрави, дълги години да им се радваме. Страхотна зодия е тая - лъвската! Обичат само гладене по посоката на косъма. Насрещно не се получава Mr. Green
Аз днес съм се захванала да чистя. Да подредя разхвърляната къща, че след 4 дни като се върнат от морето пак да я разхвърлят Joy Луд умора нЕма, само се пОти...
От вчера още ми държи "влага" срещата. Не се похвалихме, че ядохме сладолед йогурт със смокини, а имаше и с горски плодове. Сервираха ни го в малки керамични гърненца, които накрая ни казаха, че ако искаме, можем да си ги вземем за спомен. Гледам го от сутринта и му се радвам на това нищо и никакво гърненце.Да, ама спомен от срещата. Чудя се дали пак да не отида и да се почерпя с този сладолед newsm78 Представям си колко ще е хубаво, като насадя в него теменужки...
Почивката ми свърши, хайде да се захващам за метлата и парцала. Проза, прозаааа, от където и да го погледнеш. Simple Smile

ТАНИТА, топни се и заради мен. sport027
ЗДРАВЧЕ, дано си по-добре. dance
ЯЖКЕ, пак ли обикаляте парковете и моловете? Simple Smile

Хей, хайде малко се оживете де. Какво сте се скашкали?

Ах тази ДИДИА, изпревари ме, ама нали е по-млада...

# 396
  • София
Алфея, да ти е живо и здраво момчето! Радости да има с любимите си хора!
Около всички ни е проза, Алфея, като има нещо по-различно се хвалим. Simple Smile
Здравче, дано болежките ти да се временни, че иначе лошо.
Завиждам ви за гърненцата. Wink
Надявам се да видя чаровната Грети и цялото кралско войнство !
Със здраве!

# 397
  • тук, на мястото си
Дидия, Фло, Марина, благодаря ви за пожеланията!
Фло,  хубава зодия са лъвчетата, също като рачетата, нали!
Дидия, сигурно ти олекна като мина класирането? 
Маринка, ти докъде стигна с местенето?
Здравче, дано се оправиш бързо!
Танитка, мокро ли е морето?
Яжке, тичаш ли около внуците? Моята сестра като тебе пострада, счупи рамо.
Лека нощ! Утре пак съм на консервиране.

# 398
  • Варна
Алфея, да ти е жив и здрав рожденика!  Flowers Hibiscus
Много здраве и късмет в живота! Flowers Four Leaf Clover

Днес ходих на плаж, такава вълна имаше, та се топнах само до колене! Не посмях да вляза по-навътре!
А водата топла, топла..... чак да не ти се излиза от морето!
Фло, желанието ти е изпълнено, топнах се и заради теб!  Nerd
Яжка, заради теб ще се "гмурна" някой следващ път, стига да е по-спокойно морето, но ще стане, има още лято пред нас, само здраве да е!  Swimmer
Алфея,  морето си е мокро, както винаги, водата топла и чиста, но имаше коварна вълна и се чудя това днешното "мокрене до коленете", да го броя ли за "морска баня" или напротив!!!  Anchor
Понеже не обичам да се "пържа в собствен сос", като няма къпане в морето излязох бързо-бързо от плажа, изчаках автовлакчето, което пътува от Морска гара до Трета буна, метнах се и си направих разходка "с чужди крака"! Маршрута е доста дълъг, не бях ходила до края на плажната ивица има-няма десетина години, та се насладих на гледката с кеф! То палми, то заведения, то аромат на пържена риба, кебапчета, то халби бира, то музика...... а бе, лято!!!  People Rowboat  Boat  Speedboat
В морето имаше много военни кораби, в неделя е празник "140 години от създаването на Военноморските сили" и от няколко дни във Варна има тържества. Във варненските новини четох, че са пристигнали много гости от военноморските сили на САЩ, Румъния, Турция, Грузия, Италия..... заключителните демонстрации ще са във неделя. А на Морска гара имало акостирал български военен кораб "Смели" и ще може да се посети от граждани. Ходи ми се, ама тогава ни е концерта на Камчия и много ще ми дойдат две мероприятия в един ден! Пък и каква ли "тарапана" ще е!!! Особено тези, които са служили на него, няма начин да не са там!

Лека нощ!
 Sparkling Heart

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 08:31 от tanitatania

# 399
  • София
Добро утро,
 Първо искам да пожелая  здраве, щастие и сбъднати мечти на всички лъвчета ,лъвици и лъвове-дъщерите на  Фло и Маринка и синовете на  Боряна и Алфея.
 Срещата бе чудесна с внуци и баби. Приятно вспомнит.
 Жабче ти що не дойде?
 Здравче съжалявам,оправяй се бързо.
Танита морето е при теб ,не си рекла не си се топнала.Липсваха ми стихчетата ти.
Стискайте ми палци за утре да оцелея... Пасле ще пиша кви съм ги свършила.
Яне на теб оставям кафето и всички салтанати и те гушкам.
Фло ти си знаеш.

# 400
  • Вила Великула
Добро утро на всички! Прекрасен и спокоен да е денят ви. Аз съм на обичайното място, но си имам компания-племеника ми и внучката. Мъжете ще лакират сачака, а пък ние както се очертава ще рисуваме.

# 401
                        Добро утрооо! И аз се излюпих.
                        Шпунц,всички пръстчета са стиснати !
                        Алфея,поуспокоих се,но все още не напълно.За малко щях да го преместя при братовчедка му,но....в последния момент ни изпревари един младеж и нашия остана втори.Първа резерва,но си мисля,че едва ли ще има друго свободно място.Голяма каша направиха с това класиране.Типично по нашенски все глупости измислят.ЩО да е лесно ,като може да е трудно.Сега си спомних,че в у-щето ,в което ще учи,аз съм си изкарала педагогическата практика.Втората ми специалност е българска филология.Оказа се,че балът в Испанската падна и е под неговия,но той не иска испански с френски и пропуснахме по негово жерание.Освен това не иска нищо с математика.Нашият е  с история,БЕЛ,география.
                       Прекрасен ден,а аз си допивам кафенцето в компанията на голямата ми дъщеря.

Последна редакция: сб, 10 авг 2019, 12:02 от Didia

# 402
  • Кубрат/ Пишурка

Понеже вече е обед да ви почерпя с нещо разхладително:

Шпунц, имаш и моите палчета!

# 403
  • София
Привет, красавици!
Ей, страхотна жега е на вън. Отидох до фирмата, в която внукът посещава курс по програмиране, да го запиша за следващото ниво. Намира се на 580 крачки от дома ни. Е, щях да се разтопя...Сега релаксирам със студен пъпеш. Вчера преизпълних плана по почистване, така че днес ще ми е по-леко. Вчера си направих чушковата манджичка със соса. Ами получи ми се, вкусно беше. Днес съм на плодове.
Ще чета книгата на Умберто Еко "Как се пише дипломна работа". Съвсем сериозно. Човекът се е погрижил за бъдещите дипломанти. Мисля, че ще ми е полезна.
ШПУНЦИ, аз си знам. И ти си знаеш Simple SmileСтискам палци днес да мине всичко както трябва. Бъди спокойна. Hug
ПИПИЛОТА, изложба ли ще правите с внучката?
На село моите момичета рисуваха покемони. Трябва да заделя няколко за ДЖИЛИ - нали тя им е почитател. Simple Smile
ТАНИТА, нали си имаш целогодишно моренце, та можеш да избираш кога да ходиш и кога не. А ние пришълците, каквото ни се падне - такова.
АЛФЕЯ, какво консервираш? Предполагам домати. Права ли съм?
МАРИНКА, слагам ти едно виртуално рамо и те гушкам  Hug
ДИДИА, Раят на дамите май не го дават в петък. newsm78 Снощи гледах волейбол.
ЯНЕ, тенкю за разхладителната почерпка Joy
Хайде, стига ми почивка, да подхващам от някъде.  wavey

# 404
People BowTrollface

Хайде, стига ми почивка, да подхващам от някъде.  wavey
Smiling ImpTrollfaceWeary

Да му се не види на тоя лаф! Коя от нас не го е измрънквала барем 2-3 пъти!
Обявявам го за лаф на годината. И то точно в Световния ден на мързела!
/Цит. нашата стомато-психоложка/
People Dancers
Ето нещо по-умно:
"Запомнете, че винаги може да бъде открит нов, още по-добър начин на нищоправене”, е записано под датата 10 август от положилите усилия да увековечат своя мързел.

Общи условия

Активация на акаунт