КГБ = Клуб на Готините Баби - 197.

• 54 950
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • Вила Великула
Янче, благодаря за кафето. Пия моето и тръгвам на работа.
Дано Анжелка да свикне бързо с новото училище, да намери приятели. А ти да имаш възможност да и гостуваш.
На всички пожелавам успешен и спокоен ден и седмица. Надявам се, че скоро ще се активират всички, защото лятото лека-полека отминава и приключват ваканции, туршии, градини и т.н.

# 616
  • Варна
https://i49.vbox7.com/o/5a9/5a982bc58e0.jpg

Спокойна седмица за всички ни!  Hands Plus1

# 617
  • Кубрат/ Пишурка
 Момичета, нали помните, че ходихме на фестивал в Перник. Обявили са резултатите и от повече от 100 групи ние печелим златен медал!!! Много се радвам, защото пяхме втори, а след нас са минали много групи. Решихме, че дори ще забравят за нас! Ноооо журито си е било на място!

Последна редакция: пн, 09 сеп 2019, 14:32 от Янче-то

# 618
  • София
Браво Янче. Честита награда. Още много награди и пътешествия с хора.
 Днес се видях с Яжка случайно  в квартала. Стана ми хубаво.
 Иначе разходки  с внуците  ,че иде училище и ДГ.
 Гъбка година на чушките е не на доматите, ама на Женския пазар вчера розови домати по 1лв.

# 619

Добро утро? Янче-след чудесната награда-поспи си-заслужаваш. Честито и още много пътувания и награди ти желая.
  Доби-добре дошла след доста отсъствие. Благодаря за пожеланията към момиченцето ни. Дай Боже всички да растат здрави и ни радват. Те са истинско богатство.
  На всички приятен ден и без много зор!

# 620
  • Кубрат/ Пишурка

Добро утро!
Ама верно ли, че вчера никой не е писал newsm78 Малееее, то и за кафе няма да има желаещи - направо довечера бирата ще сложа!

# 621
CoffeeCoffee
Добро утро!
Янчееее, слагай кафето!
Честита ви награда! Да участвате и в международни конкурси със същия успех.
Хубав да е денят ви, момичета!

# 622

Хайде на едно вечерно кафе за тези, които не пият алкохол и имат ниско кръвно като мен.

Здравейте,момичета.
 Чета ви редовно, но не пиша. При мен нищо ново. Още се занимавам със зимнината. В неделя пекахме червени чушки, а днес бланширах зелени чушки за пълнене. Трябва още поне 5-6 килограма да бланширам за да съм спокойна. Тази събота ще слагаме кисели краставички на вилата...
 Момичета, не знам дали си спомняте, преди време писах, че една позната ( майката на приятелката на сина ми) очаква резултати от изследвания. Оказа се най-лошото. На 13,09 ще я оперират. Моля за вашата подкрепа.Broken HeartBroken HeartBroken Heart

# 623
  • в сърцата на любимите ми хора
Бабет, имаш моите стиснати палци. Дано всичко мине успешно и лошото да се забрави!

# 624
Бабет-и от мен стискане на палци! Дай Боже петък 13 да е съдбовен-в положителна посока и само хубави неща да се случват на жената!

# 625
  • Вила Великула
Бабет, стискам палци. Аз самата съм минала през това /най-лошото/, но оцелях, благодарение на добрия лекар и моята воля и желание за живот.

# 626
  • София
И аз ще стискам палци.

# 627
  • София
С това най-лошото си живея вече 27 години. Вярно, не ми беше лесно, но е факт.

# 628
Бабет, стиснати палчета и от мен  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Янче, честито злато
Още, и още участия и награди пожелавам!
И къде е снощната бира  Wink кой я изпи  Joy

Днес ми е ден за ходене по институции /пълен списък със задачки/, ако някъде се обърка часа - всичко заминава по....

# 629

ДОБРО УТРО И ПРЕКРАСЕН ДЕН ОТ МЕН!!!
Как сте? При мен ежедневие придружено с изненадки. Прибирам се вчера от работа и хоп оставам без преден зъб-коронката падна...на бегом при зъболекарката ми, същата която ми изгражда зъба-за мое щастие съм улучила смяната и. Както винаги много хора при нея. Казах си притеснението. До към 19 ч бях циментирана. Дай Боже да изтрая повече време.

Общи условия

Активация на акаунт