защо искаш да ги намериш...истинските
истинските са настоящите-тези за които говориш са само биологични родители!След като е направен някога избора да бъдеш оставен,защо ти е сега да ровиш,може и да останеш разочарован!Толкова години една жена е живяла по свой избор само със споменна за теб-има ли смисъл да я търсиш?...а друга жена е била неотлъчно до теб в радост и болка...има ли смисъл да я огорчаваш
Вярно,че 37 години не са никак малко,виждаме и чуваме за много и радостни срещи след толкова години..но все пак,мисля,че гари първо трябва да седне и проведе трудният разговор за истината с родителите си!Те могат и да му кажат някои подробности/ако знаят изобщо/,но трябва да са наясно, че той знае за осиновяването си и смята да търси рожденната си майка.Колкото и да е труден разговора,трябва да го проведе,защото представете си в един момент в който той е открил въпростата жена и майка му научи
как ще се почуства 
аз не го връщам от пътя по който е решил да тръгне
,само го карам да си помисли
още веднъж и да свърши нещо важно преди да продължи...това желание е отдавна премисляно и трезво осъзнато,както вече бях писала...да почете из форума и ще намери много полезна информация по въпроса си
,но все пак открих някои неща по въпроса,макар че те не са ме довели още до истината.Разбрах,че майка ми ме е родила в Ямбол и може би е на 3.06 .1968г.но са ми променили датата на раждане,което е глупаво според мен,защото рожденният ти ден идва и си отминава а ти даже не знаеш и празнуваш на някакъв си произволно избран от някой ден,все едно някой има право да се намесва в и играе ролята на съдбата, но както и да е.Майка ми е била 4-та година студентка по медицина,но не знам какъв профил и в кой град,но до Ямбол е близо Сливен и Ст.Загора и там има медицински училища,но не се знае пак със сигурност
.Доктора,който е помогнал тогава за осиновяването,не мога да го намеря макар,че положих доста усилия.Отишъл да живее в Пловдив.За баща си нищо не знам,но майка ми може би е туркиня,това е на 99% сигурно,както и е съм осиновен от дома в с.Маломир Ямболски окръг тогава.Така се надявах някой тукл да е влязъл и да ми пише нещо повече,но.....
.Ходи да искам книгата на ражданията от 1968г. в община Ямбол ,но не ми я дадоха не можело
. Препоръчани теми