На море за първи път априлчето ще заведат

• 10 341
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Честито на всички празнували и празнуващи през миналите 2 дни  bouquet

Добре дошли на Раче и Емо  bouquet

Ние от скоро незнам как и защо, но преминахме на 6 хранения (от 5). Все още яде по 120мл. като 5то, което е в 6 вечер не е цяла порция, то е и всъщност новото, което до сега нямахме. Иначе и аз мислех с оризова каша да захраня първо след 6-я. Тука поне така препоръчват, ама имаме още 3 месеца да мислим за това. Пюрета ние май ще ползваме купешки, тука домашно производство няма ( на плодове и зеленчуци де). Чудя се дали да не пробвам с органични зеленчуци да направя като дойде време, ама и те до колко са такива си нямам и на идея. Чужбинските мами, вие какво мислите по въпроса?

Кенгуруто си го харесваме много (и преди съм казвала Mr. Green), много ми върши работа и за кратките разходки и за домакинска работа  чат-пат Wink, ми и тя иска да помага, какво да я правя?

# 106
Сминшчо, коя ваксина решихте да слагате? питам, защото и на нас във вторник ни е първото ДТК.

която си е по ХЕИ Peace

# 107
  • Boston, MA
Честит четвърти месец на порасналата кукла Рая! Честит трети месец на Алекс и Дени!

Днес имаме и рожденичка - Снежи, ама тя откога не е писала... Да е жива и здрава!

Снощи номера с храненето насън беше по-малко успешен - събуди се в 4 без нещо. Пак бива де. Ще продължаваме да го мъчим.

Ще слагаме ли залагания кой първи ще се озъби?  Laughing Все някое момиченце ще е, като ги гледам как са по-напред. Симона как се набира - браво! 

Филипче, и аз имам слинг, опитах да го вържа, ама все ми се струва, че ще го изпусна Дани (сигурно няма, ама ей така, страх ме е).. И аз трябва да намеря някой да ми покаже.

Абе кво става с това захранване? И аз смятах първо каша, после зеленчуци и плодове, вие сега ще ме карате пак да чета още материали. Ориза има глутен, нали?

Валентин да не се стряска повече и Емчо да оздравява!

Аз съм почивка днес и утре и сега излизаме по паркове и магазини! До по-късно!

Сега видях въпроса:

МисЗ, за пюретата си мислех да пробвам да направя, със сезонни зеленчуци и плодове от ферма, да замразя някои. Иначе знам, че има Gerber органични пюрета, а и в магазините Whole Foods има много натурални бебешки храни, които не съм още проверила. Ще проучвам положението.

Последна редакция: чт, 13 юли 2006, 19:24 от burka

# 108
  • София
търсих, но не намерих дали ориза садържа глутен! но съм абсолютно съгласна с Ани ( мама меца), че може всичко да се дава и в правилното време, но най-важното е да се започне с много по-малко и много плавно да се увеличава дозата за да може правилно да отреагира организма с антитела.
Ани, ако нямах проблема с диабета и генетична обремененост и аз щях да давам плодове, поне не толкова захарните.
за консистенцията на кашите си абсолютно права, видях го на живо, двете момичета бяха хранени със домашно и без да им с емачка много и бързо започнаха с твърда храна, после се роди момченцето и за него всичко се купуваше, 2.5 години не искаше нищо което неможе да го глътне без да го дъвче.

# 109
здравеите.Отдавна не съм писала но винаги когато имам време ви чета.
Ние ядем 5 пъти като 4 са по 150 готов разтвор и вечер 170 за да спи.Вчера бяхме на консултация,Мадлен е вече 6,370 и 62 см.
За захранването:от днес мислех да давам сокче вече но снощи такива колики имаше че се отказах и сега незнам кога да започна

честит празник на месечковците

з

# 110
Цитат на: desi
А така и мойто е на Стеда, ама ми е голямо, но щом на теб ти е добре, явно аз за него ще трябва да изчакам и моя малчо да стане поне на килцата на Емко Smile

Няма нужда да ставате 9 кг, за да сложиш бебока в кенгуру. Аз Емо го нося от края на първия месец. Като ми подариха Чико-то ми казаха, че бебето трябва да е над 5 кг и поне на месец, за да го сложа. В началото го носех в СТЕДА, защото има твърд гръб, но сега предпочитам Чико-то, че по-лесно си го слагам/свалям.
Ами на мен ми е голямо това кенгуру, презрамките са стегнати максимално и като сложа малчо пак увисва напред ... като прихвана презрамките още малко и ми е идеално ... ама не става да се задържат така ...

# 111
Здравейте и от нас  с малката Инес.И ние в4ера бяхме на консултация.Инес  е ка4ила 0.450кг  и 3 см.Ваксината я понесохме сравнително по-добре от миналия път,но пак с температура.Маи само в нашия град я бият в гърба ,което е много неприятно.

# 112
  • София
Пуснах търсачка за глутена и ето какво ми излеле от сайта :/ това не е реклама/
Безмлечни каши
 Sinlac
2 x 325 гр.
за деца над 6 месеца

Sinlac е пълноценна и приятна на вкус оризова каша с растителни протеини. Тя не съдържа глутен, лактоза и млечни протеини. NESTLE Sinlac е изключително подходяща за част от хипоалергенното хранене на деца с риск от развиване на алергии или такива с непоносимост към някои хранителни протеини.

Ориз
250 гр.
за деца над 6 месеца

Бебешката безмлечна каша Ориз е идеална за първоначално захранване на бебетата с по-твърда храна. Тя е част от хипоалергенните храни NESTLE, защото не съдържа глутен, белтък, който се намира в основните зърнени храни и който не трябва да се въвежда твърде рано в диетата на бебето. Бебешката каша NESTLE Ориз е обогатена с желязо, калций и 8 витамина. Кашата е много подходяща при лечение на диарии.

Ориз с 3 плода
250 гр.
за деца над 6 месеца

Бебешката безмлечна каша NESTLE Ориз с 3 плода съчетава предимствата на оризовата каша и прекрасния вкус на едни от най-сочните плодове - ябълка, банан и портокал. Бебешката каша NESTLE Ориз с 3 плода е обогатена с желязо, калций и 8 витамина. Не съдържа глутен.
Така, че спете спокойно / особено Аги/!

# 113
  • София
Здравейт и едно бързо въпросче: Някой започна лри да дава плодови пюренца и какви, от коя марка, ако не са домашно приготвени и от колко месеца. Благодаря много

# 114
Здравейт и едно бързо въпросче: Някой започна лри да дава плодови пюренца и какви, от коя марка, ако не са домашно приготвени и от колко месеца. Благодаря много
Аз давах 4 дни плодово Ган4ев и се отказах,защото коликите се варнаха с пълна сила,скоро не мисля да давам пак.

# 115
  • София
Мисля, че стана ясно, че това с сокчетата и плодовите пюрета толкова рано си каза думата!

# 116
мацета виждам 4е пак нещо сте се ошашкали zа това zахранване

аz да се похваля ходим на басеин и 6екер4ето по4ерня както седи по цял ден на дебела сянка Laughing адски му е готинко дайе и вув водата влиzаме

# 117
  • София
мацета виждам 4е пак нещо сте се ошашкали zа това zахранване

аz да се похваля ходим на басеин и 6екер4ето по4ерня както седи по цял ден на дебела сянка Laughing адски му е готинко дайе и вув водата влиzаме
Завиждам ти  Embarassed Успокоявам се, че на софийските басейни нестава за бебе, обаче по-гадното е, че не изглеждам лицеприятно в бански  Sad

Абе момичета, ако дам на врабчо сок с чшата Авент какво ще стане? Казвайте, защото утре ще пробвам  Mr. Green

Аги, тиквичките така ли ги правиш - белиш-режеш-изцеждаш-вариш-изцеждаш-формички-пликче?

# 118
Данче, не е ли още малък за чаша?
Да не вземе да се задави?
Що не пробваш с лъжичка или в шише?
според мен чашата е за по-късно - като може да седи вече поне тъй си го обяснявам - седи=пие
Честитки на Валката на Аморитка и Вики на Галката Tada

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 03:16 от tsachi

# 119
  • София
Хай, Елизабет!Включвай се по-често, мила!  bouquet Wink А какво казаха за това наддаване?Оф, аз така се надявам малкият да не е качил повече от 800 грама.... Praynig
Данче, аз също мисля да му дам от чаша. Само че аз имам шише на Авент и ще купя само накрайника /мек накрайник, пише, че е за след 3 месеца/. Из форума съм чела, обаче, че се давели, въпреки че пише за след 3 месеца и майките изчакват още мъничко.Ние принципно стоим по мъничко полу-седнали, така че поне ще пробвам.
Аморитка, Давид също е почернял, само че на боди! hahaha

Общи условия

Активация на акаунт