На море за първи път априлчето ще заведат

• 10 336
  • 308
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Данче, като го изцедиш везнага го давай - иначе няма смисъл от него! Сори!
Ние тая нош пак се въртяхме. Всъшност незнам дали е било цяла нощ или вче сутринта, защото така ми се спиши, че дори не ми хрумна да видя колко е часа! Вече съм като някоя машина - размърда ли се - бутам цица и заспивам! Ужас! Накрая като станахме се оказа наакан! Може още през ноща да се е наакал и затова да сее въртял! Но не беше много засъхнало и си мисля, че е било по сутрин! Поне се надявам!
За снимките, какво трябва да направим, Дея?

# 76
За кенгурата - абе момичета, дайте да ви ушият слингове! Да ви дам да пробвате моя няма да сложите кенгуру освен докато слинга е за пране...В пъти по-леко е а и за детето е по-полезно.

Ако направим една среща, ще давам за проба да видите какво е рахат.

# 77
  • софия
добро утро!!!
ние днес пак ще черпим Wink Рая прави 4ри месеца и подхваща петия....стягайте се момичета, че вие ни следвате Laughing....растат бебоците, растат...

# 78
Дея, да не са ви замъчили зъбки? Дъвче ли ръце и всичко останало?

Добро утро и от мен Simple Smile
Аз съм много разочарована днес,чаках да ми донесат количката,но и дняс няма да стане и вече ми се изчака чакането  Crossing Arms
Бурка незнам зъбки ли са,но кучешките зъбчета се белея,дъвче ръце и всичко останало което може да хване и придърпа Mr. Green

За снимките, какво трябва да направим, Дея?

Вени значи правиш снимка в по близък план ,защото размерите ще са и малки и я качваш в нашето албумче като я надписваш,че е форума, а също отдолу името на мъника и твоето. Peace съберат ли се достатъчно ще ги качим.Аз щях да почвам някой от снимките които сте качили на бебоците ,но незная къде ги харесвате и затова оставям на вас да решите и да качите снимка Peace

Rina на мен също ми е познато всикчо това,неможеш и чуеш гласа на малката ,но реши ли да си мрънка равна няма
  Naughty

# 79
Вчера направих следното - пасирах череши на каша, налях ги във формата за лед и после го прехвърлих в пликче и хоп - във фрезераааа. Надявам се да може да ги извадя в един момент и да му ги дам след няколко месеца. Пасирах и сварени тиквички, сега ги слагам във формите и тях, и да видим какво ще излезне. И то домашни тиквички, супер полезни! Joy
С Вени обсъждахме вчера захранване с оризова каша, после със зеленчукови пюрета и накрая с плодови. Вие какво мислите за тази схема?

# 80
Честити 4 месеца на Рая на Джени!Ако не се лъжа тя беше първата ни бебка!
Браво на първите, следват останалите!  smile3525

# 81
Мецанке, искам 2 халки, но кой да ми ги купи? В центъра чак има...
Търся тук, няма една кинкалерия !
Иначе и плат ще си намеря, но какво да правя... Мечтая да си ушия, за да мога да нося Тони.
От кенгуруто му станаха онези мехурчета по пишока /от прегряване/, което ме плаши и не смея сега да го пъхна в него. Иначе е много хубаво кенгуру, но е топло!

# 82
мамо меца, все искам да те питам за слинга, имам още от времето когато бях бременна, ама не мога да го ползвам EmbarassedА и тук няма кой да ми покаже, някакви идеи как да схвана употребата му и да ми е от полза?Туй кенгуру наистина не ми е на сърце Confused

Честит 4 месец на кака Рая!  bouquet

# 83
Ехааа честито на Рая lovekiss Много да расте и слушка мама малката кукла, която поведе априлските редици
 newsm51 newsm51 newsm51

# 84
Hug Hug Hug Мъничка Рая, честит четвърти месец Hug Hug Hug

# 85
Честито на малкото, нежно елфче Рая  bouquet

И аз мамо Меца искам слинг Sad, но проблема е същия - халки нъцки. Бяхте ми казали навремето къде има, но аз така и не стигнах до там Embarassed.
Хайде на срещааааа. Аз вече изпробвах веднъж разходка до НДК - стигнах за около 50 мин.  

Аз пак ще се оплаквам - от няколко дни разходката при нас е много трудна. Това вече ни е постоянната поза. Надигам и количката и шезлонга, но продължава да се набира и да иска да седне. Вземам я на ръце и после не мога да я върна обратно и се прибираме носейки я и бутайки количка, ако някоя добра мама не ми помогне Wink

А интервалите между храненията при нас не растат за съжаление, по-скоро обратното. Май не яде достатъчно и огладнява през 2 часа.

# 86
  • София
ЧЕСТИТ 4-МЕСЕЦ НА КАКА РАЯ!
Да е жива и здрава и най-вече да слушка мама и тате и да е най-голямата им радост в живота и да ги успокоява в трудни моменти.

Аз нямам много време да пиша, но редовно чета. Та да се включа по темите, които сте обсъждали.
За яденето - по българската схема бебетата на 3 месеца се хранят 6 пъти по 120мл, по американската - 5 пъти по 150. Това е правилото, но всички бебета са различни. Тони например се храни сутрин в 6 или 7 и след това в 10 или 11, тоест прави 4 часова пауза и при това хранене яде само 100мл при всички останали по 120.
За сокчетата- знам, че трябва да са прясно изцедени и да се дават веднага.

Ние вече си намерихме гледачка, нали от 12 септември се връщам на работа и сега един месец ще трябва да свикнат да се гледат, за да съм спокойна.
Другата седмица отиваме на Велинград с бебо да релаксираме на минералните басейни, а след това живот и здраве ще ходим на море, но още не сме решили с Тонката или без него, незнам как ще го оставя за 7 дни, а знам, че за него ще е по-добре да не се пече и претопля, но ще видим кое ще надделее.
Чао за сега отиваме на разходка и целувки на всички малки сладурченца. Heart Eyes

# 87
  • София
чайничето : ето тук за ориза и глутена

http://karmene.greatnow.com/diabet.html

цитат: И двете проучвания доказват, че прекалено ранното въвеждане на оризова или съдържаща глутен каша повишава риска от развитие на диабет 1 тип.

аз лично, мисля да започна със зеленчуци.

# 88
cook cook newsm38 beer Wine Glass
И аз ви черпя - днес Алекс става на 3 месеца

Честито на кака Рая и на наборчето Дениз!

По-късно ще се включа, цЕлуФки на всички  love001

# 89
Честит 4-ти месец на Рая!
Честит 3-ти месец на Алекс (sminshco), Дениз (tsatchi) и Ивелин (muni)!

С Вени обсъждахме вчера захранване с оризова каша, после със зеленчукови пюрета и накрая с плодови. Вие какво мислите за тази схема?

Аз смятам да захранвам по същата схема към 6-ти месец.

Данче, хубаво е сокчето да се дава веднага, защото иначе му се губят  витамините.

Имам въпрос към мамите които не кърмят: Колко време след като спряхте да кърмите ви дойде М ?

Общи условия

Активация на акаунт