ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 599
  • 762
  •   1
Отговори
# 660
  • София
На на страхотен е малкия сладур! От днес дано само да укрепва!

# 661
Na_Na прекрасен борбени сладур имаш.
Изглежда жизнен, здрав и щастлив!
Дано най лошото е зад гърба ви и скоро да се гушкате вкъщи!

# 662
На на, бебчо изглежда чудесно! Наистина опитай да си по-спокойна. Малките са по силни, отколкото си мислим. Сигурна съм, че съвсем скоро ще се приберете вкъщи! Hug

# 663
  • WonderLand
На На прекрасен е малкия Искрен, щом е по-жизнен значи всичко върви на добре. Пиши ни какво се случва с вас, всички сме с теб. Как е температурата, успяха ли да я свалят?

Момичета, някоя от вас пила ли е Лактулоза за хемороидите? Вчера ми беше прегледа и доктора ми каза да си взема, но аз се притеснявам да не си докарам някоя диария, защото съм с абсолютно редовен стомах. Доктора каза, че няма да имам такъв проблем, но се чудя някой има ли опит.

Иначе доктора каза, че даже белег не ми е останал от епизотомията, която всъщност е била перинеотомия.

# 664
Аз съм пила лактулоза, не конкретно за хемороиди, а за запек по време на бременността, но си имах хемороиди. Идеята е за по-меко изхождане (извинявам се за образността) и да не ти се дразнят хемороидите. Диария няма да получиш ако не превишаваш дозата, защото това са някакви захари, които преминават транзитно през червата и единствено подобряват перисталтиката. Но на мен не ми понесе, много ми се подуваше коремът и ме болеше. Не пречи да пробваш, няма привикване към нея, според мен поне седмица, за да видиш как ще ти се отрази. Аз открих един нов сироп - Дулкософт- със същия ефект, но без гадното подуване. Можеш да го видиш в нета

# 665
  • София
На На прекрасен е малкия Искрен, щом е по-жизнен значи всичко върви на добре. Пиши ни какво се случва с вас, всички сме с теб. Как е температурата, успяха ли да я свалят?

Момичета, някоя от вас пила ли е Лактулоза за хемороидите? Вчера ми беше прегледа и доктора ми каза да си взема, но аз се притеснявам да не си докарам някоя диария, защото съм с абсолютно редовен стомах. Доктора каза, че няма да имам такъв проблем, но се чудя някой има ли опит.

Иначе доктора каза, че даже белег не ми е останал от епизотомията, която всъщност е била перинеотомия.
Какъв ти е хомороида, вътрешен или външен?На мен ми излезе външен, взех си проктогливенол, калиев перманганат, смрадлика. За сега само с проктогливенола се намазах. На какъв лекар си ходила?

# 666
 Прекрасен Искрен! Ще му изям усмивката! Бързо да оздравява малкото мишле.

# 667
  • WonderLand

Какъв ти е хомороида, вътрешен или външен?На мен ми излезе външен, взех си проктогливенол, калиев перманганат, смрадлика. За сега само с проктогливенола се намазах. На какъв лекар си ходила?

Външен е, мазах с проктогливенол, масту, пайлекс и хепароид зентива, но нищо не помогна, включих почистване със смрадлика и се пооблекчи положението, а снощи сложих свещичка цикатридина по препоръка на гинеколога ми и днес положението е значително по-добре. Иначе обливането с ледена вода също облекчава за малко.

# 668
Пих Лактулоза като ме изписаха срещу запек. Обаче взех че пих 2 дози с недостатъчен времеви интервал... нататък няма да разказвам Grinning Внимавай с количеството и няма дерт Simple Smile

# 669
Здравейте, при мене се оказа, че ми е дошло и вече 3 дни ми тече зверски силно в WC съм през 30 мин. Надявам се да е така само първия път. Съответно си отмених и часа при АГ. Записах чак за 05.08.
А на вашите бебоци къркорят ли им коремчетата. На моя бебок днес му каркори толкова силно, че ми става жал, но нито реве не се и напъва странно.

# 670
А на вашите бебоци къркорят ли им коремчетата. На моя бебок днес му каркори толкова силно, че ми става жал, но нито реве не се и напъва странно.
дам, и освен това сутрин така пръцка, че си мисля как ще му се разпори памперса на бебето.

# 671
Здравейте, при мене се оказа, че ми е дошло и вече 3 дни ми тече зверски силно в WC съм през 30 мин. Надявам се да е така само първия път. Съответно си отмених и часа при АГ. Записах чак за 05.08.

И при мен беше така една седмица като в кланица... ходих на лекар всичко беше наред и се нормялизира сега.

# 672
Milk-choc, вие нали бяхте със запек? Някакво подобрение? И моя малчо не ходи по 4 дена и не знам какво да го правя, а като дойде момента е един плач през целия ден...

# 673
И на моя бебчо му къркори коремчето.. И пръцка.. Така се напъва, че ще му гръмне главата. И плаче миличкия толкова жално Sob и аз си поплаквам с него понякога.

# 674
  • София
На нас ни е втори ден без акане, преди това пак един ден без и на втория обилно...чакам пък да видим кога.

Общи условия

Активация на акаунт