ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 586
  • 762
  •   1
Отговори
# 90
Sweety2831, не мога да отговоря по въпросите за лекаря, но ще ти кажа, че според мен и други лекари би следвало да боравят с тези медикаменти. Аз имах един мисед преди тази бременност и АГ, която ме следеше тогава, ми даде точно такива медикаменти, защото плодът не можа да падне сам и ги изписа с цел да избегне кюретаж. Бяха две различни хапчета по схема, второто от които предизвика нещо като "раждане" - беше доста болезнено. Така се получи аборт и не се наложи механично да ме чистят, т.е. подновихме опитите бързо, наложи се да изчакаме само един месец. Успех и всичко ще се нареди, има си душица, отредена за теб и те чака Simple Smile ! Също така бих се видяла и с друг АГ да види въпросния "съсирек" какво е и дали наистина трябва да се чисти и да се подлагаш на процедури.

Такова хапче е Цитотек - предизвиква контракции на матката и спомага за изхвърлянето на каквото има в нея. НО! Цитотекът е забранен в България, поради това, че може да се направи лесно аборт с него. Обаче има болници и лекари, които дават този медикамент неофициално, предполагам от чужбина го купуват...

Как така аборт? Имаш предвид, че след приемането му при евентуална друга бременност или? Нещо не разбрах и много ме гони параноята вече след всичко преживяно.

# 91
Момичета давате ли пробиотик заедно с капките за колики

# 92
Доста неприятно наистина процедират явно в повечето болници. На мен като ми пуснаха окситоцина никой не дойде да ми обясни какво следва или дали имам други опции. Никой и не ме попита дали съм съгласна, все едно съм неграмотна или факта, че раждам и имам болки ще попречи на преценката.
И аз се ядосвам за някои работи, но получих съвет да гледам напред и да не го премислям, защото както кърмя може да се предаде на бебчето.

# 93
  • WonderLand
Sweety2831 за половин час изтече системата, но предполагам, че никога няма да разбера. Здраве да е, важното е, че сме живи и здрави.

# 94
  • София
Sweety2831 за половин час изтече системата, но предполагам, че никога няма да разбера. Здраве да е, важното е, че сме живи и здрави.
Силвър, аз също родих в Шейново на 29.06. Да не би да сме се засекли?! Окситоцинът винаги го пишат в епикризите, вероятно пътеката го изисква. На мен не ми пуснаха за самото раждане, пуснаха ми го за плацентата и за изчистването после. Така че не е задължително и ти да си имала, ако са ти били хубави контракциите.

# 95
  • WonderLand
Силвър, аз също родих в Шейново на 29.06. Да не би да сме се засекли?! Окситоцинът винаги го пишат в епикризите, вероятно пътеката го изисква. На мен не ми пуснаха за самото раждане, пуснаха ми го за плацентата и за изчистването после. Така че не е задължително и ти да си имала, ако са ти били хубави контракциите.

Ха, ами сигурно сме се засекли, нас ни изписаха чак на 03.07. доста се позадържахме заради антибиотика, иначе бях в 118, аз бях мамата с помпата за кърма Grinning

# 96
sweety, имах предвид, че въпросният медикамент, приет в ранни седмици, предизвиква аборт, поради контракции на матката, затова е забранен. Иначе го използват за предизвикване на раждане, за доизчистване на кръв, останала в матката след раждане и т.н.

# 97
Момичета моята био амика свършва , купих еспумизан на моя глава и мисля да го давам докато дойде Лефакса. Вие какво давате?

# 98
Здравейте, аз бях юлска мама,но бебка се появи по-рано.
Някоя мама, която кърми и има Хашимото? Колко л-тироксн приема?
И колко количество кърма имате?

# 99
Момичета моята био амика свършва , купих еспумизан на моя глава и мисля да го давам докато дойде Лефакса. Вие какво давате?
Ние сме на еспумизан , но понеже никой не ми каза да давам пробиотик , беба доста се напъва за акане

# 100
  • WonderLand
Момичета, от къде вземате капките Лефакс?

# 101
Момичета, как реагира ха вашите бебчовци на първата разходка, ние днес излязохме за първи път за 15 мин (на 19 дни сме) с количката и след това беше доста превъзбудена. Иначе не плачеше навън.

# 102
Момичета аз рухнах емоционално, цял ден ме избива на рев и реших тук да споделя, че да ми олекне.Преди прекарвах много време с каката, а сега нямам толкова време за нея и ми е мъчно.Кърмата ми намаля заради това дохранване и това допринесе за това ми състояние и така... споделих си

# 103
  • София
И на мен ми е малко кофти за баткото.
Гледам да давам бебето на майка ми по -често и да прекарвам време с баткото.
Лефакса ми го носят от Германия.

# 104
Момичета, от къде вземате капките Лефакс?

Пиши им съобщение във Фейсбук. Отговарят бързо. Днес следобед поръчах и във вторник ще са при мен. Почти всички, които са ги ползвали, казват, че са най-ефикасните на пазара, но не премахват коликите изцяло, така че не очаквай чудо. Както каза братовчедка ми: "Докато изпробваш всички капки, те коликите ще си минат от само себе си" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт