ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 674
  • 762
  •   1
Отговори
# 480
  • Плевен/Пловдив
Milk-choc, може би знаеш, ако си болна вече, може да пиеш нурофен и стрепсилс за гърло. Това е един линк, където може да се проверяват вещества, съставки, лекарства, дали преминават в кърмата и има ли риск: http://www.e-lactancia.org/
П.п. пий имуностимулати, има и с естествен произход.
Въпреки статията, нурофен съдържа ибупрофен, който не е желателно да се приема от кърмачки. Медикаменти на основата на парацетамол са допустими в нормално граници.

# 481
 Очакваше се да има подобрение днес,но за жалост няма.Повръща постоянно и вече е и с разстройство.Снощи в 1 часа идваха и казаха,че е пневмония още от раждането която преминава с остра бронхопневмония.Те найстина в родилното се съмняваха и му правиха мн изследвания, но все пак го изписаха уж здрав.Тук казват,че може би е вътреутробно от околоплодните води и се е усложнявало с всеки ден.Сутринта беше по жизнен сега пак отпадна очичките се зачервиха и хлътнаха странно.Толкова ми е болно да го гледам и да не мога да му помогна,а и отношението на санитарките е нечовешко днес като повърна и се отпусна казаха да взема стирката и сама да чистя след детето ,а то милото едвам диша.

# 482
# 483
Милата набодена ръчичка.😢Стискам палци бързо да подейства лечението.
А как разбра,че нещо не е наред. Главно за хремата питам. На моят мъник все му хърка нослето и гласът му е прегракнал,но той е много ревлив. Бяхме с повръщщане и разтройство,но уж беше от млякото,сега нормализирахме.Температура вдигна ли? Нещо се замислих...

# 484
Na_Na Горкото мъниче, дано се възстанови бързо и всичко да остане зад гърба ви.
Някакви симптоми имаше ли, ако е вътреутробно не би ли трябвало се разбере доста по рано?

# 485
Душичка малка, бързо да се оздравеете и да дивее малкото човече Heart.
Относно питането за басейн моят док каза 2 месеца без море, басейн и джакузи
П.С аз съм секцио.

# 486
Откъде пък тази пневмония?? Вирусна ли е?
В блоница е най-добре в този случай, Na na. Гушкай го малкото мишле, говори му и ще се оправи. Дано да е по-бързо! 💙

(В кой град сте и в коя болница?)

И ние не знаем от казаха,че е вирусна.
В Шумен в детското отделение сме.
Пеем,гушкаме се,но той милия като не му е ок и е крив

Преди 8 г с баткото в Шумен ни се случи същото нямаше 30 дена и тежка бронхопневмония на системи ,2 седмици бяхме там и всичко мина добре. Отношението на персонала беше зле и тогава. Влезнаха на визитация и докторката си промрънка дали знам че не се затворила клапата на сърцето и аз в шок я попитах бихте ли ми обяснили и тя ааа нищо и излезе цяла нощ плаках  ,та правихме после пълни изследвания и се оказа че няма такова нещо.  А тя го прецени само предлушвайки го със слушалките.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 12:55 от kivity

# 487
Милата набодена ръчичка.😢Стискам палци бързо да подейства лечението.
А как разбра,че нещо не е наред. Главно за хремата питам. На моят мъник все му хърка нослето и гласът му е прегракнал,но той е много ревлив. Бяхме с повръщщане и разтройство,но уж беше от млякото,сега нормализирахме.Температура вдигна ли? Нещо се замислих...
не е вдигал и за сега няма,повърна на фонтан и това ме притесни

# 488
Ой душичка малка... пожелавам му бързо оздравяване !!! И моята девойка е с хрема и ни изписаха  Низита и тобрадекс 3х1 на ден .

# 489
Milk-choc, може би знаеш, ако си болна вече, може да пиеш нурофен и стрепсилс за гърло. Това е един линк, където може да се проверяват вещества, съставки, лекарства, дали преминават в кърмата и има ли риск: http://www.e-lactancia.org/
П.п. пий имуностимулати, има и с естествен произход.
Благодаря за линка, аз от бременността не съм спирала Биозин мама, пия също витамини на Pregnacare new mama, както и пробиотик - редувам Омнибиотик панда с Прокомбо прегна. Уви, явно моят организъм не понася бременностите, след миналата ми се отключи много гаден алергичен синузит, раздразнени черва и получих хернирания в кръста на 4 места + ми се натрошиха зъбите и една година влачих неустановена уро-гинекологична инфекция. Пълен коктейл, чак се радвам, че засега само с вируси се разминавам.
Na_na , пиши как сте

# 490
Бързо оздравяване на болните бебета и мами. За витамини - аз продължавам с пренатал на джеймисън, не съм се разболявала бременността, но това не се дължи на витамините, тях ги пия от 8-мия месец, но пък много ми вдигнаха хемоглобина, та' съм доволна. Аз с друг въпрос - бебка не иска да стои с голи крачета (плаче неистово докато не облечем дълъг панталон), някой със същия проблем и какво правите в жегите, че на 30 градуса с дълъг панталон имам съмнение че в един момент ще я претопля. Според педиатърката е дете с характер от малко.

# 491
Na_na бързо възстановяване ви пожелавам, всичко ще мине. Иначе хапва ли добре?

# 492
  • WonderLand
Аз през бреюенността пиех Елевит и не съм се разболявала, сега се чудя какво са си взема докато кърмя. Тази седмица ще ходя на преглед, че с тея хемороиди не се издържа, нищо не помага, тая вечер като излезем на разходка ще си взема смардлика и хеморел, дано това поне пооблекчи положението малко.

Димитрова_87, много странна приумица на малката, жива и здрава да е. Ние имаме суууупер тънки ританки, плата е нещо като много фино хасе, които може да са окей за това време. Иначе ако само я завиеш с пеленка пак ли протестира? Ако не може да мяташ тензухена отгоре за да не я топли.

# 493
Na_na бързо възстановяване ви пожелавам, всичко ще мине. Иначе хапва ли добро?

Търси да хапва,но по малко.Днес го засякох с везната 50 гр цока и заспива.Явно антибиотиците го успиват,като се съ уди пак цока малко и така.

# 494
Silverdream, пелена, чаршафче, с какво ли не пробвах - не ще и не ще, продължава да реве, като обуем панталон и спира от раз да реве.

Общи условия

Активация на акаунт