ЮНчетата ни добрички вече бутаме в колички! №1

• 18 620
  • 762
  •   1
Отговори
# 645
На на вярвам,че всичко ще е наред както казах ние бяхме в тази болница преди 8 г с баткото по същия начин ,но ни помогнаха. Днес един голям калпазан. Бързо възстановяване желая на твоето бебче и на теб знам колко е тежко да гледаш малкото си създание така бъди силна.

Относно запушените слузни канали така бяхме в началото на седмицата педиатърката каза масаж и почистване на окото със сребърна вода при нас имаше ефект след 2 дена всичко отшумя като масажирах много често окото.

# 646
  • WonderLand
На На, какво се случва, пиши моля те.

При нас слъзното каналче се запушва от време на време и третирам само с физиологичен разтвор, за ден минава, а сребърната вода аз я ползвам да почиствам бибката когато сме навън и нямям достъп до чиста вода.

# 647
На На, какво се случва, пиши моля те.

При нас слъзното каналче се запушва от време на време и третирам само с физиологичен разтвор, за ден минава, а сребърната вода аз я ползвам да почиствам бибката когато сме навън и нямям достъп до чиста вода.

След спирането на АБ вчера акото маалко се сгъсти,нооо се събуди с кашлица и хрема и почнаха друг антибиотик за да не го възвърне пневмонията.Разбира се пак воднисто  разстройсто цял ден.Не смея вече на нищо да се зарадвам ,че става нешо.Тъкмо снощи ми казаха ,че тази вечер ще му откачат системите и ще го гушкам ,но му назначиха още.Спряха ги за 30мин да му се порадвам,не исках да им го давам после толкова ми беше хубаво да го гушна правичък и да го разходя.
Това е от нас,много ми се иска утре да имаме подобрение в кръвните,днес не бяха добре,но той беше усмихнат и енерген.

# 648

Поздрави от бебе Искрен и благодаря Ви за подкрепата, чувствам че поне не съм сама

# 649
  • София
Прекрасен е ! Няма начин това жизнено дете да не се оправи скоро! Той дори няма вид на болен!!!!

# 650
Душичка златна, много прегръдки и целувки му изпращам😘😘😘

# 651
Леле, страхотен е, колко е усмихнат. Той е герой!!! Целувки, стискам палци да преборите пневмонията, за да спирате по-скоро АБ.

# 652
Прекрасен,малък Искрен-разкошен е. Пращам много положителни мисли на него и мама. Спокойна вечер и утре чакаме още такива усмивки!

# 653
Прегръдки и от мен за малкия герой и за борбената мама! Ще очакваме новини и от теб и подобрение при бебчо!

# 654
Малък бонбон, той е истински герой. Ако не знам, никига не бих предположила , че е болен. Бързо да се оправя. Лека и спокойна вечер ви пожелаваме с Валерко.

# 655
Страхотна усмивка, да е жив и здрав и все така лъчезарен. Вярвам, че бързо ще се възтанови и скоро ще ви изпишат. Малък герой!

# 656
Страхотен усмивчо е Искрен! Борбено човече е той, ще пребори скоро болестта и ще си отидете вкъщи. ❤️

# 657
Мъничък, сладичък Искрен! Hug Heart Eyes Heart Бързо да се оправя и много да радва мама и тате!

# 658
Браво, щом бебенцето е жизнено, няма по-добър показател от това. Изследванията ще се подобрят трябва време да си влязат в норма. Успех и пиши пак как е днес

# 659
На на  имаш силно момче браво, пожрлсвсме ви с нашата госпожица бързо да преминете това препятствие  и вече да се гушкате в къщи здравички.

Общи условия

Активация на акаунт