ЮЛСКО бебенце ръце протяга да прегърне силно мама. Тема 9

• 32 011
  • 688
  •   1
Отговори
# 405
Момичета изтекоха ми водите стискайте палци всичко да мине бързо и не много болезнено 🤣

# 406
Момичета изтекоха ми водите стискайте палци всичко да мине бързо и не много болезнено 🤣

Успех Simple Smile Бъди позитивна и всичко ще бъде наред Simple Smile

# 407
Здравейте мами.имам един въпрос към родилите мами.в понеделник родих и от вчера забелязях че на единия крак доло ходилото ми е подуто.на някой да му се е случвало и от какво може да е.утре съм на преглед,да видим какво ще кажат 😑

Не се притеснявай- от раждането е. След като родих и двата ми крака бяха заприличали на дънери 😀 След това четох, а и лекарката питах- каза да приемам повече течности и до 2 седмици ако не се оправи ще пуснем кръвна картина, но се оправих още на 5тия ден 😊

# 408
Успех! Стискам палци! Бързо и лесно да е всичко, достатъчно се измъчи! 🤗🤗🤗

# 409
Привет! Днес се запознах с моята Габи 3580 гр, 53 см. Няма да ви обяснявам какво се случи защото беше безкрайно тежко и накрая завърши с форцепс или нещо такова... Приспаха ме. Важното е да сме живи и здрави. Успех на всички.
Честито бебче! Здраве, щастие и бързо възстановяване желая. А аз си мислех, че моята госпожица е дългокрака с нейните 52см. Joy

# 410

Привет! Днес се запознах с моята Габи 3580 гр, 53 см. Няма да ви обяснявам

какво се случи защото беше безкрайно тежко и накрая завърши с форцепс или нещо такова... Приспаха ме. Важното е да сме живи и здрави. Успех на всички.
Честито бебче! Здраве, щастие и бързо
възстановяване желая. А аз си мислех, че моята госпожица е дългокрака с нейните 52см. Joy

Висок тати... Доста висок 1.96😎

# 411

Привет! Днес се запознах с моята Габи 3580 гр, 53 см. Няма да ви обяснявам

какво се случи защото беше безкрайно тежко и накрая завърши с форцепс или нещо такова... Приспаха ме. Важното е да сме живи и здрави. Успех на всички.
Честито бебче! Здраве, щастие и бързо
възстановяване желая. А аз си мислех, че моята госпожица е дългокрака с нейните 52см. Joy

Висок тати... Доста висок 1.96😎
Явно на него се е метнала Stuck Out Tongue Winking Eye И ние с баща й сме високи, ама не чак толкова.

# 412
Момичета (тези които пренасят) как стои въпроса с болничния..моя свърши на 18-ти и вчера забравих да питам докторката..да не стане някакво прекъсване...?

Честито на всички нови бебешоци!♥️
Блонди, успех! Стискам палци след толкова мъки скоро да гушкаш здраво бебче! 🥰

Няма да имаш прекъсване. От болницата ти издават болничен от датата на раждането, а след това следящия те АГ ти издава такъв с разликата от термина до раждането.

# 413
  • София
Мамите с шевове (епизиотомия) имахте ли болка при разграждане на конците и след колко дена почнаха да ви падат? От вчера усещам парене при пишкане и болка при сядане и накарах ММ да ме погледне и най-външния шев все едно беше се скъсал и имам една дупка направо. Много се притесних...той сега иска да ме кара до болницата да ме видят. Дали ще ме шият наново...мисля само за малката ми принцеса, че сме на кърма и ако ми сложат упойка сигурно няма да мога да кърмя, пък тя вече и биби не иска...не мога даже да ѝ дам водичка да си изплакне устата...не че имам и достатъчно замразена кърма Sad

# 414
[Habish_D по-добре отиди да ре видят, да не стане някоя инфекция. Ще те питат дали кърмиш, най- много да ти сложат нещо локално да те обезболи ако се налага някаква манипулация.
Във връзка с водата, от кой ден почнахте да им давате вода на бебешоците?

# 415
[Habish_D по-добре отиди да ре видят, да не стане някоя инфекция. Ще те питат дали кърмиш, най- много да ти сложат нещо локално да те обезболи ако се налага някаква манипулация.
Във връзка с водата, от кой ден почнахте да им давате вода на бебешоците?
Аз откакто се прибрахме от родилното предлагам по съвет на педиатъра. Беба отказа категорично, но глюкозата много й харесва. Сега е вече на 20 дни и вчера успях да я излъжа да пие вода, иначе след всяко хранене й давам по лъжичка вода, за да не развие млечница.

# 416
  • София
И аз по същия начин - откакто се прибрахме ѝ давам вода след всяко хранене, за да си изплакне устата (не всеки път ми се получава, но гледам поне да ѝ капна няколко капки да се оближе, ако не захапе бибата)

# 417
  • Пловдив/София
Момичета, имали ли сте периоди в края на 9ти месец да не усещате бебето с часове? От сутринта почти не я усещам, пих кафе, разйождах се, бутах корема- съвсем леки движения и то заедно с червата...
Следобед съм на преглед ама е трудно чакането притеснена Sad

# 418
Момичета, имали ли сте периоди в края на 9ти месец да не усещате бебето с часове? От сутринта почти не я усещам, пих кафе, разйождах се, бутах корема- съвсем леки движения и то заедно с червата...
Следобед съм на преглед ама е трудно чакането притеснена Sad
Да, тясно й е вече и движенията са ограничени. Не се притеснявай, важното е тоновете да са наред. Simple Smile

# 419
Благодаря момичета, чакам днес да ни посети педиатъра и да ми каже и нейното мнение. С първото ми дете също давах преварена вода след всяко хранене, за да изплакне устата. Ние от вчера сме си вкъщи и все още не съм давала.
Пипи аз имах такъв момент 2 дена преди да родя, толкова се стреснах, пих кафе, кола, хапнах шоколад, бутах корема... и по някое време се рамърда, но да речем след 1 час.

Общи условия

Активация на акаунт