ЮЛСКО бебенце ръце протяга да прегърне силно мама. Тема 9

• 32 007
  • 688
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Някой да е бил индуциран с хапче..? Днес ми предлагаше такова, но след тоновете прецени да изчакаме до сряда.

Само не разбрах в сряда как ще индуцират, но май няма мърдане вече. Ако не тръгне сама, сряда ще е началото. А почва да ме хваща шубето.... Head Band

# 421
Благодаря момичета, чакам днес да ни посети педиатъра и да ми каже и нейното мнение. С първото ми дете също давах преварена вода след всяко хранене, за да изплакне устата. Ние от вчера сме си вкъщи и все още не съм давала.
Пипи аз имах такъв момент 2 дена преди да родя, толкова се стреснах, пих кафе, кола, хапнах шоколад, бутах корема... и по някое време се рамърда, но да речем след 1 час.
Ако не ти се занимава да преваряваш, сега вече има изворна вода за бебета.

# 422
Благодаря момичета, чакам днес да ни посети педиатъра и да ми каже и нейното мнение. С първото ми дете също давах преварена вода след всяко хранене, за да изплакне устата. Ние от вчера сме си вкъщи и все още не съм давала.
Пипи аз имах такъв момент 2 дена преди да родя, толкова се стреснах, пих кафе, кола, хапнах шоколад, бутах корема... и по някое време се рамърда, но да речем след 1 час.
Ако не ти се занимава да преваряваш, сега вече има изворна вода за бебета.
Момичета, изобщо не ви препоръчвам изворната за бебета и после особено изворната на девин. Каката ми е с деминерализация на млечно зъбче от тази вода. 😑 Най - добре преварена, а после от филтърна кана.

# 423
Моят термин е днес. И моето бебче намаля активността. Днес съм на тонове и ехограф. Чакам си и се надявам на естествено раждане без предизвикване, но вярвам, че каквото й да е ще е най-доброто. Чудя се само този магнезий, който пих известно време доколко е бил необходим след като сега преносвам.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 18:16 от mariaemanouilova

# 424
  • София
Пъпа падна на 7мия ден, преди 4 дни. Но нещо е прокървил. Някой с подобен случай. Още не мога да се свържа с личната.

# 425
Пъпа падна на 7мия ден, преди 4 дни. Но нещо е прокървил. Някой с подобен случай. Още не мога да се свържа с личната.
Същата работа, не се шашкай. На беба падна на 4-ти ден и прокърви отново след няколко дни. Педиатърката каза да почистваме с тампон за очи със спирт при всяка смяна на памперс. Само леко допираш без да пипаш много и отгоре сложи стерилна марличка, без да закрепваш с нищо, просто да е между пъпчето и памперса.

# 426
Момичета дойде и моя ред да съобщя добра новина .
❤На 22.07.19г. В 02:25 се роди Николай 3070кг 47 см.❤❤❤Нормално раждане с епизиотомия и вакуум.
Тежко раждане беше, водите ми започнаха да текат в 12 на обяд в 16ч.теста за околоплодни води беше положителен и ме свалиха в родилна зала,там се започна ужаса разкритие 1,5 см и така от 16 до 20ч. Страшни мъки и болки....
В 21 имах почти 4 см и ми сложиха епидуралната защото щях да припадна от болките бяха нетърпими.
Към 24 ч. вече имах 8 см разкритие лекарите помогнаха малко с пръсти разширяването...и тогава започна най страшното .В началото напъните го избутаха доста  но се заклещи и му паднаха тоновете , направиха ми епизиотомия бебо се премести още малко към изхода но съвсем му се изгубиха тоновете , натискаха ме по корема за да го избутат но и това не помогна,включиха вакуум и едновременно ме натискаха яко по корема за да го избутват и го дръпнаха с вакуум докато се показа главата ,после всичко беше както си му е реда два напъна и излезе на бял свят.Самото раждането продължи около час и половина
Аз съм с 14 външни шева и няколко вътрешни не разбрах колко точно но ме шиха 1 час...и сега не мога да мръдна..
Бебчо остана под наблюдение но всичко е наред с него 😊
Въпреки всичко което преживях ,мога да кажа че наистина всяка болка се забравя в мига в който прегърнеш детето си 🥰

Пожелавам на всички на които им предстои раждане да мине леко и бързо.
Момичета не се страхувайте а смело направете първата стъпка към новия живот който дарявате.
Пожелавм ви от сърце раждането да е най красивия момент в живота ви 😊😊

# 427
  • Пловдив/София
Ох, Блонди, измъчила си се пак Sad
Но важното е, че сега с бебо сте добре! Да е жив и здрав, а на теб бързо възстановяване!

# 428
  • София
Еее, най-накрая, Блонди! Да е жив и здрав! Бързо да се възстановяваш и скоро да се гушкате! Blue Heart Blue Heart Blue Heart

# 429
Блонди, честит Николай! Много го чакахме Simple Smile забравя се да, ама докато мине зора, мъката е голяма Simple Smile  бързо възстановяване  ти желая. Heart

Нормално е, не се притеснявай. И на моето бебе падна на 6тия ден, даже може би аз го закачих, докато събличах бодито.
Педиатърът каза, че няма проблем, даде антибиотична пудра, която не съм позлвала.

# 430
BlondyDjitsy, героиня! Било е наистина голяма борба!
Пожелавам ви бързо възстановяване и един усмихнат Ники! 😊🤗

# 431
  • София
Честито на мамата героиня! Да ви е жив и здрав малкия, а на теб бързо възстановяване!

И нашето пъпче падна на 6-тия ден, но по препоръка на педиатърката още откакто се прибрахме прегъваме предната част на памперса, за да е отвън пъпчето. Сутрин и вечер минавам със спирт и клечки за уши, за да му махна съсиреците или ако има някакви корички. Още не ни се е прибрало напълно и продължаваме душовете на мивката.

# 432
Честит Николай! Да е жив, здрав и много щастлив! Бързо възстановяване! ❤️

# 433
Честито бебе Блонди! Героиня си ти! Бъдете здрави и бързо да се възстановяваш психически и физически! 💐💐💐

Педиатърката ми потвърди за водата и още куп други неща, които съм забравила от първото.
Успех на чакащите мами! Секциото ми по план трябваше да е днес, а аз вече имам късмета да се радвам на домашния уют и една малка шушулка.

# 434
  • United Kingdom
Браво Блонди ! Честито бебче! Heart Да ви е здраво и да ви радва. На теб бързо възстановяване!

Общи условия

Активация на акаунт