ЮЛСКО бебенце ръце протяга да прегърне силно мама. Тема 9

• 31 247
  • 688
  •   1
Отговори
# 585
  • София
А след секцио, секс кога, въпреки че аз 20 дни след раждането и още нещо ми изтича?

# 586
  • София
Ох на кокошката на kroki_kk и аз много се смях 😃😃😃
За колики бяха ни предписали първоначално едни хомеопатични Коликинд и то само при плач и нямаше ефект. После почнахме с Инфакол и БиоАмика, но в понеделник педиатърката ни спря Инфакола, каза че са доста силни и останахме само с едните. Имаше и БиоГая, но ми каза да го пия аз, че да не я тъпчим с много лекарства. За разлика от преди 10 дена, сега сме много добре.
Аз имам друг въпрос - вашите бебенца измъчват ли се, докато се изакат? Моята като почне да се напъва цялата става червена, ядосва се, почва да плаче и ми става много жал. Няма запек иначе, почти всеки памперс е наакан...но не знам защо така се затруднява.

# 587
   Habish_D , моят се напъва и става червен, но без резултат, след 20тия ден започна да ака веднъж на 3дни. Лекарят твърди, че това не е запек.  От аптеката взех една кутия, на която пише ректални клизми. Накрайника се поставя в дупето и уж изкарва газовете. В началото двйстваше, вече не. А и не искам да свиква с помощни средства.

# 588
И аз имам доста сериозни препоръки за био амика и мисля това да давам. Имам и един лефакс, ама май няма да го ползвам.

# 589
Ползвам Лефакс и определено има ефект. БиоАмика също имам като резерва, но не ми се е налагало да давам засега.

# 590
С баткото ползвах Лефакс и пробиотик Био гайа и всичко беше наред. Лефакс обаче е симетикон, който доста често причинява запек и действа на друго ниво, мисля че в червата. А за Биоамика ми обясниха, че съдържа лактаза и действа още на нивото на стомаха. Другата разлика, която ми обясниха е, че лефакс трябва да се дава 15-20мин преди хранене за да действа, пък Биоамиката действала веднага. Малкия е на 7 дни и още не давам нищо, но ще ходя следобяд за Био гайа и ще видя и аз какво ще давам за колики 🤔

# 591
С баткото ползвах Лефакс и пробиотик Био гайа и всичко беше наред. Лефакс обаче е симетикон, който доста често причинява запек и действа на друго ниво, мисля че в червата. А за Биоамика ми обясниха, че съдържа лактаза и действа още на нивото на стомаха. Другата разлика, която ми обясниха е, че лефакс трябва да се дава 15-20мин преди хранене за да действа, пък Биоамиката действала веднага. Малкия е на 7 дни и още не давам нищо, но ще ходя следобяд за Био гайа и ще видя и аз какво ще давам за колики 🤔
В упътването на Лефакс пише, че се дава с храната... Thinking Но наистина действа със закъснение и води до разреждане на изхожданията. А някой може ли да даде отзиви за БиоАмика?

# 592
Аз ползвах био амника, но не виждам някаква разлика. Пробвах и абоколикен, ама после прочетох, че не се давал директно в устата, а с кърменето ми е трудно... Сега нищо не давам, всичко си е същото.

# 593
Другото, което са ми казвали е, ако има проблем с изхожданията и са зелени примерно, че може да е липса на някакъв ензим. За това вместо симвтиконов препарат да се дава ензимен. Ама не помня кои бяха ензимните 🤔

# 594
  • United Kingdom
kroki_kk направо ме разби с тази кокошка Joy Joy

Habish_DИ моето бебче е така с акането. Попитах педиатърката на какво може да се дължи, но не ми отговори нищо конкретно.

Аз за коликите давам Инфакол и определено има ефект.

Момичета,днес е последният ден от месеца. Месецът,който всички ние очаквахме с нетърпение. Heart
Въпреки,че моето бебече реши да избърза и стана Юнче Grinning но си ви харесвам всичките и винаги съм си следяла Юлската тема. Heart

Ох на кокошката на kroki_kk и аз много се смях 😃😃😃
За колики бяха ни предписали първоначално едни хомеопатични Коликинд и то само при плач и нямаше ефект. После почнахме с Инфакол и БиоАмика, но в понеделник педиатърката ни спря Инфакола, каза че са доста силни и останахме само с едните. Имаше и БиоГая, но ми каза да го пия аз, че да не я тъпчим с много лекарства. За разлика от преди 10 дена, сега сме много добре.
Аз имам друг въпрос - вашите бебенца измъчват ли се, докато се изакат? Моята като почне да се напъва цялата става червена, ядосва се, почва да плаче и ми става много жал. Няма запек иначе, почти всеки памперс е наакан...но не знам защо така се затруднява.

# 595
Явно само при нас не действа Инфакола.. Ние имаме разтройство..направо е страшно.. Сещате ли се за някой домашен лек, докато отвори утре аптеката..пък и лекарство ако кажете ще е супер!

# 596
За колики давам Лефакс и едни ензими на Аквасорс. Но миналата вечер много плака и включихме и Колииф..
И Борис вече ако по два три пъти на ден с напъваме и зачервяване. Рядко е, няма запек. Просто това е процеса на акане при децата.

# 597
Момичета от болницата ми препоръчаха да вцема мустела стелатопия..тя е за атопична кожа, питах дали той е с атопична кожа, казаха че нее.. неможах да намеря мустелата, но имах мостри на а дерма и много ми хареса снощи като го изкъпахме.. и сега съм в чуденка кое да взема-стелатопията или а-дермата.. имам чувството, че тези педиатри са рекламни лица на някои продукти. И да ви попитам, нормално ли е да му се бели кожичката особено по гърдички и коремче??

# 598
Момичета от болницата ми препоръчаха да вцема мустела стелатопия..тя е за атопична кожа, питах дали той е с атопична кожа, казаха че нее.. неможах да намеря мустелата, но имах мостри на а дерма и много ми хареса снощи като го изкъпахме.. и сега съм в чуденка кое да взема-стелатопията или а-дермата.. имам чувството, че тези педиатри са рекламни лица на някои продукти. И да ви попитам, нормално ли е да му се бели кожичката особено по гърдички и коремче??
Ползвала съм и двете. Мустела стелатопия е крем, а не лосион за тяло. Не знам защо точно това са ти препоръчали. Аз съм по - доволна от А-дерма. Нормално е да се бели, няма нищо притеснително. Мажи с това, което на теб ти харесва, щом няма атопична кожа.

# 599
Здравейте!
Днес в 8.33 чрез планирано секцио се появи моята прекрасна дъщеря - Ани! 2770гр. 50см.
Секциото мина чудесно, много по - леко, отколкото си представях 😊 Екипа беше страхотен и при операцията и сега в реанимацията. Всичко продължи около час, усещах само натиск, но не болезнен, падна ми кръвното и ми се гадеше, но веднага взеха мерки.
Извадиха я и беше прекрасна!
Към ранния следобед си раздвижих изцяло краката.
Към 16.30 започнах да се изцеждам на ръка и имам доста коластра 😀 продължавам на всеки 3 часа.
Преди около час ми я дадоха за 5 минути и беше прекрасно! Нямам търпение да дойде утре ❤️❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт