ЮЛСКО бебенце ръце протяга да прегърне силно мама. Тема 9

• 32 066
  • 688
  •   1
Отговори
# 345
А на записа контракции ли са болките? Просто не са редовни и не правиш разкритие?
По принцип могат с таблетка да предизвикат разкритие и с окситоцин да направят контракциите редовни... сигурно и при мен ше се наложи, макар и да нямам болки вече.
А тонове 130 нищо не значи, въпросът е да не са равни, те са ви казали вероятно дали са ок.
Контракции са болките и не се получава разкритието а тоновете казаха че са добре от 120 до 130 казаха че са добре за края на бременноста

# 346
И аз а термин 29ти съм на същия хал. И мен днес ме пратиха вкъщи. Разкритие никакво или около 1см, тия контракции нищо не правят, болките също. Човека не бърза...
А на записа контракции ли са болките? Просто не са редовни и не правиш разкритие?
По принцип могат с таблетка да предизвикат разкритие и с окситоцин да направят контракциите редовни... сигурно и при мен ше се наложи, макар и да нямам болки вече.
А тонове 130 нищо не значи, въпросът е да не са равни, те са ви казали вероятно дали са ок.
Контракции са болките и не се получава разкритието а тоновете казаха че са добре от 120 до 130 казаха че са добре за края на бременноста

# 347
  • Пловдив/София
Явно и трите сме на един хал Simple Smile) но мен предлагат след няколко дни да ме индуцират, аз се колебая още, ще го мисля...
Искаше ми се по-голямо разкритие или контракции, а не система от 0, да не се стигне до секцио Sad малар че при мека шийка док каза, че според нея ше стане...

# 348
Вече родилите мами, с какво запълвате времето на бебчетата, когато са будни (освен яденето)?
Оправяне на маникюр, че моята госпожица само се драска, гимнастика с кръчета и ръчички, и много говорене на малкия човек, за да свиква. Grinning

# 349
Момичета днес влязох в болница ще си полежа, преди малко ме настаниха в стаята.
Тоновете на бебето почнаха да падат и е по добре да съм под наблюдение .

# 350
Успех! Стискам палци всичко да е наред и скоро да се похвалиш с бебче. Wink

# 351
  • Пловдив/София
Стискам палци, може би ще ти помогнат със система да тръгнат нещата и скоро ще се гушкате Wink чакаме да се похвалиш!

# 352
  • София
Мами, вашите бебенца по колко време спят? Будите ли ги през 3 часа или сте на поискване?

# 353
Мами, вашите бебенца по колко време спят? Будите ли ги през 3 часа или сте на поискване?

На поискване. През деня на час и половина-2, вечер на 2-3 часа.

# 354
Ние се опитваме да следваме режима от болницата, които е на 3 часа хапване с нощна пауза от 1 до 6 Simple Smile

# 355
  • София
Ние се кърмихме през 3-4 часа, но откакто почнах да ѝ давам капки за колики (явно вече е по-спокойна) почна да се буди през 5 часа и се чудих дали това е голям интервал, че сме на една седмица още. Иначе педиатърката ми каза, да не я будя, а да сме на поискване.

# 356
Момичета на 18юли в 23.00 станах мама на моето малко момченце Борис.Първо раждане в 21.00 ми изтекоха водите и в 00.00 бях забравила ,че съм родила Grinning Успех на всички чакащи!

# 357
Момичета на 18юли в 23.00 станах мама на моето малко момченце Борис.Първо раждане в 21.00 ми изтекоха водите и в 00.00 бях забравила ,че съм родила Grinning Успех на всички чакащи!

Честито! Живи и здрави да сте!💐💐💐

# 358
И ние вече сме на поискване..само дето искането е по - често понякога ( много сме гладни )!

# 359

Честита радост! Здрав и щастлив да е! Hug

За храненето гледам горе-долу на 3 часа да й давам, но ако огладнее след 2 и половина или 4 часа, тогава й давам. Нощно време е абсурд да не яде. Старая се последното хранене да е в 12, а първото тя сама си го иска към 4.

Общи условия

Активация на акаунт