ЮЛСКО бебенце ръце протяга да прегърне силно мама. Тема 9

• 32 032
  • 688
  •   1
Отговори
# 375
Хмм...имам нерегулярни, но постоянни контракции (все още не болезнени) и разстроен стомах ... май му се вижда края Simple Smile или поне има надежда Smiley

# 376
  • Пловдив/София
Завиждам благородно на всички с контракции :Д аз от 1 седмица нямам, поне не да ги усещам...
Блонди, за толкоа време трабваше да ти сложат система, много по-бързо и регулярно става... дано намериш някой доктор и да питаш

# 377
Момичета, според вас на колко време трябва да е бебчо, за да сядаме по заведения с него? Например на кафе или на вечеря на открито?
Зависи от бебето, води се по него. Аз излезнах с Михаил в деня в който ни изписаха. Седнахме на едно заведение в парка за три часа, не е имало проблеми.

# 378
  • София
Честито на всички нови майчета, да растат здрави мъничетата 🍀 🤗

Имам въпрос към момичетата, които вече имат малко опит - нас днес ни пускат от болницата и съм леко объркана как да действам с яденето. Тук като се събуди го слагаме на гърда, след това го дохранват с АМ. Първите дни нямах кърма, но от вчера започна да се появява и пак преди всяко хранене го слагам да суче, след това АМ. Веднъж вчера успях да изцедя 30мл (после нищо не успях да изцедя целия ден). Днес до обяд изцедих веднъж 20мл.. И сега се чудя дали да продължавам и така вкъщи..но не знам след като го сложа да суче, колко АМ да дам? Не знам дали и колко е изпил..нямам помпа вкъщи, но и да имам по колко пъти на ден е добре да се цедя? Предполагам че не е ок преди всяко хранене..

Отделно имам вдлъбнати зърна и слагам силиконови..и се почва едно падане, вдигане, лигавене на тия зърна. И през цялото време имам чувството, че са мръсни. Някой друг слага ли силиконови зърна? След като ги стерилизирате и сложите в кутийката, колко време са стерилни...?
И ние бяхме на смесено хранене в болницата през 3 часа, но още на втория ден моята повърна жестоко единия път. Не са ми давали помпа и не знаех въобще колко кърма имам и дали ѝ стига, но след като се случи това спрях да я дохранвам с АМ и в деня на изписването вече бяхме само на кърма. Нашата педиатърка ми каза да се изцеждам след всяко кърмене, че да се стимулирам още, понеже с всеки изминал ден бебка ще се нуждае от по-голямо количество. Всеки път изкарвам различно количество и все пак не се изцеждам до последна капка (да си призная, че пропускам през нощта и сутрин рано като ми се спи много). Още в болницата като ги питах как да разбера дали е нахранена, бяха ми казали, че ако спи повече от 2 часа и ако ака минимум 2 пъти на ден, значи си е нахранена. Силиконови зърна не ползвам, но при всяко кърмене в началото стискам зъби, че много ме боли и още не са ми оформени зърната.

# 379
Здравейте и от мен мами дойде време и аз да се разпиша макар и със доста закъснение, но моля да ме извините наскоро родилите знаете как е. На 08.07 с планово селцио в 9:54 се роди нашата малка принцеса Цветомила 3066гр 50 см. Честито и на всички бебоци, който са се родили да са ви живи и здрави и мн да ви радват!

# 380
  • София
Здравейте и от мен мами дойде време и аз да се разпиша макар и със доста закъснение, но моля да ме извините наскоро родилите знаете как е. На 08.07 с планово селцио в 9:54 се роди нашата малка принцеса Цветомила 3066гр 50 см. Честито и на всички бебоци, който са се родили да са ви живи и здрави и мн да ви радват!
Да ти е жива и здрава госпожицата! Бързо възстановяване на теб!

Аз сега се връщам от вторите за деня тонове, че първите бяха малко височки. В отделението се случи и докторката, при която ще раждам. Вика ми "Така и така съм тук, дай да те прегледам". Леле, тия прегледи за разкритие са един път. Flushed Flushed Flushed

Имам своите подозрения, обаче, че нарочно пипа малко по-така, с цел да предизвика естествено да се случат нещата, тъй като вече преносвам 2 дена.

# 381
Да ти е жива и здрава госпожицата! Бързо възстановяване на теб!

Аз сега се връщам от вторите за деня тонове, че първите бяха малко височки. В отделението се случи и докторката, при която ще раждам. Вика ми "Така и така съм тук, дай да те прегледам". Леле, тия прегледи за разкритие са един път. Flushed Flushed Flushed

Имам своите подозрения, обаче, че нарочно пипа малко по-така, с цел да предизвика естествено да се случат нещата, тъй като вече преносвам 2 дена.

И аз вече 2 дни преносвам..бях днес на преглед и тонове..някакви контракций, но не регулярни..в сряда пак, ако до тогава не тръгне самичък..вече се отчайвам, колко пазене в 8 месец и плашене че же родя по-рано, а то взе че не му се излиза на юнака.. Sad

# 382
Момичета да ви се оплача.
Вчера в зверски болки и мъки се гърчих цял ден и цяла нощ ,обезболяващо не ми беше дадено въпреки че няколко пъти помолих .След като казах че получавам бъбречна криза ми се скараха че не е това а че са контракции и раждам...
Два дена не разбраха че съм с бъбречна криза и ме оставиха да се гърча от болки.

Днес след като ММ се качи в отделението и вдигна скандал ми биха но шпа мускулно.Нямало лекар който да ми види бъбреците днес , чак в понеделник щели да могат да направят нещо по въпроса ....

# 383
Вчера в зверски болки и мъки се гърчих цял ден и цяла нощ ,обезболяващо не ми беше дадено въпреки че няколко пъти помолих .След като казах че получавам бъбречна криза ми се скараха че не е това а че са контракции и раждам...
Два дена не разбраха че съм с бъбречна криза и ме оставиха да се гърча от болки.

Днес след като ММ се качи в отделението и вдигна скандал ми биха но шпа мускулно.Нямало лекар който да ми види бъбреците днес , чак в понеделник щели да могат да направят нещо по въпроса ....

В коя болница се случва всичко това?

# 384

значи не е зле да идеш в друга болница...винаги може да извикат доктор по спешност и да вземат мерки..

# 385
Блонди това определено не е нормално отношение към жена, на която й предстои да роди всеки момент. Ужас! И на мен ми е интересно в коя болница си?

# 386
  • София
BlondyDjitsy, заминавай в друга болница веднага!!! Здравето и комфорта ти, особено в момента, нямат цена.

Със сигурност повечето болници имат спешни отделения. Това е нечовешко да си го причиняваш.

Стискам палци за добро развитие на нещата и ни дръж в течение!

# 387

Душица, дано всичко е наред! Случайно да не си в Майчин дом, че там така няма лекари през уикенда и внимание може да ти обърнат чак в по понеделник...

# 388
  • Пловдив/София
Блонди, ти изобщо не си за аг отделение тогава... мини един преглед утре в Пирогов/ Токуда, няма какво да чакаш АГ на смяна в понеделник, ако са бъбреци.

# 389
  • София
Limonkabonbonka, де тоз късмет Grinning

След прегледа очаквах я тапата да падне, я някакво леко кръвотечение... А то дори това течение, което си имам по време на цялата бременност, имам чувството, че спря. Joy

Общи условия

Активация на акаунт