ЮЛСКО бебенце ръце протяга да прегърне силно мама. Тема 9

• 31 986
  • 688
  •   1
Отговори
# 480
Adell 666 имаше ли реална причина да те оставят да лежиш. Защото аз вече преносвам и след няколко часа ще ходя до МД и ме е страх да не ме оставят - изпитвам ужас от болници Grinning Защото нали уж когато водите са наред и всичко друго просто трябва да се ходи всеки ден на тонове

# 481
Adell 666 имаше ли реална причина да те оставят да лежиш. Защото аз вече преносвам и след няколко часа ще ходя до МД и ме е страх да не ме оставят - изпитвам ужас от болници Grinning Защото нали уж когато водите са наред и всичко друго просто трябва да се ходи всеки ден на тонове
Не нямаше.. Просто стана объркване.. Отидох казах че преносвам.. Пуснаха ми документи за влизане в болницата преди да ме прегледат.. След като ме прегледаха лекарката каза, че имам 1 см. разкритие и няма нужда да оставам..но вече беше късно ( бяха ме записали 😰).. И по съвет на познат доктор останах ( без да ме е виждал ). Той каза че в понеделник ще ме индуцират понеже аз отидох в събота, а тогава няма доктори. Но не стана така седях до сряда там ( на 5 ет. ) слушахме тонове и нищо друго.. Дойде сряда и директно без преглед ме свалиха да раждам.. И се почна мъката и простотията със гръцката стажантка. Пази се от нея и не давай да ти пуска тя Окситуцина, ако ти се налага такава интервенция! После даже искаше тя да ме шие само че се развиках че не съм опитна мишка и няма как да стане!

# 482
И ние сме абсолютно по същия начин.. след като хапне, ококорва очи и се почва силен рев докато не се измори мъника, а сме само на 11 дена. Все още се опитвам да разбера кое го мъчи бебчо.

Честито за новите бебчета, мами! Да са ви живи и здрави сладките муцунки, а вие бързо да се възстановите!

Има ли още не родили? Не съм погледнала скоро първа страничка.

Мами, вашите бебчета кога почнаха да се се оглеждат? Ние като се нахраним не заспиваме вече веднага, но по някое време почва и да реве и накрая като се измори след 1 час вече, чак тогава заспива. На 13 дена сме и не знам дали не е рано още.

# 483
Честити нови бебета и майки Heart

По повод формата на главата, дъщеря ми беше като герой от Стартрек

Ужасих се като я видях. Лекарката обясни, че това е от дългото раждане и притискане и че за няколко часа ще де оправи. И наистина, на другата сутрин со изглеждаше нормално.
И този бебо, преседя около 5мин със скалпа отвън, а останалата част все още вътре в мен (мъжът ми каза, че тази гледка винаги ще го преследва Stuck Out Tongue Winking Eye)  и той се роди с леко двформирана глава и отново ме успокоиха, че след няколко часа, ще се оправи Simple Smile

Има ли бебета, които не харесват количката и разходки освен моето?
Скъсва се от рев навън... Държа бебето с една ръка, с другата бутам количката..

Днеска става на 25дни, цялото личице и гърди са с обрив. Лекаря каза, че е нормално.
От ревливите бебета е, ако е буден, е на ръце, но не съм имала други очаквания, така бяха и големите Stuck Out Tongue Winking Eye

След няколко дни летим за България Heart полетът е около час и половина, но ще съм сама с трите деца и много се притеснявам, още повече е посреднощ...
Но не можех да си причиня 15часа с кола +неизвестно колко часове чакане по граници....

# 484
  • София
И ние сме абсолютно по същия начин.. след като хапне, ококорва очи и се почва силен рев докато не се измори мъника, а сме само на 11 дена. Все още се опитвам да разбера кое го мъчи бебчо.
И аз така не мога да разбера дали го мъчи нещо. Иначе не го прави на всяко хранене, но без рев накрая не заспива.

# 485
Честито на всички нови бебчета ♥️

Нашата госпожица също стои будна доста време, повечето от което плаче. Понякога изкарва будна от едното хранене до другото. На 14 дни е не знам дали трябва да будува толкова време.

# 486
Оох момичета да се оплача за последно бременна.. вчера като лежах на тоновете и да се изправя..ми нещо кръста отказа започна да ме сецка от дясно кат ходя..мислех че ще премине и не казах нищо на аг-то.. обаче днес съм като хер Флик..ходя, ходя и кат ме сецне та чак ми се реве..утре влизам да раждам..та мисълта ми е някой да каже как може да се облекчи с паста или с нещо друго..с масаж нестава, явно е някой нерв щипнат Sad

# 487
  • София
Честито на всички нови бебчета ♥️

Нашата госпожица също стои будна доста време, повечето от което плаче. Понякога изкарва будна от едното хранене до другото. На 14 дни е не знам дали трябва да будува толкова време.
И аз това се питам..... И при нас се получава понякога така. При дреме 10 мин и ококори очи. Рев, после пак дремва    и така 3, 4 часа. Предлагам гърда ама те вече ми стават мекици. Давам адаптирано, да не би да е гладна, ама не иска.

# 488
Здравейте, мами. До сега не бях писала в тази тема, защото преди 2 години загубих бебенце и от страх не посмях. Днес мога да се похваля с бебе Александра, родена на 15.07, терминът ни беше за 27.07. Ще се радвам да се присъединя към вашата банда и да споделяме. Хубаво е, когато знаеш, че не си единствена. На родилите мами - честити рожби, да са здрави, щастливи и късметлийчета. На още бременеещите - леко раждане и прекрасен гушкав финал.

# 489
Честито на всички нови бебчета ♥

И аз това се питам..... И при нас се получава понякога така. При дреме 10 мин и ококори очи. Рев, после пак дремва    и така 3, 4 часа. Предлагам гърда ама те вече ми стават мекици. Давам адаптирано, да не би да е гладна, ама не иска.

Ние сме по същия начин. Само на кърма е, суче 10-15 мин, унася се, тъкмо да го прехвърля в коша и се почва един рев.. все едно е мега гладен. Започнах да се притеснявам дали му стига кърмата.. но пък вечер си спи по 3-4 часа, за разлика от през деня, когато почти постоянно будува и реве

# 490
Аз на моята и давам по 20-30 минутки да цока и след това и забърквам АМ.. Тя доволна и аз доволна.. Не ревем по много на ден ако ни се събира 15 мин. рев и това е..пу пуу да не са и уруки 😂.. Плаче повече само ако не и е стигнала храната, а за сън и тя не спи по 2- 3 часа. Забелязах, че мрънка само ако е гладна!

# 491
Яна е на 20 дни. В началото спеше като пън, сега вече будува доста. Тя също дреме в мен или заспива на възглавницата за кърмене и ако я преместя в 90% от случаите почва да реве или да мрънка. Тази "нервност" я отдавам на колики или евентуално на някакъв скок в растежа, но за скок май е рано, не помня. Все повече ми се струва и че иска да ме ползва за Биба, което няма да стане. Grinning Иначе навън си спи като пич.
Като цяло е долу горе спокойно бебе нищо, че е малко крива понякога. Grinning

# 492
Здравейте мами, дойде ред и аз да ви се похваля на 17.07 в 09.40 с планирано секцио се роди нашия син Димитър, 3300кг, 48 см.
На 16-ти вечерта ме приеха в болницата за изследвания и подготовка, но към 2 сутринта ми изтекоха водите. Страшно се притесних, защото с каката не ми се беше случвало нищо такова, разкритието до сутринта ми беше 3 см със средни по-болка контракции. Екипа за секцио се събра в 8.30 и така въпреки че беше започнало естествено раждане, синът по преценка на докторите се появи на бял свят с операция. Имаше и доста неприятни и болезнени моменти свързани с поставянето на упойката, повръщане от предозиране и най-вече самото раздвижване, но всичко си заслужава, когато видиш личицето на малкото човече.
От неделя сме си вкъщи и се опитваме да влезем в новия ритъм, който той ни налага. 😊
Желая на всички мами на които все още им предстои този вълнуващ момент леко раждане.

# 493
Оох момичета да се оплача за последно бременна.. вчера като лежах на тоновете и да се изправя..ми нещо кръста отказа започна да ме сецка от дясно кат ходя..мислех че ще премине и не казах нищо на аг-то.. обаче днес съм като хер Флик..ходя, ходя и кат ме сецне та чак ми се реве..утре влизам да раждам..та мисълта ми е някой да каже как може да се облекчи с паста или с нещо друго..с масаж нестава, явно е някой нерв щипнат Sad
Може да се мажеш с някакъв мехлем. Аз се мажех с някакъв с алпийски клек. Алгазан мисля се казваше. Но моят доктор ми каза може да се мажеш с всичко само няма нищо да пиеш. Така че кажи се за да ти олекне.

# 494
Анита, Еличка, честити бебчета! Нека са здрави и да ви носят много радост! Heart Eyes

И моята беба е вече на 20 дни и е по-жизнена след жълтеницата. Притеснява ме обаче не толкова режимът й, колкото това, че напоследък рядко се изхожда(веднъж на ден или на два дни). На смесено хранене е + капки против колики и се чудя дали това е ефект от капките или от АМ...
Освен това напоследък не иска да си спи в леглото, а се върти и буйства като магаре, докато не я преместя количката. Някоя мама с подобни неволи? Disappointed Relieved

Общи условия

Активация на акаунт