ЮЛСКО бебенце ръце протяга да прегърне силно мама. Тема 9

• 31 237
  • 688
  •   1
Отговори
# 600
Честито бебе Гери! ❤️❤️❤️ Да е живо и здраво и бързо възстановяване на теб!

# 601
Честито Гери, да ти е живо и здраво и много да те слуша.. :* бързо възстановяване

# 602
Здравейте!
Днес в 8.33 чрез планирано секцио се появи моята прекрасна дъщеря - Ани! 2770гр. 50см.
Секциото мина чудесно, много по - леко, отколкото си представях 😊 Екипа беше страхотен и при операцията и сега в реанимацията. Всичко продължи около час, усещах само натиск, но не болезнен, падна ми кръвното и ми се гадеше, но веднага взеха мерки.
Извадиха я и беше прекрасна!
Към ранния следобед си раздвижих изцяло краката.
Към 16.30 започнах да се изцеждам на ръка и имам доста коластра 😀 продължавам на всеки 3 часа.
Преди около час ми я дадоха за 5 минути и беше прекрасно! Нямам търпение да дойде утре ❤️❤️❤️
Честито бебче! Много радост да ви носи и да е здрава! Hug

# 603
Момичета, здрвейте! Да ви се похваля и отчета на 17.07.2019г се роди най-голямата ми любов Михаела, 3300кг, 51см. Родих в майчин дом, на 21.07.2019 ни изписаха и вече имаме колики.... 😕

# 604
Честита Ани и честита Михаела! Да са здрави!

По повод козметиката - ползвам на Тьопфер - много е хубава и става и за атопичен дерматит. Дано не се налага де.

# 605
Момичета, може ли да ми препоръчате добър гинеколог във Варна? Появиха се някои усложнения и ми се иска да отида там на второ мнение.
Засега си мисля за сити клиник, но приемам препоръки.

Последна редакция: пт, 02 авг 2019, 15:02 от Nansss

# 606
Момичета, може ли да ми препоръчате добър гинеколог във Варна? Появиха се някои усложнения и ми се иска да отида там на второ мнение.
доц.Исмаил-клиника Ибни сина

# 607
Честити нови бебки  ❤ Аз все по-рядко намирам време да отварям тук, така ми липсва писането във форума 😓 Едва днес ви изчетох, след каот бях споделила Simple Smile

# 608
Пак аз с моите въпроси..хаха
Ние сме на памперс "памперс" обаче много пропуска..бебето е постоянно мокро, незнам в мен ли е проблема (аз ли немога да ги сложа) бебето ли е с малки крачета и не прилепват хубаво, или памперсите са дефектни.. и другото което е, има малки ситни бели пришчици по главето и гръбчето.. дали е бебешко акне или нещо друго..

# 609
  • София
И нашата е със слаби крака, но досега само веднъж е изпускал памперс, но се беше омазала сериозно 😂
Сега взех на Лидл- не са зле, но малко трудно им отварям лепенките. Понякога трябва с 2 ръце, а тя много мърда и не знам дали ще продължа с тях. А първият пакет, който ползвахме, ми беше подарен от приятелка и засега като че ли най-много ми допадат. Ето ги:

(В болницата си беше с "Памперс" - от тях аз лично съм доволна.)

# 610
Ние сме на памперс "памперс" обаче много пропуска..бебето е постоянно мокро, незнам в мен ли е проблема (аз ли немога да ги сложа) бебето ли е с малки крачета и не прилепват хубаво, или памперсите са дефектни.. и другото което е, има малки ситни бели пришчици по главето и гръбчето.. дали е бебешко акне или нещо друго..
Аз също ползвам Памперс..но от няколко дни пропускат и нашите..сменям го и на първото пишкане сме мокри до главата.. Според мен вече са малки и трябва друг размер.. Взехме на Молфикс и съм много доволна от тях, а имам още 50 бройки от другите и си ги бия в главата..ползвам ги само през деня,че да мога да я сменя веднага.

# 611
  • Варна

Препоръчвам д-р Савулева, медицински център "Медикал плюс".

# 612
И ние имаме нещо подобно, като малки бели пъпчици предимно на личицето и днес лекарката ни каза, че това е от хормоните и ще минат Simple Smile

За памперси сме на памперс premium втори размер и сме доволни като цяло, рядко пропуска.. основно ако не сме го стегнали добре (нали трябва един пръст място да се оставя като се стягат ) Simple Smile) абе учим се в движение с моята половинка 😊

# 613
И аз ползвам памперсите на памперс, нямала съм потичане никога. Но смятам, че си е до бебе. Иначе втори номер и аз ползвам. Ако сте на еденица е възможно и това да е проблема. С каката си правех доста експерименти и пробвах различни памперси, но определено не намерих по - добри от тези на pampers. Имат сега едни нови - pampers pure, и те са много хубави, и мокрите кърпи pure. Много съм доволна и не смятам да сменям с нищо.

# 614
Първия ден купихме на памперс единица, после минах на пуфис, но двойката е много голяма и сега пак съм на памперс и съм доволна..

Общи условия

Активация на акаунт