Провалих си живота

• 8 473
  • 192
  •   1
Отговори
# 120
Не разбирам защо майка ти категорично е отрекла мед сестриннството - по-лесно ще влезеш там, а и в момента има огромен глад за мед сестри. За медицина както го описваш...хмм, не искам да го казвам, но не звучиш като да ти е стихията (разбирай да си подходяща, опитвам се да го кажа деликатно)- вече ти казаха колко непосилноби било за някой, който го иска просто за да запише нещо. А това за Македония...брр.
И защо майка ти решава, че никъде другаде нямаш шанс, що за глупост - гледаме всички Златки и плеймейтки с виШу, а знаем колко са грамотни. Има толкова университети, които се борят за студенти и биха те взели и с 4-ките, че и с 3-ки. В България май сме на челно място по унита на глава от населението, а как подготвят там е друг въпрос.
Ще вляза в някакъв университет, ще бъда студентка, а после какво? Нали идеята е да има работа след това. Не искам да завършвам нещо си и да се чудя какво да работя след това.

# 121
  • Варна
По литература имам 5 на матурата, както и в дипломата. По останалите предмети обаче, оценките са ми ниски. Оттам и дипломата ми се смъкна-4,30 и нещо.. Дори не знам защо го коментирам това,

Налага ти се да коментираш, за да ни убедиш, че не си съчиняваш. Не зная каква ти е целта, тук се пускат всякакви пързалки от хора, които си мислят, че могат да разиграват потребителите.
И да ти кажа,  че ако имаш 5 на матурата по БЕЛ и всички останали оценки са ти 4 (вкл.физическо, музика и рисуване, втора матура, което е невероятно, но айде да е така), дипломата ти трябва да е минимум 4.43, а не "4,30 и нещо си". Като ти казвам, че тук има хора, които не можеш да излъжеш за такива подробности, ти не вярваш. Stuck Out Tongue
Явно не си се подготвила добре преди пускането на пързалката. Другият път да си знаеш.
След като лъжеш за дипломата и оценките, никой няма да ти вземе насериозно останалите мнения.

# 122
  • Варна
Въпросът е логичен, защото ти си се готвила по биология. За сестри изпитът е по биология. Цедката не е толкова жестока като за медицина. После реализация има. Защо майка ти го отхвърля? Не е престижно ли? Да не би да я е срам да има дъщеря мед сестра, а не лекарка? На това ми намирисва.

# 123
Не разбирам защо майка ти категорично е отрекла мед сестриннството - по-лесно ще влезеш там, а и в момента има огромен глад за мед сестри. За медицина както го описваш...хмм, не искам да го казвам, но не звучиш като да ти е стихията (разбирай да си подходяща, опитвам се да го кажа деликатно)- вече ти казаха колко непосилноби било за някой, който го иска просто за да запише нещо. А това за Македония...брр.
И защо майка ти решава, че никъде другаде нямаш шанс, що за глупост - гледаме всички Златки и плеймейтки с виШу, а знаем колко са грамотни. Има толкова университети, които се борят за студенти и биха те взели и с 4-ките, че и с 3-ки. В България май сме на челно място по унита на глава от населението, а как подготвят там е друг въпрос.
Ще вляза в някакъв университет, ще бъда студентка, а после какво? Нали идеята е да има работа след това. Не искам да завършвам нещо си и да се чудя какво да работя след това.
Ооо сега не искаш какво да е?В по-преден твой пост точно това написа “искам да уча нещо,какво и да е,само да уча”.Вече си противоречиш.Медицина нито ще те приемат,нито пък ще я завършиш.Обикновен изпит по биология не си изкарала дори с 3.Хората са казали “всяка жаба да си знае гьола”.Е твоя “гьол” не е МУ.И ти,и майка ти сте с някакви болни амбиции.Айде ,ти си на 18,но нейния акъл къде е?Няколко пъти те попитаха с какво образование е майка ти,та толкова държи да има дъщеря лекар.

# 124
По литература имам 5 на матурата, както и в дипломата. По останалите предмети обаче, оценките са ми ниски. Оттам и дипломата ми се смъкна-4,30 и нещо.. Дори не знам защо го коментирам това,

Налага ти се да коментираш, за да ни убедиш, че не си съчиняваш. Не зная каква ти е целта, тук се пускат всякакви пързалки от хора, които си мислят, че могат да разиграват потребителите.
И да ти кажа,  че ако имаш 5 на матурата по БЕЛ и всички останали оценки са ти 4 (вкл.физическо, музика и рисуване, втора матура, което е невероятно, но айде да е така), дипломата ти трябва да е минимум 4.43, а не "4,30 и нещо си". Като ти казвам, че тук има хора, които не можеш да излъжеш за такива подробности, ти не вярваш. Stuck Out Tongue
Явно не си се подготвила добре преди пускането на пързалката. Другият път да си знаеш.
След като лъжеш за дипломата и оценките, никой няма да ти вземе насериозно останалите мнения.
Айде, пак неща, които не съм казала, вече ще падна Joy Къде за бога казах, че всички останали оценки са ми 4? Ами, имам и 3ки. Дипломата ми от там се смъква. Защо изобщо ще седна и ще пиша всичко това и ще си измислям, за бога..? Просто помолих за помощ и съвети..

# 125

И да ти кажа,  че ако имаш 5 на матурата по БЕЛ и всички останали оценки са ти 4 (вкл.физическо, музика и рисуване, втора матура, което е невероятно, но айде да е така), дипломата ти трябва да е минимум 4.43, а не "4,30 и нещо си". Като ти казвам, че тук има хора, които не можеш да излъжеш за такива подробности, ти не вярваш. Stuck Out Tongue
Айде, пак неща, които не съм казала, вече ще падна Joy Къде за бога казах, че всички останали оценки са ми 4? Ами, имам и 3ки. Дипломата ми от там се смъква. Защо изобщо ще седна и ще пиша всичко това и ще си измислям, за бога..? Просто помолих за помощ и съвети..
Авторке,много лъжеш и си противориш.Написала си го и още как...

# 126

Авторке,много лъжеш и си противориш.Написала си го и още как...
Да, по всичко друго имам 4. По два, три предмета имам 3. Това, че реших да не съм чак толкова подробна и не съм казала с точност, означава, че лъжа ли? Айде, моля ти се..

# 127
Лъжеш и още как...

# 128
Езикова гимназия ли завърши? Владееш ли някой чужд език добре?

# 129
Била си слаба ученичка. Самочувствието ти е голямо, а самопреценката ти грешна. Казали са ти го ясно, медицината не е за теб.

# 130
По всичко едва е вързала 3 и 4...въпроса е излишен.

# 131
Да, завърших езикова. Но сертификати за езици, нямам.

# 132
Ей защо в темата за Шугър и Джони прочетохме, че тук никой не се наел да извърши рискованата операция, че в Турция. Може и да стане лекар девойката, но няма да стане конкуренция на онзи професор там. Дали е почнал с двойка, пък после си е дал втори шанс и все пак е успял да влезе?!

# 133
Ако темата наистина не е пързалка ще кажа и аз да се ориентираш към друго. Няма как да избуташ медицината щом дори е гимназията не си успяла да изкараш високи оценки и да учиш като хората. Материала е изключително много и не е елементарен.

# 134
Не разбирам защо сте се вкопчили с майка ти в тази медицина. Всеки човек има нещо, в което е добър. Не може всички да са професори, в което, всъщност, няма нищо лошо. Може да завършиш нещо, което се смята за престижно, но реално нито да ти е призвание, нито да си добър в това и после да не можеш да се реализираш. А може да завършиш нещо, което не е толкова трудно, или пък дори да не завършиш висше, но да се развиеш в определена сфера, в която си добър, и да просперираш.

Дори и да се напънеш, да вземеш изпитите и да завършиш медицина, това не е гаранция за нищо. Писани рецепти няма. Мисля, че добре са ти казали да си премислиш какво реално искаш ти.

Общи условия

Активация на акаунт