Колко често правите любов и харесва ли ви секса?

• 25 495
  • 255
  •   1
Отговори
# 30
Много интересно мнение. Мислех, че жените предпочитат любовта пред секса, като голяма част от тях не могат да ги разделят (или двете заедно, или нищо)

Еееее, манекене, все заинтересован ще се окажеш за любовния живот на хората, ей! Ще се окаже, че си нямаш женица, че да мислиш за останалите жени, м? Relieved
Лошо ли е да се поинтересувам от любовния живот на хората, когато секса ми е малко? Като гледам резултатите от анкетата, половината участници са доволни от сексуалния си живот, което ме кара да мисля, че или се задоволявате с малко, или аз съм хиперсексуален. А ти имаш ли си мъж?

Последна редакция: чт, 11 юли 2019, 20:24 от The Stranger

# 31
  • София
Пусни анкетата в някой автомобилен/футболен форум и ела да споделиш😜😜

# 32
Много интересно мнение. Мислех, че жените предпочитат любовта пред секса, като голяма част от тях не могат да ги разделят (или двете заедно, или нищо)

Еееее, манекене, все заинтересован ще се окажеш за любовния живот на хората, ей! Ще се окаже, че си нямаш женица, че да мислиш за останалите жени, м? Relieved
Лошо ли е да се поинтересувам от любовния живот на хората, когато секса ми е малко? Като гледам резултатите от анкетата, половината участници са доволни от сексуалния си живот, което ме кара да мисля, че или се задоволявате с малко, или аз съм хиперсексуален. А ти имаш ли си мъж?
Какво пък е това изказване Grinning Не разбирам защо мислиш така ?

# 33
  • Сф
Това манекена ли бил? Всъщност , няма значение.По принцип сексуалния живот на хората не виждам какво те бърка.По- скоро разчитай на опита си, възприятията си, за да прецениш какво те устройва- теб! И дали е постижимо де.Щото леля Пенка и 2 пъти да го прави на ден, това няма да се отрази на твоя живот.Отделно динамиката на живот е променлива.Но мисля , един човек де да знам , на 30+ трябва да е по наясно със себе си???Живота е проба- грешка, както казва един познат.

# 34
  • София
Манекена не казваше ли, че има супер разнообразен сексуален  живот -тройки с жена си и пр., пр?...

# 35
Да, ама му е малко.

На мен сексът, който се изчерпва с "триене между два епидермиса", ми е непонятен.

# 36

Е, и че ме питаш. Недей така, коя съм аз, че да ме питаш дали е лошо, манекене? Всъщност бих си обяснила, че едни хора са любопитни за любовния живот на хората, а други - не.

М, нещо ми се струва или бъркам, манекене, нещо не схващам логиката ти - как и по какво прецени, че доволните от сексуалния живот - се задоволявали малко? Те са доволните, какво значение има колко и какво е било качеството? Stuck Out Tongue Winking Eye

Така и не разбрах, манекене, дали си имаш хиперсексуална булка, та да си се задоволявате взаимно... секса ти бил малко... хм, как да го разбираме - може и да си самичък, може и да имаш жена, която не желае да си мачкате чаршафите...

Сега нещо те гложди любопитството ли - дали си имам мъж, м... Нали темата е колко го правим и дали сме доволни, хм?

# 37
Какво пък е това изказване Grinning Не разбирам защо мислиш така ?
Защото половината от анкетираните са доволни от сексуалния си живот,  а аз не съм. Ако приемем доволните за нормално сексуални, то явно аз съм малко (или много) по-сексуален. Успокоявам се с факта, че не съм единствен.

# 38
Всъщност какво значение има колко е либидото ти? Имаш си жена с подобно либидо и се желаете колкото щете, а ако не или не става работата с жена ти, има си един израз - и сам воинът е воин. Grinning

# 39
The Stranger Ами не знам, като цяло доста общо е зададен въпроса и е много относително. Няма как да знаеш доволните дали са "нормално" сексуални или не. Щото аз може да съм отговорила с "да" и всъщност секса да се случва три пъти дневно всеки ден, друга потребителка отговорила и тя с "да", при нея секса може да е три пъти на седмица. А всъщност за какво е цялата тема, за да се похвалиш/оплачеш, колко много си сексуален ?

# 40
The Stranger Ами не знам, като цяло доста общо е зададен въпроса и е много относително. Няма как да знаеш доволните дали са "нормално" сексуални или не. Щото аз може да съм отговорила с "да" и всъщност секса да се случва три пъти дневно всеки ден, друга потребителка отговорила и тя с "да", при нея секса може да е три пъти на седмица. А всъщност за какво е цялата тема, за да се похвалиш/оплачеш, колко много си сексуален ?
Събирам мнения.

# 41
Събирам мнения.

Закъде събираш мненията? За някой източник или за себе си? Simple Smile

# 42
За себе си. Искам да знам къде се намирам. Дали съм прав, или греша.

# 43

Е, добре, няма лошо, но няма такова нещо дали си прав или грешиш по тези въпроси. Защото всеки е различен посвоему, едни искат малко секс, други - много, ако отсрещния не дава, поради причини. Това е до либидо и как се възприемате.

# 44
Най-важният извод според мен от отговорите, който можеш да си направиш, е че един мъж, ако знае как да се направи желан, няма от какво да се притеснява. Тоест, ако знае как да го прави и ако запази и емоционалното привличане.. Всичко останало - главоболие, умора, стрес, мързел и тн., са глупости и оправдания.

Общи условия

Активация на акаунт