Колко често правите любов и харесва ли ви секса?

• 25 233
  • 255
  •   1
Отговори
# 120
  • Далечният изток
Ехеее, вече ти завиждаме... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 121
Не бе, AIDA, сериозно. Явно нещо хормонално ще да е, защото или ме удря нагона като на разгонено животно и не можем да се изпонаваксаме с ММ, или пълна апатия. Лягам - той ме закача, на мен ми се чете книга и хиич не ми е на акъла. Не бях вярвала, че ще се извинявам с боляща глава някога, ама хе- дойде ми и на мен на хм..главата.

# 122
Нещо съм на двата полюса напоследък...  тези дни съм на северния, писах, че ми идва в повече.
То и на двата полюса си е кочан.
Мъжът ти трябва да е с много въображение. Един път секс с бяла мечка, друг път с пингвин.

# 123
Не бе, AIDA, сериозно. Явно нещо хормонално ще да е, защото или ме удря нагона като на разгонено животно и не можем да се изпонаваксаме с ММ, или пълна апатия. Лягам - той ме закача, на мен ми се чете книга и хиич не ми е на акъла. Не бях вярвала, че ще се извинявам с боляща глава някога, ама хе- дойде ми и на мен на хм..главата.

Да не би да е от месечните вариации на нивата на хормоните Thinking Аз, примерно, имам голямо желание в дните след МЦ и около овулацията. А като ме тресне ПМС и намалява.

# 124
  • Great Britain
Ама, защо или- или.
А някой, който в седем е станал да тренира, закусил е в 10, разходил се е до обяд, лека среща за късен обяд, лека почивка следобед, изстудил виното и нарязал мезета да те посрещне след работа?

Или кърт или мазник е само в твоята работническа глава.
Изстуденото вино и нарязаните мезета за добре дошла след работа подготвени от него -безценно.

# 125

Да не би да е от месечните вариации на нивата на хормоните Thinking Аз, примерно, имам голямо желание в дните след МЦ и около овулацията. А като ме тресне ПМС и намалява.
Може и от това да е. Макар че не винаги намирам връзка с това. Понякога и по време на МЦ най-силен нагон съм имала, баш когато не е особено удачно. Че и едни сънища като започнат да ме спохождат, да се чудиш да се смееш ли, да плачеш ли.
А веднъж преди много години ми бяха изписали някакви хапчета за регулиране на цикъла, направо бях пощръкляла от тях. Хем имах прясно гадже тогава. Уж кекс на корем, пък на мен все не ми беше достатъчно. Като ги спрях, чак ме дразнеше с желанията си гаджето.
Посмях се много с бялата мечка и пингвина. То хубу кочан, ама на меца като й се спи, наистина трябва не само кочан, ами и упоритост, за да се събуди.
Доста си недоспивам покрай хлапето и понякога преумората надвива всякакъв мерак. Сега като прочетох ник "Вечно недоспала" направо си го припознах.

# 126
  • Далечният изток
Е сега и хапчетата трябва да кажеш...
Ще има много доволни мъже Joy

# 127
В т.ч. и аз Simple Smile
Скоро попаднах на един виц по темата:
Засичат се две жени в асансьора на висок блок, едната видимо доста изтощена, изнервена и недоспала. Другата я пита какво става, и тя обяснява как мъжа и иска прекалено много секс, едва издържа и т.н. Първата и казва:
- Решението е лесно, като поиска пращай го да качва стълбите до последния етаж и ще му мине.
Така и направила нашата героиня, като поискал следващия път, пращала го да качва стълбите до последния етаж и той се успокоявал за няколко дни. И така няколко седмици, след което се засичат отново двете в асансьора, вече нашата героиня във видимо по-добър вид, спокойна и наспана. Благодари на другата жена и между другото я пита на кой етаж живее... Отговора е :

- На последния..... Simple Smile

# 128
Мен глава не ме боли никога, по- често мъжете ги боли от мене...

# 129
Ама нащо е наистина.

# 130
Нещо съм на двата полюса напоследък. И ми е трудно да отговоря. Но тъй като тези дни съм на северния, писах, че ми идва в повече.

По-ниските температури винаги са били на южния полюс.

# 131
Хахах, направо отивам на поправителен по география. Като ме напуши екваториалната муза ще накарам съпружието да ме изпита. Чудесна идея ми дадохте за ролеви игри Stuck Out Tongue Winking Eye

# 132
  • София
Обичам сексааа.
Обаче и аз не съм в настроение в някои дни от месеца. Добре, че няма кой да ме притеснява.

# 133
Обичам сексааа... Добре, че няма кой да ме притеснява.
Демек - обичаш, ама нямаааааа...

# 134
имате ли особена разлика в желанието зима и лято?

Общи условия

Активация на акаунт