"Бременна ли съм?" - тема за бързи въпроси и отговори 44

• 32 270
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
И аз не съм кървяла толкова много, даже и след кюретаж.
Подкрепям момичетата, дали съвет, но за друго пиша аз.
За какво е изписан Витамин Ц? Откъде знае какви са ти нивата и каква връзка има всичко това с него?
Може би за кръвоспиращо. На мен също ми бяха изписали ампули, ама да очакват с това да го спрат си е наивно.
Виж аз имам едно бабешко желязно лекарство за спиране и намаляване на цикъл. Водно пипериче, бял равнец и овчарска торбича. Чай от тези 3 билки наистина спира кръвотечението. На предната биохимична кървях 10 дена, но това много ми помогна. Нямала съм последствия. Можеш да го изпробваш, но контролно лекар след това. Че дейстяа, действа ама винаги си е хубаво преглед да се види всичко ли се е изчистило

# 556
  • София
И аз не съм кървяла толкова много, даже и след кюретаж.
Подкрепям момичетата, дали съвет, но за друго пиша аз.
За какво е изписан Витамин Ц? Откъде знае какви са ти нивата и каква връзка има всичко това с него?
Витамин С “свива” съдовете. Нива на вит. С не се изследват. Това е единствения витамин, с който не може да се предозира.

# 557
Благодарско, момичета. Нямах и представа. 🙏

# 558
Здравейте,предварително се извинявам ако въпросът ми не е за тази тема.Последна М на 26.06 около датата на О. Която засякох с мерене на БТ и тестове поработихме усилено,на 6-ти ден от закъснението ходих на кръвен резултата е 538 единици,до днес все още бях с непотвърдена бременност от лекар,но днес ми прицапа кръв и ми издърпаха часът  за днес от понеделник,та лекаря ми каза че според размерите не отговаря на гестационните седмици,имало частични сърдечни удари и ми предписаха Утрогестан.Като кървенето не е от матката ,а от самото влагалище,но не ми каза от какво може да е това.Та възможно ли е на 50 ден от ПРМ да отговаря плода на 5 седмица и какво е това кървене без видима причина.Извинявам се още веднъж ако съм объркала темата или съм объркала някой с обяснението си.

# 559
При бременност малкия таз започва да се кръвоснабдява усилено и понякога се случва да се спука някое капилярче.  Ако в действително е така както казва док., то наистина няма за какво да се притесняваш от това зацапване.  Peace

# 560
Съвсем ме обезкуражихте момичета Sad мислех, че това са някакви симптоми, а то значи нищо....

# 561
Щооо? Ти нали вече мъжки имена измисляш и се интересуваш от водно раждане.

# 562
Щооо? Ти нали вече мъжки имена измисляш и се интересуваш от водно раждане.

Ами да- имам ги тези идеи, иска ми се. Мечтая отдавна за дете- какво лошо има да му избереш име и да проучваш болници? Аз смятам, че визуализацията е много важна! Ако детето има име (за момиче сме избрали, но за момче още се колебаем) то някак става по-реално и ще дойде по-бързо. Мислите стават реабност- не си ли чела Тайната?

# 563
Ее, sigma, какво лошо има да се интересува от видовете раждания, имена, колички и т.н.. Вярно, слага тигана, докато рибата е в морето, ама няма лошо да е информирана.
Редактирам се, заради „Тайната” - чела, не чела - ако имаш проблем, няма да го решиш с четене на тези книжки. Глупаво е да разчиташ само на мисълта.

# 564
Русалке, никой не ти е казал, че не си бременна, а че още е рано за симптоми. Hands V Няма нужда от излишно драматизиране. Трябва търпение, защото бебетата невинаги стават по нашия график. Така че вместо да се обезкуражаваш, се наслаждавай на приятното очакване.

# 565
Вярвам в максимата, че положително мислене без положителни действия са едно положително нищо.

# 566
Никой не ти е казал, че не си бременна, а че още е рано за симптоми. Hands V Няма нужда от излишно драматизиране. Трябва търпение, защото бебетата невинаги стават по нашия график. Така че вместо да се обезкуражаваш, се наслаждавай на приятното очакване.

Благодаря! Ще се надявам, аз усещам някаква промяна, не мога да обясня каква, но нещо като чели се случва... пък да видим. След 10тина дни ще е ясно дали си внушавам или е така.

# 567
И да забременееш (защото още не си), няма да значи, че тези симптоми са от бременност. Просто ще е съвпадение!
Успех.

И да пишеш, когато дойде време за тест. Надявам се да е положителен. Simple Smile

Последна редакция: ср, 14 авг 2019, 22:04 от BornToBeHappy

# 568
Момичетата точно това се опитваха да ти обяснят, че толкова рано всичко е внушение, защото физически не е възможно да усещаш нищо все още. Като те чета, сигурно ви е първи месец опити. Всички в началото на опитите са много "сензитивни". После лека полека се свиква с реалността. Grinning

# 569
Момичетата точно това се опитваха да ти обяснят, че толкова рано всичко е внушение, защото физически не е възможно да усещаш нищо все още. Като те чета, сигурно ви е първи месец опити. Всички в началото на опитите са много "сензитивни". После лека полека се свиква с реалността. Grinning

Да, първи месец опити ни е. А отдавна исках дете, но трябваше да убедя съпругът Wink та сега започнахме - знам, че повечето пъти се проточва, а и не сме вече първа младост,но незнам защо видаги съм мислила, че от 1 вия път ще стане. Вътрешно усещане някак си.

Общи условия

Активация на акаунт