Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 220
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 2 490
Пак почна мелницата ...

Категоричността, с която няколко съфорумки твърдят, че техният подход е единственият работещ, е потресающа. Теории на конспирацията - бол. Сега пък съм щяла да провокирам детето да ме удари 🤣🤣🤣. Не е лесно.

Мислете малко логично. Ако му кажа аз сега веднага, автоматически ставам точно това, което искат да ме изкарат, злата мащеха. Ще се почне с защо не остави на нас, ние трябваше да преценим кога и как да му кажем, сега му съсипа ваканцията, какъв е този зор и прочее.

Вече ако е върнато без да му се каже, защото майката и в БГ ще си намери да се измъкне от исканата среща очи в очи, тогава вече е друго, ще му кажа и покажа аз и ще го оставя мъжа ми после да се оправя, след като не е намерил начин два месеца преди това да го направи, с или без бившата.

Колкото до бившата - ми да се вземат пак, какво толкова пък ме плашите 🤣. Той заради нея е докаран до партерно положение, щом иска и в мазето на слезе  негова си работа. Ако не е вече с мен изобщо не ме касае с кой е. А това къде ще е ще се реши още в края на месеца, даже няма да се е върнал малкият още, така че даже на сребърен поднос ще съм й го сервирала Simple Smile

# 2 491
Благодаря ви! Последно питане: детето прави кризи в България, защото авторката се грижи за него ли?
Първо :не е много сигурно какво точно прави детето защото се оказа че диагнозите са му поставени от авторката и по интернет.
И да детето уж прави кризи, защото иска при майка си, но никой не му казва че майката не го иска. То си мисли че тя мре за него, но не е така.

# 2 492
Пак почна мелницата ...

Категоричността, с която няколко съфорумки твърдят, че техният подход е единственият работещ, е потресающа. Теории на конспирацията - бол. Сега пък съм щяла да провокирам детето да ме удари 🤣🤣🤣. Не е лесно.

Мислете малко логично. Ако му кажа аз сега веднага, автоматически ставам точно това, което искат да ме изкарат, злата мащеха. Ще се почне с защо не остави на нас, ние трябваше да преценим кога и как да му кажем, сега му съсипа ваканцията, какъв е този зор и прочее.

Вече ако е върнато без да му се каже, защото майката и в БГ ще си намери да се измъкне от исканата среща очи в очи, тогава вече е друго, ще му кажа и покажа аз и ще го оставя мъжа ми после да се оправя, след като не е намерил начин два месеца преди това да го направи, с или без бившата.

Колкото до бившата - ми да се вземат пак, какво толкова пък ме плашите 🤣. Той заради нея е докаран до партерно положение, щом иска и в мазето на слезе  негова си работа. Ако не е вече с мен изобщо не ме касае с кой е. А това къде ще е ще се реши още в края на месеца, даже няма да се е върнал малкият още, така че даже на сребърен поднос ще съм й го сервирала Simple Smile
Всъщност имате ли брак

# 2 493
Всъщност на никого в тази конфигурация не му е лесно, включително и на Вас, пусналата темата. Всичко, което описвате е отровна среда, в която плувате много умело и аз Ви съчувствам. Мисля, че единственият спасителен пояс и за вас, и за детето, че за майка му и баща му, е Вие да се сприятелите с момчето. Ако това Ви е невъзможно, ще Ви бъде много трудно съжителството с мъжа Ви.
Само мое мнение...

# 2 494
  • София
Ще се почне с защо не остави на нас, ние трябваше да преценим кога и как да му кажем, сега му съсипа ваканцията, какъв е този зор и прочее.
Не сега, а когато се върне. Изтърсвате се у бабата и говорите директно.
Извинявай, но ти откога и защо се съобразяваш какво ще кажат хора, които няма да застанат на твоя страна?
Ако кажеш - ще кажат това, ако не кажеш - ще кажат онова. Е, и? Като кажат едно, ти кажи десет, не е като да нямаш материал. Само не си изпускай нервите, остави те да се развикат

# 2 495
Защото, Cuckoo, не искам адът да се отвори отново един месец по-рано. Това ми е времето за почивка от него, имам нужда от тази глътка въздух, не искам да доминира и лятото ми. Да, пиша във форума и темата е толкова активна, че е често и всеки ден, но то е защото се реорганизирам сега за всички потенциални варианти за развръзка. Ясно е, че нещата няма как да продължават повече като досега, но от мъжа ми и неговото поведение зависи накъде ще задуха вятърът. Аз си взимам просто мерки предварително, за да съм готова за всичко.

# 2 496
Защото, Cuckoo, не искам адът да се отвори отново един месец по-рано. Това ми е времето за почивка от него, имам нужда от тази глътка въздух, не искам да доминира и лятото ми. Да, пиша във форума и темата е толкова активна, че е често и всеки ден, но то е защото се реорганизирам сега за всички потенциални варианти за развръзка. Ясно е, че нещата няма как да продължават повече като досега, но от мъжа ми и неговото поведение зависи накъде ще задуха вятърът. Аз си взимам просто мерки предварително, за да съм готова за всичко.
Е адът ще се отвори там в Англия. Момата англичанка да си жъне бурята.

# 2 497
Именно,Даскалка,сприятеляване с малкия,а с възпитанието му да се оправят другите..
Режим ли,учене,успокояване,стягане и правила?
Да се оправят..
Ох,ах,горкичкия ти,мама пак ли няма да те вземе,ето ти таблета и фейса,развивай се както можеш..
Кво си седнала да го играеш лошото ченге?

# 2 498
Тя не може да се сприятели с детето, нито да понася то да не спазва правилата и. Ако и беше възможно първо с това щеше да започне.

Не е подходящо тя да казва на детето за решението на родителите му, права е. Нека те му кажат. Поставила е срокове на мъжа си, интересно дали ще ги спази.

# 2 499
  • София
Защото, Cuckoo, не искам адът да се отвори отново един месец по-рано. Това ми е времето за почивка от него, имам нужда от тази глътка въздух, не искам да доминира и лятото ми. Да, пиша във форума и темата е толкова активна, че е често и всеки ден, но то е защото се реорганизирам сега за всички потенциални варианти за развръзка.
Ей, жена, четеш ли? Кажете когато се върнат, преди маман да се е измъкнала. Нека майка му и баща му сервират, че ще живее тук, не ти. Майката може в твое отсъствие да хвърли вината на теб, че настройваш баща му да не го пуска в Англия.

# 2 500
  • Варна
Че ти и сега си лошата мащеха, аз разлика не виждам.

Пак тъпи оправдания. Без логични причини.

# 2 501
Даскалка, имате ли брак с мъжът ти.

# 2 502
Ако не се лъжа, каза, че сина и бащата се чуват всяка вечер по телефона.
Нямат брак.

Да не излезе, че бащата и с друг се чува. За една приятелка питам.

# 2 503
  • Варна
Вероника, ти ся изби рибата. Викаш, може и да е слязъл в мазето вече, а?

# 2 504
Миииии.... парен каша духа.

Сериозно сега, гледам и други са се включили по темата малко преди мен.

Голямо чуване по този телефон. Мож да иска и Даскалов да емигрира. Тези са така.

*Ако знаете моя как го излових, ще паднете от смях. Ами... има си начини.

Малко отклонение, извинявам се. Ама наистина доста встрани от нещата стои Даскалов.

Общи условия

Активация на акаунт