Категоричността, с която няколко съфорумки твърдят, че техният подход е единственият работещ, е потресающа. Теории на конспирацията - бол. Сега пък съм щяла да провокирам детето да ме удари 🤣🤣🤣. Не е лесно.
Мислете малко логично. Ако му кажа аз сега веднага, автоматически ставам точно това, което искат да ме изкарат, злата мащеха. Ще се почне с защо не остави на нас, ние трябваше да преценим кога и как да му кажем, сега му съсипа ваканцията, какъв е този зор и прочее.
Вече ако е върнато без да му се каже, защото майката и в БГ ще си намери да се измъкне от исканата среща очи в очи, тогава вече е друго, ще му кажа и покажа аз и ще го оставя мъжа ми после да се оправя, след като не е намерил начин два месеца преди това да го направи, с или без бившата.
Колкото до бившата - ми да се вземат пак, какво толкова пък ме плашите 🤣. Той заради нея е докаран до партерно положение, щом иска и в мазето на слезе негова си работа. Ако не е вече с мен изобщо не ме касае с кой е. А това къде ще е ще се реши още в края на месеца, даже няма да се е върнал малкият още, така че даже на сребърен поднос ще съм й го сервирала