Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 288
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 2 475
Да, колко дни минаха вече, откакто знаем, че са се разбрали това, а още не са му казали на синковеца. Защо???

# 2 476
  • Варна
Родителите - от страх, предполагам. Не им стиска. Даскалка защо - нямам идея.

# 2 477
Родителите - от страх, предполагам. Не им стиска. Даскалка защо - нямам идея.
Даскалка та, каза че според нея ще е ку...ско тя да му каже. Защо е решила така при положение че родителите си траят не знам. И при положение, че панаира после ще е при нея. Може би пък иска точно да има як панаир от страна на детето за да има повод да го разкара.

# 2 478
  • София
Срок е поставен на г-н Даскалков - до края на месеца, доколкото разбрах - за доброволно изпълнение на задачата.
Трябвало му време за осмисляне.

# 2 479
  • София
Майката е трудна за отстраняване. За 1 година не съм сигурна че ще стане, но надеждата умирала последна. 2 ми се вижда по-реалистично.
Даскалката да започне с контрамагии, може да сплаши бабите.

# 2 480
  • Варна
Срок е поставен на г-н Даскалков - до края на месеца, доколкото разбрах - за доброволно изпълнение на задачата.
Трябвало му време за осмисляне.

Аха. Щото пак е изпаднал в ступор. А края на месеца е супер удобен срок. Май някъде там се връща детето. Казал, не казал, все тая. Бомбата пак ще избухне тук. Да започнем ли да залагаме, че в този момент татенцето ще е на работа?

Даскалка на думи е категорична, решителна и чевръста. На действия показва обратното.

Значи за нула време сложи ключалка с отпечатък на спалнята ама дни наред не може да намери начин да съобщи на хлапето, че няма да живее там. Не че е нейна работа ама другите хич не горят от мерак да го светнат за това. На вълка защо му бил дебел врата, а?

# 2 481
  • София
Детето е още при майка си и май не контактува с нея. Само на бащата изпращат снимки колко е хепи там

# 2 482
  • Варна
Ако не се лъжа, каза, че сина и бащата се чуват всяка вечер по телефона.

# 2 483
  • София
Ако не се лъжа, каза, че сина и бащата се чуват всяка вечер по телефона.
Може, може, пропуснала съм. Но докато не седнат заедно, лице в лице, е безпредметно. Тя ще каже, майката може да отрече.

# 2 484
  • Варна
Няма значение, че ще отрече. Като го качи на самолета после, хлапето ще си даде сметка кой е лъгал и кой не. Това не е маловажно.

# 2 485
  • София
Маман ще си го доведе и ще гостува на майка си. Поне аз така разбрах.

# 2 486
Момичета, понеже четох началните страници и крайните, че много ми се виждат и изобщо не съм в час...може ли някой да ме светне какво трябва да казват на детето, че не го искат ли? Авторката е дала срок до края на месеца мъжът ѝ да уведоми бившата, че няма да живее с тях ли?
Предварително благодаря, ако някой каже, заради нежеланието на друг(в случая на мен) да чете толкоз страници напъни!

# 2 487
  • Варна
Детето в момента е на гости на майка си, но не знае, че е на гости, мисли си, че остава там. На никой не му стиска да му каже истината.

# 2 488
  • София
Авторката беше писала, че предишен път, след като разбрало, че ще остане за постоянно в България, детето направило криза, тогава ходили и при психиатър. Предполагам, мама се страхува от подобна реакция и отлага до последно, може би и за да не става това пред очите на пастрока. Ако може и в България да се измъкне от къщи с нощния влак, за да не му обяснява защо го оставя - най-добре ще е за нея.

# 2 489
Благодаря ви! Последно питане: детето прави кризи в България, защото авторката се грижи за него ли?

Общи условия

Активация на акаунт