Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 130 042
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 035
Тя го лъже, че ще му плаща заплата, той я лъже, че детето няма да е там постоянно...
На детето трябва да се обясни много точно и ясно каква е ситуацията и с кого ще се наложи да живее вбъдеще. Само че, на никого от участниците в тази семейна драма на му стиска на г*за да го направи, за да не му се прецака положението. И накрая кой страда най-много?
Кой трябва да го обясни това на детето,че не се сещам?

# 4 036
Жената не може да се справи с нейния подход !!! Сто пъти се написа ... Да не се ѝ опитва щом иска само по нейните правила да се играе ... Хиляди съвети ѝ се дадоха как да подобри отношенията си с детето ама тя "интелигентната и умна" жена нито приема, нито предава !

# 4 037
  • Куциндрел
През цялото време авторката пише, че иска майката на детето да си го вземе и как можело да са решили родителите то да остане до 8-ми клас с баща си и че тя не е длъжна да гледа това дете.
А какво да направят бащата и детето, ако майката на детето не го иска или няма как да го вземе в Англия в близките години?
Даскалката не иска да напусне този мъж, иска да забременява от него, да върти бизнес, а доведеното дете да не създава проблеми. Ама ако може някой с магическа пръчка да щракне и то или да отиде при майка си в Англия, или изведнъж да започне безропотно и с усмивка на уста да изпълнява всичко, което мащехата му каже.

# 4 038
Нейното желание е да се отърве от детето, за да може да живее с баща му дълго и щастливо.
Който иска да я подкрепя в това й начинание.
И , само да вметна за отърваването- думата е неточна.
Точната дума беше “извеждане” да бъдем коректни.

# 4 039
Тук е поставено в центъра бъдещето на едно дете, което утре може да срещне някоя от нашите / вашите / дъщери. Защо не подкрепим даскаллка, че ще се справи, а я саботирате с някакви реплики и дуплики на парче.  
Те, нали, всички около нея, все едни ангели, а тя е направо падналият ангел.
Ми не мога да приема такова обидно поведение на жени към друга жена. Защото тя е в ситуация, която нито е предвидила, нито е очаквала. А търпи последиците от всички грешни решения дотук.
Tays- не, само в твоята глава е благородната мисия да го възпитава това дете. Не мога за N-ти път да ровя назад. Няколко пъти ти постнах директни цитати, черно на бяло какво иска. Мисля, че вчера самата тя написа, какъв е смисълът това дете да е при нея, сега, когато вече изобщо не се занимава с него.  Всичките психолози и т.н. са, за да каже "Ето опитах, не става". Ако каже в прав текст, че не иска детето, много е вероятно да загуби мъжа. Затова се прави обиколно. Ти в кое точно бъдещо действие я подкрепяш?
Ни ти ли е ясно, че ако дете и втори партньор не се понасят, няма как да проработи нито възпитание, нито нищо. В момента има просто една токсична среда. Това дете не се чувства у дома си и никой не иска да му създаде такова усещане. Всички възрастни носят вина за положението.

# 4 040
  • София
Не виждам какво ще загуби това дете, ако поне малко изпълнява каквото му каже Даскалка, след сериозно редактиране на правилата.
Разбира се, АКО ТЯ КОРЕННО ПРОМЕНИ ПОДХОДА СИ И ОХЛАБИ ПРИМКАТА. Да разбере, че златната среда е между градските правила и селската лежерност.
TafTaf, тя може да каже: Ето, не се справям, детето ме мрази, не мога повече" и без психолози, и без това зорлем е завела баща и син.
А защо критикуваш нея, че се страхува да загуби мъжа, а не него, че се страхува да загуби касичката? Казал веднъж...

# 4 041
Да, извеждане е.
Тя вече е поставила условия и срокове- ако и посегне пак, ще бъде изведено.
Или само то, или бабабар с Мунчото. Изборът е негов.
Коя от вас би търпяла да я ритат чужди деца ? Не е ли уплашена съвсем основателно. И какво толкова ненормално иска, като бащата си милее за детето , да се включи като авторитет.

# 4 042
  • София
Скрит текст:
Добре де аз пак нещо не разбрах Grinning Защо в темата се пише, че майката не си иска детето при положение, че се установи, че бащата не ѝ го дава да живее за постоянно при нея, а не че не го иска ... И това обезмисля цялата тема със заглавие "Как да накарам майката на доведения ми син да си го вземе" ...

То май само ти и Невена все още упорито твърдите, че майката си го иска. То па бива четене без разбиране, бива, ама 4-5 хиляди мнения и някой все още да смята, че тоя бял боклук си иска детето е просто скандално.
На жената й се пращат записи от истериите, тя казва - е, нищо, на всички ни е мъчно.
Казват й, че детето има проблеми в училище - е, нищо, ще пасе патките.
Зайче, слънчо, ще те взема, ама друг път, сега меркурий гледа малко надясно и не става.
Всякаква може да е Даскалка, всякакъв може да е и мъжа й, ама изрод като въпросната мома просто няма.
Дори да е така, това не дава никакво право на Даскалка да си изкарва яда от майката, на детето й.

Боже, не, разбира се. Аз на Даскалка никак не симпатизирам, на мъжа й също, просто в случая ставаше въпрос за майката и как тя искала детето. Тя ако го искаше, тема нямаше да има.

Намирам, че авторката е вредна за детето иначе, определено. Не всеки може да гледа чуждо дете, тя не може. Намирам и че бащата е за дране, защото да стоиш с детето си в такава обстановка заради едната ... (нека да не го пиша) е резил.

Просто отказвам в цялата история да оправдая майката-беглец. Тя ми е черна, много черна, непоносимо.

# 4 043
Не виждам какво ще загуби това дете, ако поне малко изпълнява каквото му каже Даскалка, след сериозно редактиране на правилата.
Разбира се, АКО ТЯ КОРЕННО ПРОМЕНИ ПОДХОДА СИ И ОХЛАБИ ПРИМКАТА. Да разбере, че златната среда е между градските правила и селската лежерност.
Нищо лошо няма, ако промени подхода и наистина е способна на загриженост и добро отношение към него. Но тази съставка просто я няма.

# 4 044
  • Куциндрел
Като се е хванала на хорото ще търпи, ако не иска - да се пусне от него и да се спасява.
Всички в картинката са виновни, включително и детето, най-вече то, а тя е бяла и добра.
Коя от всички вас ще избере да натири детето си, за да угоди на новата си любов?

# 4 045

А защо детето трябва да спазва каквито и да е било правила на жена, която не му е никаква, освен ГАДЖЕ НА БАЩА МУ? Защо Даскалка, вместо да се оплаква, не СПРЕ ТОТАЛНО ДА СЕ ЗАНИМАВА С ТОВА ДЕТЕ, да го остави намира, да не му влиза в стаята, да не го провокира и да гледа себе си? Защо се е вманиачила да го възпитава. Детето няма да дойде при нея да я занимава. Агресията се е проявила, когато ТЯ е отишла в НЕГОВАТА стая да простира. То има право на лично пространство, тя трябва ДА ОСТАВИ НАМИРА ТОВА ДЕТЕ. Ако тя сподели, че му дава медикаменти, аз ще звъня в полицията.

# 4 046
От какво толкова е уплашена даскалката, та не може да сложи край на страха си?

Много пъти я питах дали е казала в прав текст на бащата, че не иска детето в къщата си, тя не отговори.
От какво може да се страхува, за да не го направи? Дали от детето или от бащата, който ще я остави да си работи великия бизнес сама и да търси нов глупак за оплодител?

# 4 047
Да, извеждане е.
Тя вече е поставила условия и срокове- ако и посегне пак, ще бъде изведено.
Или само то, или бабабар с Мунчото. Изборът е негов.
Коя от вас би търпяла да я ритат чужди деца ? Не е ли уплашена съвсем основателно. И какво толкова ненормално иска, като бащата си милее за детето , да се включи като авторитет.

Форумът е най-грешното място да го иска. Такова нещо се иска от бащата. Не се пишат фермани за убеждение на многобройната публика в интернет. Защото целта на публикуването на обидни квалификации за мъжа и детето в нета  не може да бъде нито да убеди бащата в нещо, нито да помогне на детето... Тях тук ги няма.

# 4 048
Скрит текст:
Скрит текст:
Добре де аз пак нещо не разбрах Grinning Защо в темата се пише, че майката не си иска детето при положение, че се установи, че бащата не ѝ го дава да живее за постоянно при нея, а не че не го иска ... И това обезмисля цялата тема със заглавие "Как да накарам майката на доведения ми син да си го вземе" ...

То май само ти и Невена все още упорито твърдите, че майката си го иска. То па бива четене без разбиране, бива, ама 4-5 хиляди мнения и някой все още да смята, че тоя бял боклук си иска детето е просто скандално.
На жената й се пращат записи от истериите, тя казва - е, нищо, на всички ни е мъчно.
Казват й, че детето има проблеми в училище - е, нищо, ще пасе патките.
Зайче, слънчо, ще те взема, ама друг път, сега меркурий гледа малко надясно и не става.
Всякаква може да е Даскалка, всякакъв може да е и мъжа й, ама изрод като въпросната мома просто няма.
Дори да е така, това не дава никакво право на Даскалка да си изкарва яда от майката, на детето й.

Боже, не, разбира се. Аз на Даскалка никак не симпатизирам, на мъжа й също, просто в случая ставаше въпрос за майката и как тя искала детето. Тя ако го искаше, тема нямаше да има.

Намирам, че авторката е вредна за детето иначе, определено. Не всеки може да гледа чуждо дете, тя не може. Намирам и че бащата е за дране, защото да стоиш с детето си в такава обстановка заради едната ... (нека да не го пиша) е резил.
Просто отказвам в цялата история да оправдая майката-беглец. Тя ми е черна, много черна, непоносимо.
Мисля, че никой тук НЕ оправдава майката....
Просто Невена и още някои само обясниха, че е напълно възможно да има реални причини майката да НЕ МОЖЕ да го вземе засега.
А дали не може или наистина не иска, ние няма как да знаем.
Аз лично, изобщо не вярвам на думите на Даскалка, тя прекалено се оплете в лъжи, обяснения, така че, грам вяра й нямам, за нищо.

# 4 049
Авторката има едно много лошо качество ЕГОИЗЪМ се нарича ... Егоист е и в бизнеса и в семейните отношения и в целия си живот и това е една от причините да се чувства толкова зле в ситуацията, в която е попаднала ... Човек понякога се самонаранява без да се усеща, но обвинява другите ...

Общи условия

Активация на акаунт