Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 321
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 1 275
Лично за мен хората се шегуват. Никой не се е затръшкал да взима на авторката нито работата, нито мъжа, така че освен майтапи, няма какво друго да има. Сериозните неща се казаха отдавна.

# 1 276
И ти определено липсваше много Weary АбсурТ, откога те чакам.

Дааскалке, правила ли си експеримент за дълго време, например- за около две седмици , да се прибереш в София, ама в разгара на учебна година.
Идеята ми е, мислила ли си над това да се махнеш оттам и да видиш как се оправят двата гълъба- мъже, без теб.
Чудно ми е психологът дали ще ти предложи нещо подобно . И въобще, как ще те посъветва да процедираш

# 1 277
Мъжът ми е оттук.

Китай беше пример, нашето никога няма да стане толкова обемно, че да се местим там. Просто принципът е същият, оптимизация на разходите.

Не ме четете сериозно, дами, не ме четете сериозно Simple Smile Казвала съм, че съм правела същото и преди да се съберем, какви гъски и билкови плантации в София, на покрива на блока ли 🤣🤣🤣.

Даскалка, ужасна си, само хвърляш въдички и се сърдиш после, че си измисляме.
Признай си, че се забавляваш колкото нас с цялата ситуация.

# 1 278
Не знам колко пари трябва да са замесени, за да й се занимава на авторката с тази цялата ситуация. Любов, любов, колко да е любов...

# 1 279
  • София
И на мен ми е най- интересно психологът какво ще каже. Ама няма да получим откровен отговор.

Даскалке, не мисля, че ня някого ми пука какво работиш, поне на мен не ми, хората се дивят на грандоманските изказвания с елемент на делюзия. Няма незаменими хора в професионален план, но на теб ти харесва да мислиш, че си уникална.
Не мисли, че не се виждат пропуските ти и несъвместимостите в историята ти. Пишеш манипулативно, отклоняваш и изкуствено инвалидираш изказвания, че и хора.
Тук има и по- умни от теб, не си мисли, че с лекота баламосваш хората.
Всеки, който прочете назад или чете от началото, може види, че по истинските въпроси- психолог, мерки, какво ще се прави, какво ще се случва си лаконична, сякаш не ти се занимава. А за клюкарските неща си разточителна и винаги при сериозни въпроси се опитваш да върнеш темата в коловоза на голямата smear campaign, която се опитваш да реализираш.

Дори фактът, че дяловете са 100/0, показва, че изобщо не си наивна жертва, попаднала на използвачи. Жертвите на манипулативни и лоши хора са и финансово експлоатирани. Ти си си достатъчно пресметлива. В което няма лошо, разбира се, но това е поредната неконсистентност на образа. Смучеш внимание от хората, жалко, че ти го дават.

# 1 280
Дами, прочетох последните няколко страници и честно казано, по- силна тема- падение в този форум не се е получавала.
Не съм очаквала толкова дребни душици да населяват форума, а куп години си пишем тук.
Но и нещо забавно има в цялата грозотия- как върти на пръст Даскалка всички, обезумели от желание да разберат какво, аджеба работи тая жена.......
А, за размаха на фантазиите, дори не си заслужава да се говори.
Колко мъка има по тоя свят, Боже!

Е как, трябва да се разбере коя съм, та да се каже на мъжа ми и бившата какво пиша тук 🤣🤣🤣

Tays, не е лоша тази идея, но нашето е вид непрекъснат производствен процес, всеки ден трябва да се вършат определени неща, а основната му работа е на смени, няма как физически да стане. То тяхното оправия я има, я не, не мога да допусна да засягат и хляба на масата.

Почнал е да за замисля след психолога и нещо май не му харесва, че ще трябва и той да се понапъне. Преди малко имахме кратък сблъсък докато ме прибираше. Грам не му изнася, че трябва да си разбута режима. Ще е интересно другата седмица като чоплим мен при психолога.

# 1 281
Дами, прочетох последните няколко страници и честно казано, по- силна тема- падение в този форум не се е получавала.
Не съм очаквала толкова дребни душици да населяват форума, а куп години си пишем тук.
Но и нещо забавно има в цялата грозотия- как върти на пръст Даскалка всички, обезумели от желание да разберат какво, аджеба работи тая жена.......
А, за размаха на фантазиите, дори не си заслужава да се говори.
Колко мъка има по тоя свят, Боже!
Не бих си и представила какво щастие ме очаква за сметка всичките тия, неподозиращи колко са ненормални хора.
Даскалка, то за теб е най-добре още отсега да те опознаят. по-добре сега, отколкото после.

# 1 282
  • Варна
А защо някои приемат ролята на авторката като лична кауза и битка ? Асоцииациите винаги са разнообразни. Имаше  дори изводи за професионалната и квалификация на база ник. JoyЦелта на една дискусия е да се анализира многозначно ситуацията, без излишни пристрастия. В приятелски кръг не набиваме пряко канчето, а тактически водим "грешника" до обективни изводи. Аз мисля, че сляпата и неравностойна любов пречат на авторката за реална оценка. Да обичаш и се бориш на инат е героично за някои представи, но и самоубийствено за други. Едно гушкане реабелитира ли перманентната помия и проблемите , с която е заливана от цяла фамилия ? Тя е концентрирала вината върху всички, игнорирайки мъжкия фактор. Надценяването също е показател. Познавам жени, които загубиха всичко, семейство, сериозен бизнес, най - вече разума си ...
Повтарянето на еднакви мантри и очаквания  от  "лош генетичен материал" са химера.

# 1 283
  • Paris, France
абсурТ, а какво конкретно предлагаш да се направи в случая? Точно на тебе, поне, ти е ясно, че авторката няма никакви родителски права и не може да задейства никакъв законен механизъм поради тази причина.

Дааскалке, правила ли си експеримент за дълго време, например- за около две седмици , да се прибереш в София, ама в разгара на учебна година.
Идеята ми е, мислила ли си над това да се махнеш оттам и да видиш как се оправят двата гълъба- мъже, без теб.
Чудно ми е психологът дали ще ти предложи нещо подобно . И въобще, как ще те посъветва да процедираш

Точно временна раздяла и чести, кратки периоди на раздяла съветват психолозите. Вече го предложих, а и други хора го намекнаха преди мене. Авторката е властна и мисли, че без нея светът у бизнесът ще спрат да се въртят. Идеята е гениална и лесно изпълнима, защото изпълнението зависи само от Даскалка.

Дадкалке, успокой се! Никой не търси личните ти данни, още по-малко за да каже на мъжа ти и бившата му какво пишеш. Ти вече писа, че мъжът ти знае, че пишеш тук и е чуждестранни групи и че има достъп до телефона ти.

# 1 284
Чак пък обезумели от желание да разберат какво работи Laughing
Хора, това е форум. Не мисля, че на някой му пука наистина какво работи даскалката, просто не й вярваме и й показваме как се оплита все повече като пиле в калчища в измислиците си.
Нормално е хората да не й вярват за "ултра уникалния бизнес". Дори и в началото да са вярвали, като й прочетеш n на брой публикации и ти става ясно, че като ти каже "добър ден" трябва да гледаш дали грее слънце.
Просто се забавляваме с претенциите й за грандомания и уникалност, това е.

# 1 285
Дори някой да е вярвал, след снощните изцепки за арести и дрога, вече е ясно, че темата става само за майтап.

# 1 286
Аз мисля, че сляпата и неравностойна любов пречат на авторката за реална оценка. Да обичаш и се бориш на инат е героично за някои представи, но и самоубийствено за други.
Твърдя, че думите обичам го и любов не бяха употребени от авторката нито веднъж. Плоскостта на дискусията е друга - как да разчистим един непълнолетен откачалник, за да не отнема от физическите и менталните ресурси на златната овца.

# 1 287
Темата е кой и как ще помогне на едно напълно изоставено и грешно възпитавано дете, да стане нормален мъж, за да не пострада утре някое наивно момиче, или млада жена.
Кой и как.
А не е - Грешната Даскалка с Голямата Палка.

# 1 288
Невена, мисля, че най-големият проблем, който аудиторията има с мен, вероятно защото масово са майки и инстинктът им надделява, е че отказвам да приема автоматично задълженията, които вървят ръка в ръка с отглеждането на едно дете. Майката - боклук, аз - каква ли не, но от двете пак масовото мнение е, че аз автоматично трябва да го поема и гледам като свое.

Ами съжалявам, но не е. Човек трябва да си прави сметка преди да доведе човек на този свят. Аз за себе съм си взела още навремето съзнателния избор да се фокусирам върху кариера и правене на пари, а семейство по-късно. При което не рева, че половинката ми е с дете и т.н., на нашите години повечето хора са. Просто не искам да ми се вменява такъв сериозен ангажимент като отглеждане и възпитание на чуждо дете по решение взето от двама души зад гърба ми. Детето вина няма, но от мен в крайна сметка достатъчно взеха чрез "още малко и ще те взема".

Не се одобрява факта, че държа на дистанцията и на фактическата обстановка, че малкият Е чуждо дете, с двама живи, здрави и прави родители и те са тези, които в крайна сметка трябва да си нося кръста. Да, ще бъде полубрат на мое дете, но какво от това? Евентуално мое дете в тази конфигурация ще се появи първо защото аз съм готова, като зрял човек, да го гледам и осигуря с всичко по силите си, а не защото се опитвам нещо да докажа, гоня влакове и прочее от рода. С характера на малкия е просто наистина въпрос на време да не е част от живота ни, просто ще отиде при някой от кръвните роднини, в големите градове или чужбина, а междувременно ще се вземат адекватни мерки за защита на бебето в периодите, когато малкият си е при нас.

Неслучайно споменах за вида престъпление, за което е лежал пастрокът. Този тип хора нямат проблем да се сдобият с фалшиви документи и никакъв проблем не е да се сезират властите, защото в майката има фалшив английски паспорт на детето. Но като гледам няма да ми се наложи да сигнализирам никъде, момата англичанка определено мисли да се прибира като гледам какво се случва напоследък.

Tays, той вече нападна момиче. И изглежда в това семейство боят на жена не е нещо кой знае какво, защото никой не дойде да ни търси сметка.

# 1 289
Скрит текст:
Невена, мисля, че най-големият проблем, който аудиторията има с мен, вероятно защото масово са майки и инстинктът им надделява, е че отказвам да приема автоматично задълженията, които вървят ръка в ръка с отглеждането на едно дете. Майката - боклук, аз - каква ли не, но от двете пак масовото мнение е, че аз автоматично трябва да го поема и гледам като свое.

Ами съжалявам, но не е. Човек трябва да си прави сметка преди да доведе човек на този свят. Аз за себе съм си взела още навремето съзнателния избор да се фокусирам върху кариера и правене на пари, а семейство по-късно. При което не рева, че половинката ми е с дете и т.н., на нашите години повечето хора са. Просто не искам да ми се вменява такъв сериозен ангажимент като отглеждане и възпитание на чуждо дете по решение взето от двама души зад гърба ми. Детето вина няма, но от мен в крайна сметка достатъчно взеха чрез "още малко и ще те взема".

Не се одобрява факта, че държа на дистанцията и на фактическата обстановка, че малкият Е чуждо дете, с двама живи, здрави и прави родители и те са тези, които в крайна сметка трябва да си нося кръста. Да, ще бъде полубрат на мое дете, но какво от това? Евентуално мое дете в тази конфигурация ще се появи първо защото аз съм готова, като зрял човек, да го гледам и осигуря с всичко по силите си, а не защото се опитвам нещо да докажа, гоня влакове и прочее от рода. С характера на малкия е просто наистина въпрос на време да не е част от живота ни, просто ще отиде при някой от кръвните роднини, в големите градове или чужбина, а междувременно ще се вземат адекватни мерки за защита на бебето в периодите, когато малкият си е при нас.

Неслучайно споменах за вида престъпление, за което е лежал пастрокът. Този тип хора нямат проблем да се сдобият с фалшиви документи и никакъв проблем не е да се сезират властите, защото в майката има фалшив английски паспорт на детето. Но като гледам няма да ми се наложи да сигнализирам никъде, момата англичанка определено мисли да се прибира като гледам какво се случва напоследък.

Tays, той вече нападна момиче. И изглежда в това семейство боят на жена не е нещо кой знае какво, защото никой не дойде да ни търси сметка.
Чета аз, чета. И тм естествено, че ще отхвърля препоръките на псхолога, нали трябва и той да се впрегне. Той трябва да проумее, че в тази конфигурация сте отбор, а той е тренера, ама ако не иска да го разбере, не знам. Напомняй му за ултиматума и сроковете.
А момата - англичанка, ако се прибере, още по-добре. Макар че, хич не ми се вярва.

Общи условия

Активация на акаунт