Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 926
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 2 160
Съветът е г-н П@тев да започне да си върши работата. Моят поне беше такъв, около 486970473 пъти го написах.
Ами, доста пъти, и от доста форумки й се каза какво следва после...Предвид фактите:
1.майката не иска детето при нея
2.бащата го иска, уж
3.тя, Даскалка няма никакви права върху това дете
това, което трябва да направи, е да натиска бащата да бъде бащата.И да си влезе в ролята на отглеждащ, възпитаващ, изискващ и т.н., родител.
Но, явно ако почне много да го натиска/притиска, той като нищо ще й бие шута, тя си натиска парцалите и само се чуди как да разкара малкия досадник....

Но тя не иска да се кара с него /виж горния пост на Гугълче/, от страх да не бъде сменена с някоя, която иска детето. Ето, и в темата има такива, аз също бих приела чужди деца, има и други такива жени.

# 2 161
  • Варна
Е, как да го накара, пак ще изпадне в ступор.

# 2 162
Да го заведе на специалист да му пришие топки. Е това ще е чудна инвестиция. Тя и без това обича да инвестира.

# 2 163
  • Варна
Мислиш ли, че пластичните хирурзи предлагат такава услуга?

# 2 164
Мне. Тоя е за мозъчен хирург, не за пластичен.

# 2 165
Най-добре ще е тя да си тръгне, но понеже няма да го направи, по-добре да предложи на мъжа,  детето да остане при бабите. Така, обаче, има риск за загуби и него.

# 2 166
  • Варна
Най-добре ще е авторката да остави настрани майката, бабата, магиите и прочие и да си каже направо, че не иска да живее с това дете и търси начин да вземе мъжа без него. След първоначалните шок, ужас и помии, които ще се излеят, може някой да даде и полезна идея как да го постигне.

# 2 167
  • София
С две думи, всички предлагаме мо-та-мо едно и също, направо не знам как успяваме да се ядем 145 страници, голяма работа сме това жените Joy
С най-добри чувства казвам горното Simple Smile

# 2 168
  • София
Уиш, ти пък що викаш, сякаш едва сега разбираш как стоят нещата Simple Smile
Пък слушайте кака си, бе Simple Smile Още в началото на темата го написах - лъже, лъже, лъже! Измисля си, измисля си, измисля си! Тормози детето, тормози детето, тормози детето! Вредна е за него, вредна е за него, вредна е за него!
Е, те това е!
Нали лъже, ти откъде разбра, че го тормози?
Ами да, да се изчерпва с хранене и пране, за да не е вредна. Тогава ще я емнете за липса на емпатия.

# 2 169
Оф, това съм го пропуснала. 140 страници хора, не съм следила всичко. Какво е станало? Някой може ли да ми го изнамери.

Признавам си, постовете й отдавна не ги чета. Четох първите .. 20-30 страници, те все по един чаршаф дълги, а вътре нищо - никакви отговори на наши въпроси, само gaslighting.

# 2 170
Е как да го постигне? Лесно. Нали затова си е взела мунчо да го командори. Убеждава го да пратят доброволно детето при бабата (но тук е великия момент, че трябва да преглътне едни пари на месец, пък за нея това е недопустимо!).
Ако не клекне с добро, поставям ултиматум. П@тев ще избере нея, много вероятно. Точно щото няма топки да бъде баща. Едва ли ще пропусне издръжката, готовото жилище и ще се наеме да гледа сина си сам. Все пак никога не го е правил. Въпрос на време.

# 2 171
Мислиш ли, че пластичните хирурзи предлагат такава услуга?
Ами, щом могат да удължават пениса, може пък да са се научили и топки да пришиват....   Laughing
Оф, аз май ще напусна темата, прекалено взе да ме избива на черен хумор.

# 2 172
Ако детето беше една идея по-възпитано, можеше и да го иска авторката.

# 2 173
Момичета това де те трябва да е сукалче или на цицка То(детето) не може ли да при казва да каже какво иска да почне с бебешкият език ъъъ

# 2 174
Ако детето беше една идея по-възпитано, можеше и да го иска авторката.
Възпитано едно да гадаем друго

Общи условия

Активация на акаунт