Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 688
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 2 235
За 3 години никаква промяна и на мен щеше да ми писне.
Колкото по-голямо става момчето, толкова по-големи ще са "бунтовете". Днес магии, рязане на дивани, гуми, "безобидни" отрови в чашите, утре може и гръклян да резне, щото нали, никой не го е гушкал и мама го е отхвърлила. И той да го сметне за съвсем резонен правилен изход.
Стига с този подход.
Има деца социопати, психопати и всякакви пати, които не се поддават на адаптация.

Спомням си за този въпросният, който имам като връстник. Ами, още си спомням как учителките постоянно привикваха майката, защото садистично измъчваше деца, животни, имам малък белег под едното око от дете, защото въпросният ме "харесваше" и гонеше да обсипва с "любовта си". Та, няма да забравя лицето на тази жена, майката (биологична) на момчето, когато я привикваха и ѝ говореха в училище, по родителски срещи, за изнъредни случаи. Такава тъга, срам и безпомощност не съм виждала събрани в едно – жената откровено се е чувствала смачкана и безпомощна под напора на психопатния деспот. Само сълзите ѝ течаха и повтаряше "аз му казвам, обяснявам му, ама не слуша". А беше скромна женица, тиха и добра. И така до откат, тази жена беше дежурна в училището. А по мое време като дете нямаше психолози, терапевти, училищни съветници и тем подобни. Момчето не се поддаде на никаква социализация. После имаше ужасни прояви – побоища, кражби, лежа за побой над жена си, краде деца. Не знам сега къде е, май пак в затвора. Знам всичко това, защото ми е съсед. Та, не вярвам напълно в отношението, подхода, социализацията. Има си хора, които не подлежат на култивиране и това е.

# 2 236
Никой не е решил, че Даскалка трябва да възпитава детето. Каза ѝ се многократно, че бащата трябва да го възпитава. Обаче тя иска бащата без детето. Не може да разбере, че в този случай (според нейните обяснения),  бащата върви комплект с детето. Тя това не иска да го чуе. Нея я интересува само как да разкара детето.

# 2 237
Лесно се разкарва детето. Нали се каза, че цената е 600 лв на месец
Явно Дяскалката ги няма, та там е драмата.

# 2 238
Ако още някой влезе и напише за тези пусти 600 кинта и ще се застрелям.
Преценете сами – любимите добронамерени роднини на детето толкова го обичат и тачат, че чак искат пари да го гледат.
А гадната Даскалка не иска да им даде 600 лв (пу, пу, гадна стисната чужда жена, вместо да плаща и поема отговорностите на биологичните родители, тя решила да не плаща)............

# 2 239
  • София
А забравяте, че малкото "ангелче" е плачело нещастно по телефона, че иска при баща си и втората му жена.

# 2 240
В миналата тема няколки човека казаха, че много лесно може да се проследи.
Точно така. Като прибавим, че в други теми тя е споменавала, че бизнесът им изисква държавен лиценз и е позициониран в СИ България, кръгът е достатъчно стеснен за сърчър със средни умения.

# 2 241
Естествено, че искат пари, децата трябва да ядат.

А откъде знаем, че детето не подлежи на култивиране?  Очевидно не подлежи на култивиране с методите на Даскалка, които са най-малкото спорни. Въобще не смятам, че е редно да се отпише дете, защото деспотичната му мащеха казва че не става.

# 2 242
Уиш, е и? Кой и защо да ги проследява?
Трябва да е болен мозък.
Това е форум. Гледат се казуси, не личности и техните банкови сметки.

# 2 243
  • София
Не прочетохте ли, че диагнозите, които размахва, са нейни? А ги пробутва като факти  И нарочно не искаше да отговори на въпроса, пропускаше го, изнизвайки се.
Айде стига театро.

# 2 244
Точно за 600 кинта става въпрос.
Врата със заключване с пръстов отпечатък е по-скъпо и ще има съмнителен успех....
Да не говорим колко е ужасно да се заключваш в собствения си дом.

# 2 245
Базила, много си права, че има такива деца. Авторката, която освен учител и бизнесмен, била и психолог и вещо определя диагнози, би следвало да се ориентира по самите прояви висок ли е рискът детето да е психопат. Ако е така, единственото решение е тя да се махне от ситуацията. Но тя не иска. Ако ще съжителства с детето, ще е основният обгрижващ, защото бащата никога няма да стане такъв. В този случай, е нормално    да се интересува именно от работещи подходи. Но от малкото, което сподели, се вижда, че върви в тотално грешна посока. Другите възрастни няма да се променят.
Всичко това, при условие, че не преувеличава силно как стоят нещата. Защото от самолет се виждат ужасно много несъответствия.

# 2 246
Dincho, бравата струва почти 600 лв. Не е въпросът в парите, а в А. Бащата не желае детето да живее с бабата и Б. Това не е мой разход. Ако се споразумеят родителите тя да го гледа и срещу каква сума, ок, само не разбрах от къде на къде трябва да я плащам аз Simple Smile

Излагате се вече.

# 2 247
  • Paris, France
Ако още някой влезе и напише за тези пусти 600 кинта и ще се застрелям.
Преценете сами – любимите добронамерени роднини на детето толкова го обичат и тачат, че чак искат пари да го гледат.
А гадната Даскалка не иска да им даде 600 лв (пу, пу, гадна стисната чужда жена, вместо да плаща и поема отговорностите на биологичните родители, тя решила да не плаща)............

Нормално е да се дава на бабата някаква сума за отглеждането на детето и 600 лева не са никак много при положение, че то ще живее с нея 7 дена седмично. Пари за транспорт до училище, храна, отопление. Моите родители даваха пари на баба ми и дядо ми. Колкото и да го обича бабата няма да може да го гледа с пенсията, че и да го води на училище до града.

Не прочетохте ли, че диагнозите, които размахва, са нейни? А ги пробутва като факти  И нарочно не искаше да отговори на въпроса, пропускаше го, изнизвайки се.
Айде стига театро.

Подозира ги, не са диагнози. Никой психиатър не поставя диагнози по интернет без да е прегледал детето, само по описано от родители. Понякога има неврологични причини и точно затова има прегледи и лабораторни изследвания. Като учител и учил психология Даскалката би трябвало да знае всичко това.

# 2 248
Уиш, е и? Кой и защо да ги проследява?
Трябва да е болен мозък.
Това е форум. Гледат се казуси, не личности и техните банкови сметки.
Точно така. А в този форум, както навсякъде, има не малко болни мозъци. Бях споменавала, че дори на мен ми се лепна такъв.

# 2 249
Някак си се подмина факта, че диагнозите на детето са поставени от авторката и по Интернет без изобщо детето да е преглеждане от специалист. Явно СОП-а на майката също е диагноза поставена от авторката. Магиите също са разучени за какво са от нея по Интернет.
Абе толкова измислици има в тая история че не е истина.

Общи условия

Активация на акаунт