Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 633
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 2 400
Няма нужда да му предначертавате.

# 2 401
Даскалка, а ти сигурна ли си, че евентуалното ви бъдещо дете няма да наследи основно гените на баща си и да стане пълен мухльо като него. Доооста често става точно така. А и като нищо при предоставените му финансови възможност от твоя страна, да стане някой хаймана.
А пък сегашното дете може и да излезе някой луд гений и да си намери чудесно място под слънцето.

# 2 402
Епизоди = да не иска малкият да има контакт с майка си. Да я забрави и да си седи само тук, с него.

Косите - като има присъдени дни за свиждане, няма как, трябва да го даваш. То е ясно, че ще е тежко да се възстанови баланса после, но в крайна сметка бащата също има права, колкото и да е крив.

Синът ти с каква нагласа е? Иска ли да се виждат и т.н.?

Джолева, всичко може, гени са. Едва ли някой ще го отрече това. Мухльо, та мухльо 🤣🤣🤣. Има си и много хубави черти, човекът, спихва само по отношение на детето.

# 2 403
А би ли отговорила също и на въпроса какво прави мъжът ти, когато синът му те рита?

# 2 404
Скара се, говори му, говорихме после тримата, предупредих ако ми посегне втори път какво ще се случи.

# 2 405
  • София
_Bianka__, не си ли спорила с дете, което на всичко ти отговаря "Няма, не е така, татко ще...."
Предполагам, със сина си имала спорове.

# 2 406
В каква връзка ме питаш? Мисля, че се е случвало на много хора. Но ситуациите са мн. различни.

# 2 407
Не води война Даскалка с детето, а води война да стане нещо от това дете. И тя е единствената, която прави нещо и се старае. Иначе по отношение на перспективите пред това дете, Даскалка е реалист.

# 2 408
  • София
Даскалке, да кажем че частично приличам на теб и ти симпатизирам. Знаеш ли какво щях да направя в твоята ситуация: щях да платя на някое момче компютърен гении, като тоя дето го набедиха, че е хапнал сайта на нап,  да ми направи едно бебе и щях да си гледам сама. С твоя мъж, нямаше да стоя и минута, без да имам дете от него. Аз пари си изкарвам , ти също.

И аз като Кристина. 200 лайка

# 2 409
  • here and now
Не води война Даскалка с детето, а води война да стане нещо от това дете. И тя е единствената, която прави нещо и се старае. Иначе по отношение на перспективите пред това дете, Даскалка е реалист.
Така е но...
Война се води с добра стратегия и правилни оръжия. Тук нещо не са както трябва нещата.

# 2 410
Скара се, говори му, говорихме после тримата, предупредих ако ми посегне втори път какво ще се случи.
Супер
За съжаление с един разговор не става
Около милион Simple Smile милион и половина( като си две деца) и ще се наредят нещата
Така е родителството

# 2 411
Хепи, посегне ли ми отново, повече няма да има разговори. Има неща, за които трябва да се тегли твърда граница веднага.

# 2 412
Хепи, посегне ли ми отново, повече няма да има разговори. Има неща, за които трябва да се тегли твърда граница веднага.
Нищо чудно да се случи ако разбере че няма да остане при майка си. Ако го научи като се върне ще ескалира при този при когото е, а именно при вас. За това ти казахме да му кажете докато е там, та ако има ескцесии да си ги поеме майката. Да види какво е.

# 2 413
само и само да се докаже, че мъж с дете не бива да се взима.
Не знам за другите, но моята цел е да докажа, че мъж с дете БИВА да се взима, само ако си способна да дадеш на детето обич и топлина. Аз се съмнявам в моите способности. Дори съм почти убедена, че не съм способна и точно затова мъж с дете не бих доближила. Нито едно дете не заслужава да живее без обич и топлина и не искам аз да му причинявам подобна гадост.

# 2 414
  • Somewhere in the World
Как така хем бюджета общ, хем издръжката на детето да я плаща сам? Нещо не вдявам. ОК, ще я плати от неговия "личен доход" както се изрази, пък после у вас ще харчите твоите пари...
Няма как хем да твърдиш, че бюджета ви е общ, хем такова делене да правиш.
И тъй като за мен в едно семейство задължително бюджета е общ и няма твое - мое, ако заживея с мъж с дете, издръжката му ще се плаща от общите пари, друг вариант няма. Като съм го взела с такъв "товар" ще понеса някои негативи.
И да, всяка жена, с която живее ще трябва да се лиши от част от бюджета за издръжката на детето му.

Мъжът ми е отгледан от втори баща. Изучи го, купувал му е всичко необходимо, водил го е на екскурзии в чужбина, подарил му е кола на 18 години, сега иска и къща да му оставя (не се хващайте за конкретни придобивки, въпросът е принципен). Гледа детето ни като родно внуче. Междувременно той има свой роден син, за който е правил същите неща и никой не е ощетен с нищо. Така постъпват нормалните хора когато решат да градят семейство, даскалке Simple Smile ама за теб такива отношения са непонятни и никога няма да ги схванеш...

А повечето тук не приемате или не схващате, че нормалното отношение е двустранен процес. При положение , че това объркано дете живее с фикс идеята , че родителите му ще се съберат и приема Даскалката като единственна спънка, провокира я и се държи отвратително , не е длъжна да търпи и да полага усилия! Ангажимент на родителите му е да му кажат истината колкото и да боли, а бащата е длъжен да въдвори ред и да пречупи сина си.

Последна редакция: чт, 18 юли 2019, 12:55 от Pretty_Mama

Общи условия

Активация на акаунт