Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 099
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 2 505
Ами не мислите ли че липсата на брак е разковничето. Те не са женени. За едно дете това е важно. Точно това може да подхранва илюзията му че родителите му ще се съберат. В неговите очи тя наистина не е никаква на баща му
А и сега вече стана ясно защо в изказа на Даскалка всичко е "моето, моите, моята" и никога не е" нашето"

# 2 506
Абе те май освен бизнес друго общо нямат.
Лош знак.
Когато човек се фокусира върху дете, е ясно, че не иска да мисли за връзката си. В случая има защо.

# 2 507
  • Варна
кАжи как го излови, да се посмеем малко, явно тука е затишие Simple Smile

# 2 508
  • София
С такъв финансово "грамотен" мъж аз бих направила дори предбрачен договор.
Но аз все пак съм видна застъпничка на разделените финанси по примера на Тито "Чуждо не искаме, своето не даваме"

# 2 509
От телефон съм и не мога да пиша много. На който иска, на лични, утре като седна на.комп.Wink
*щях да сложа в спойлер, ама няма през телефона. Не го намирам поне.

# 2 510
Вероника, при вас как са нещата. Успокоиха ли се. А операцията? Всичко наред ли е?

# 2 511
С децата да. Пубер добре. Въпрос на приоритети и не е ясно докога.
Ще се разсейвам с учене на нов език. Чак курс мисля да запиша.
Абе къде е този спойлер?

# 2 512
Djoleva, майка му и баща му не са били семейство в юридическия смисъл, така че това изобщо не е аргумент, още по-малко в неговата глава.

За честото чуване с бившата - не ме притеснява, дете имат заедно все пак. А и да се уговарят да се събират, голяма далавера ще е, както е дошъл, така и ще си отиде, ако ги влече Simple Smile

Cuckoo, е сега те изядоха и теб с парцалките, защо се стискаш! 🤣🤣🤣.

# 2 513
Куку има семейни проблеми, затова е на такава вълна. Ти нали нямаш, какво си се закахърила? Wink

# 2 514
  • Бургас
Нямам нерви да чета таз тема, не знам как вие имате нерви да пишете още...
Едно ще кажа: нито да обследването в детска психиатрия, нито за ресурсното подпомагане в училище се иска подпис и на двамата родители -  достатъчен е и на единия. Ако някой е искал да помогне или направи нещо, да го е направил вече...

# 2 515
Тук искат. А и нито един от родителите не желае да стартира процедура, така че изглежда ще чакат сериозно да нарани някой преди да направят нещо.

# 2 516
  • София
След темата за Ист. конвенция никой и нищо не ме плаши. (спорих почти сама с бая народ с дни)  Mr. Green
Ми такава съм, скръндза. И защото в миналото имах планове, за които трябваха пари. Не станаха, но се научих да си спестявам с огромната държавна заплата. Сега имам други планове, пак без пари няма да мина.

Косите на Вероника, аз си ги създавам. Мога лежерно да оставя баща и син да се възпитават и да си гледам все повече своя живот. Но явно съм склонна да си търся белята

# 2 517
Djoleva, майка му и баща му не са били семейство в юридическия смисъл, така че това изобщо не е аргумент, още по-малко в неговата глава.

За честото чуване с бившата - не ме притеснява, дете имат заедно все пак. А и да се уговарят да се събират, голяма далавера ще е, както е дошъл, така и ще си отиде, ако ги влече Simple Smile

Напротив в неговата глава може да всичко. Според него ти наистина не си никаква на баща му, а си само пречка да се съберат тримата.

# 2 518
Цитат
Детето в момента е на гости на майка си, но не знае, че е на гости, мисли си, че остава там. На никой не му стиска да му каже истината.
И това го знаем от?
Ах, да, от Даскалка!
Щото всичко казано досега от тази жена е самата истина, нали Joy
Радвам се, че настъпи значително отрезвяване в темата и доста хора се усетиха каква е истината Hands Plus1

# 2 519
  • Бургас
Тук искат. А и нито един от родителите не желае да стартира процедура, така че изглежда ще чакат сериозно да нарани някой преди да направят нещо.
Къде е това тук? Последно към "Св. Марина" във Варна насочих едно дете, само с бащата  ходи /доста буен аутист е/, никой не го върна.  Ами заравяйте вкупом главите в пясъка, аз това виждам...

Общи условия

Активация на акаунт