Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 962
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 3 165

Той няма необезобразена играчка. Всички ли да са толкова чупливи?

И снимки ще правя, и записи, и ключалка ще си сложа. Защото в някой момент ще ми почукат социалните на вратата. Да не мислите, че не е в състояние да спретне някоя сълзлива история как съм го пребила или нещо от рода? Като нищо друго не проработи, и към това ще прибегне.

Жена, като бях на неговите години и аз нямах здрава играчка, всичките ги бях изпочупила да видя какво има вътре.   И не само, ми братовчедка ми си криеше куклите като ме види да се задавам. На същата възраст с брат ми ги подхванахме играчките и ги метнахме от 4-я етаж право долу в тревата.
Никой от нас не е станал психопат, ма й майка ни не е била психясала като теб. Много си заблудена как се възпитават деца, ама много. Не знам теб като робот ли са те гледали и как толкова са ти смачкали психиката, та не признаваш че е възможно да се греши и да се поправят грешки. Съдиш хората по критерии, които са извратени и ненормални. За психиатър си.

# 3 166
То това май се оказва най-големият дразнител, че аз съм си у дома и имам право да искам каквото си преценя и при несъгласие да посоча вратата.
Ми хайде, посочи я най-после, де! И ти ще се отървеш, и ние Joy

# 3 167
Не съм съгласна, че му е никаква. За добро или зло, те са едно семейство.
Eva, не си чела цялата тема, но и от последните страници мисля, че е ясно - Даскалка итка да изгони детето и да продължи да си живее с баща му и евентуално тяхно дете.  Това е есенцията.
Таф, чела съм темата. Наистина мисля, че са семейство, да. Че не са читаво семейство е ясно като бял ден, но в никакъв случай не мисля, че Даскалка е никаква за това дете и няма право да го възпитава особено щом живее под нейния покрив и г-н Патев удобно се е отървал от собственото си дете, нахлузвайки отговорността върху жена си като използван презерватив.

# 3 168
Стереотипите са страшно нещо.

Ако пастрокът тропне с крак на жена си, че не иска детето й при себе си, тя трябва да сведе глава и да се съобрази.

Оф, това пък къде го прочете! В темата сме 39576483 жени с втори мъже, които живеят заедно с децата си и нито една, която е оставила дете заради мъж. Моля ти се. Сигурно щото живеем в София, де Wink
Тези втори мъже нямат ли деца от първите си бракове  newsm78Защо ми се струва ,че в лицето на Даскалка припознавате вторите си мъже и изискванията към тях за децата ви ги вменявате на нея ,като задължения.

# 3 169
Уиш, и какво правят родителите на нещастното дете?

Дружно решават да живее под моя покрив и аз да го обгрижвам още 5 години.

Не съм аз демонът, защото търсех съвет как да отиде при майка си. И ти да го гледаш това и още много години наред, и ти ще потърсиш варианти, защото това, което му причинява тя не подлежи на коментар.

# 3 170
Единствена е, но не може да го трае. Колкото и да е свястна и успешна като човек в други области, за детето е "отровна". Това е.
Патев да си ходи. И на дакскалка ще и олекне, сигурна съм.
Но той трябва да предприеме крачката.
Не , Taуs, тя не иска П@тев да се ходи, иска да е оплодител за нейното дете. Това е драмата и това виждаме всички, които пишем срещу Даскалка. 
Тя го е искала, при определени условия. Едва ли е толкова отчаяна.
като не си поеме патев ролята, айде .
Голям праз, мен ако питаш.

# 3 171
Аз няма да участвам повече в това.
Не съм пихиатър, не съм психолог.
Даскалке, искрено те съветвам потърси помощ от специалист. За себе си.

# 3 172
  • София
Ааааа и щото "лъжат", трябва те да е променят. Ами, браво за желязната логика!
А авторката - невинната жертва, дето нищо не може да реши за собствения си живот и да го направи, щом се е накиснала сама в такава ситуация!? Ами ок, нека други вземат решения за нея, пък тя ще продължава да го играе "невинната жертва".

Пак нищичко не си вдянала, сори!
Вие искате Даскалака да стои в позата на жертвата и да не решава собствения си живот.
Освен ако не го реши само по начина, по който вие намирате за правилен, разбира се- да се махне от мъжа, от всичко което ги свързва. И целият вой е, че тя не е съгласна да играе по предложената ѝ свирка.
Вие драпате да я убедите, че другите единствено трябва да решават живота ѝ, дори и зад гърба ѝ.
И което е най- непочтеното, се криете зад "горкото нещастно детенце", заради чието имагинерно щастие, тя трябва да се жертва.

ПП. Все още чакам някой да ми изреди с какво и как е тормозено детето. И къде написа Даскалка, че иска просто да се махне от къщата ѝ? Защото тя друго написа- поставя условия на мъжа си да си поеме функциите на баща, а ако не иска- се разделят. За детето важи условието да не се опитва да агресира физически

# 3 173
То това май се оказва най-големият дразнител, че аз съм си у дома и имам право да искам каквото си преценя и при несъгласие да посоча вратата.
Ми хайде, посочи я най-после, де! И ти ще се отървеш, и ние Joy

Ама как точно те задължих да четеш и коментираш, че не се сещам? 🤣🤣🤣

# 3 174
Аз няма да участвам повече в това.
Не съм пихиатър, не съм психолог.
Даскалке, искрено те съветвам потърси помощ от специалист. За себе си.
Човек, ти си далече от тази патология. Милееш за детето, обяснимо. Всички тук сме така, по един или друг начин.Kissing Heart
Как няма да участваш повече.
Всички са важни в тази тема. А ти - повече от други.

# 3 175
Абсурд, дотатъчно абсурдна си със собствените си изводи. Не ги приписвай на мен. Твои са си, тегли си ги. Толкова глупости наопаци и на едно място, както в твоите потинги, рядко има.

# 3 176
Играчки се чупят, особено от момчетата. Пак добре, че има играчки.
Даски, да те светна, всички деца разчленяват и обезглавяват кукли и фигури на хора. И изобщо чупят и унищожават на поразия. Е, сигурно твоето бъдещо няма да го прави. Да, да.

# 3 177
Добре де, как може да си мислиш, че щом детето си чупи играчките, не е добре с главата? Даскалке, къде за Бога си живяла досега? Имала ли си досег с деца досега или само четеш някакви измислени статии по психология и си мислиш, че разбираш от това, че правиш заключения? Що за безумие?!?
Косите, писали сме заедно, нейното ще е образец, къде отиваш ти, моля ти се.

# 3 178
Франси, ама го гледа три години като никаква.
Тя. И сега още пет. Никаквата.
И тя няма къде да си ходи, защото си е у дома.
А защо патев не си тръгва ,е друг въпрос.
Сигурно защото даскалка е вещицата, дето за три години му съсипа детето.

Ами, давай, посочи я!
Интересно, колко пъти до сега си посочвала вратата на "Златния пенис", а той е отказвал да си тръгне?
Защото аз нищо такова досега не прочетох....

Ти искаш, изискваш (уж), той нищо не изпълнява от исканията ти, пък гледам още не си му посочила вратата и си живее в къщата Ти...ами събери му багажа и да си ходят със сина си.

# 3 179
  • Бургас
Ако пастрокът тропне с крак на жена си, че не иска детето й при себе си, тя трябва да сведе глава и да се съобрази. Ако мъжът ми тропне с крак на мен, че детето остава, също. Я пак?
и двамата имат партньори, с които живеят. Значи тя може да се съобрази с мъжа си детето да не отива там, но аз трябва да го приема, защото те двамата са решили?
Продължаваш с това...Ясно ми стана. Значи трябва да си преформулираш "заявката": защо аз не мога да тропна на "мъжа си", както пастрокът на майката  /отново опит за контрол и решаваща последна дума/.  Направи си нова коректна тема: "Как да накарам мъжа ми да неглижира/разкара  детето си, както успешно прави майка му?"  Но има ред усложнения: той вече е казал, че не иска. Какви са твоите  варианти? Реално два: оставаш и се примиряваш /не искаш/; тръгваш си, защото не може повече да търпиш /също не искаш/. Ти искаш  да имаш тоталния контрол над ситуацията и нещата да станат по твоя начин, с твоите правила. Възможно ли е?   С качествата, които досега си проявила; с неприемането на детето; с всичките му проблеми; с "капацитета" на мъжа; с всички дефицити на замесените ....Какво доказваш оставайки там? Отговори пред себе си, не е нужно на нас!

Общи условия

Активация на акаунт