Той няма необезобразена играчка. Всички ли да са толкова чупливи?
И снимки ще правя, и записи, и ключалка ще си сложа. Защото в някой момент ще ми почукат социалните на вратата. Да не мислите, че не е в състояние да спретне някоя сълзлива история как съм го пребила или нещо от рода? Като нищо друго не проработи, и към това ще прибегне.
Жена, като бях на неговите години и аз нямах здрава играчка, всичките ги бях изпочупила да видя какво има вътре. И не само, ми братовчедка ми си криеше куклите като ме види да се задавам. На същата възраст с брат ми ги подхванахме играчките и ги метнахме от 4-я етаж право долу в тревата.
Никой от нас не е станал психопат, ма й майка ни не е била психясала като теб. Много си заблудена как се възпитават деца, ама много. Не знам теб като робот ли са те гледали и как толкова са ти смачкали психиката, та не признаваш че е възможно да се греши и да се поправят грешки. Съдиш хората по критерии, които са извратени и ненормални. За психиатър си.

Защо ми се струва ,че в лицето на Даскалка припознавате вторите си мъже и изискванията към тях за децата ви ги вменявате на нея ,като задължения.