Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 128 086
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 3 255
Джолева, ти кога мина от другия лагер?
Добре дошла освен да ти кажа.
Има и проблясъци Даски, но са много малко. Например за режима на спане. Само като си представя, че и дете се е засилила да има, тръпки ме побиват.
Кой остана още в другия лагер, има ли?
Ти чак сега ли разбра от кой лагер съм.
Ужасена съм от начина и на мислене.
Първата и тема бързо я заключиха, та нямаше време да се изяви и леко се заблудих и подведох.

# 3 256
Сега ве, сега. Не чета с разбиране явно всичко. Много пишете.

Запомних няколко защитнички и, с ръка на сърцето ви казвам, постовете им рядко чета. Така че сигурно затова не съм разбрала.

# 3 257
Не успявам да следя темата. Наистина тъй бързо се пише, че няма как да наваксам като се върна назад... Отказвам се. Simple Smile

# 3 258
Ако пастрокът тероризира детето ми,
Ако пастрокът не го тероризира,а детето ви е идиот newsm78 кво правим newsm78Не ми отговаряите Peace
Само че от след всичките тези хиляди постове и обяснения, изписани от Даскалка, и за кьоравия стана ясно, че детето не е "идиот" (както го наричаш ти), а си е съвсем нормално дете.
Нека да резюмираме! Големите му прегрешения и категорични доказателства за изоставане в развитието, проблемност, психопатии и социопатии според домораслата ни психоложка са:
- чупи си играчките;
- разхвърля си стаята и не примира от желание да я подрежда;
- мляска и сърба;
- не му се учи особено;
- не иска да си ляга в 8 (9) часа;
- на 3 годинки изритало някого в детската градина;
- на 7 години, "изведен" от родния му дом, иска да се гуши при баща си при лягане;
- иска и него да го водят на ресторант, когато излизат с баща му;
- плаче за майка си;
- рисува рисунки за мама и баба със сърчица;
- на 8 години сритва Даскалка, която му е взела силом таблета, скрила го в спалнята и се бута и дърпа с него на вратата... (не го оправдавам, но когато родител си позволява силови методи, силовият отпор е много вероятен ) ;
- след скарване й казва, че иска тя да умре, за да си бъде всичко пак по старому;
Има и някакви 2 случая на уж нарочно опикани дрехи и омазано легло, ама дали - или... Като й гледам болната фантазия...
Ооо, забравих - носи магии вкъщи Joy

# 3 259
  • София
Даскалка не прави разлика между дете и тамагочи.

# 3 260
За съжаление има много такива жени, и те даже и деца раждат.

# 3 261
Ако пастрокът тероризира детето ми,
Ако пастрокът не го тероризира,а детето ви е идиот newsm78 кво правим newsm78Не ми отговаряите Peace
Само че от след всичките тези хиляди постове и обяснения, изписани от Даскалка, и за кьоравия стана ясно, че детето не е "идиот" (както го наричаш ти), а си е съвсем нормално дете.
Нека да резюмираме! Големите му прегрешения и категорични доказателства за изоставане в развитието, проблемност, психопатии и социопатии според домораслата ни психоложка са:
- чупи си играчките;
- разхвърля си стаята и не примира от желание да я подрежда;
- мляска и сърба;
- не му се учи особено;
-не иска да си ляга в 8 (9) часа;
- на 3 годинки изритало някого в детската градина;
- на 7 години, "изведен" от родния му дом, иска да се гуши при баща си при лягане;
- плаче за майка си;
- рисува рисунки за мама и баба със сърчица;
- на 8 години сритва Даскалка, която му е взела силом таблета, скрила го в спалнята и се бута и дърпа с него на вратата... (не го оправдавам, но когато родител си позволява силови методи, силовият отпор е много вероятен )
- след скарване й казва, че иска тя да умре, за да си бъде всичко пак по старому;
Има и някакви 2 случая на уж нарочно опикани дрехи и омазано легло, ама дали - или... Като й гледам болната фантазия си мисля...
Ооо, забравих - носи магии вкъщи Joy

Задължително е да се допълни, че Даскалката лъжеше за сраховити диагнози, които се оказаха, че са поставени по интернет форуми. Тоест, на едно нормално дете му се приписва психично отклонение, работят се и близките в тази посока. Когато те се опитват да опонират на Даскалката, тя ги обявява за безхаберни. На това чуждо дете му се постват записи, снимки, рисунки в интернет форум без свян, че му се нарушава личното пространство. Аз даже се чудя дали това е легално? Майката и тя била със СОП. Интересно какъв ли е сопът на майката на детето и кой е поставил диагнозата...

Защо на детето му се взема таблета и то насила? Това е провокация и целенасочено. После намекна, че ритането било свързано с това, че детето си било мислило, че тя е бременна. Това отново е лъжа и цели демонизиране на детето. Също така, тя няма брак с този мъж, но много авторитетно го нарича "съпруг" в другата тема. 

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 16:51 от dosgardenias

# 3 262
  • София
То няма какво особено да се следи.
Аз си поддържам, че детето хич не е ангел небесен и в такъв случай най-добре да се сведе общуването до минимум. Бащата да си поема възпитанието и да следи да няма други ритници.
Но особено държа майката и бащата пред детето да кажат, че то няма да стои в Англия.

За дисциплината вече писах, че е прекалена. Според мен веднъж показано е в  пъти по-добре от 100 пъти казано - оставя го до малките часове и сутринта го буди за у-ще. Да видим колко ще изкара това дете

# 3 263
Гугъл, вече изобщо няма да се занимавам, защото сблъсъкът ще е неизбежен. Погледнах вчера фейсбук профила, който момата англичанка му е направила. Като гледам какво прави там и какви снимки качва, минали сме вече много напред от диалози за стаи или каквото и да било. Няма смисъл. Ще го оставя на баща му да се оправя, а аз ще присъствам само номинално. Ако сме заедно, нали, предвид какви диалози се водиха и какво чакам да свърши.

Има някакъв лимит на толеранс, опити за промяна, разбиране, каквото щете. Това, което иска той, просто не е живот за - вече - четвъртокласник, който да мога да подкрепя и понасям под някаква форма. В момента там я кара, все едно, че е голям. Приятели във фейса - колеги на майката, бабата, пастрока, биачите. Не и госпожата и другите деца, както майката твърди. Съдържание ... Недопустимо за тази възраст, но с очевидното знание и подкрепа на майката. Види ли баща му какво става, изобщо няма даже нужда да му намеквам, сам ще му свие сърмите. Да не мислите, че драмата ще е само, че има фейс? Ще дойде насъскан, че е равноправен възрстен и този път няма да играя в неговия мач, ще се оправя баща му.

Моят приоритет, ако останем заедно с бащата и се върне малкият тук да живее, е да се погрижа за себе си и да родя. Другото вече ще е ангажимент на тези, на които си е от самото начало.

С майката контактът вече съм прекратила така или иначе, половинката да се оправя. Определено няма да му е леко.

# 3 264
Ама какъв ангел небесен. Не съществува такъв човек. Хората сме толкова сложни и противоречиви.
Cuckoo, държиш на това майката и бащата да му кажат, че няма да живее с майка си. ТИ държиш? Много присърце взе случая, май.

# 3 265
Даскалка, да, отдръпни се максимално, не се занимавай с детето изобщо. Това е най-добре за всички.

Но мъжът ти трябва да има време да е с него. Не може да ти работи за бизнеса без заплащане, докато детето му не се оправи и не се почувства добре. Детето има нужда от баща си, като основен отглеждащ.

# 3 266
Ако детето ми има някакво психично разстройство няма да е идиот, а ще има нужда от помощ и лечение. Ако наличието на пастрок по някакъв начин засилва проблемите, просто продължавам да си гледам детето без него.
А ти какво би направила?
Ще направя всичко възможно да помогна на детето си с пастрок или без него PeaceНо,никога няма да вменя вина на чужд човек и да имам изисквания към него,ако той не е биологичен родител на детето Peace   Абсурдно е да търся мъж без деца,които да обгрижва децата ми и да го  заставям да ги обича безусловно,да ги направи свои наследници ,да жертва живота си в името на моя егоизъм и благоденствието на децата ми Peace                                                                                                               А

# 3 267
Cuckoo, като гледам работата върви към повторение на миналогодишния сценарий, ще му кажат непосредствено преди връщането.

Само че Даскалка в този мач вече не играе и сметките и на двамата ще излязат криви, ако си мислят, че ударната вълна ще я поема аз.

Едит: Гардении, бизнесът няма да се меша в този качамак. Не съм длъжна да търпя загуби заради чужди родителски провали. Начинът, по който ми бе скроен к.р-капан, не му носи никакъв кредит на търпение, разбиране и съдействие оттук нататък. Нещата между мен и бащата ще се решават капитално и без никаква милост, защото вече не заслужава такава. Три години беше достатъчен толеранс за всичко.

Последна редакция: пн, 22 юли 2019, 17:03 от Daskalka

# 3 268
  • София
Ама какъв ангел небесен. Не съществува такъв човек. Хората сме толкова сложни и противоречиви.
Cuckoo, държиш на това майката и бащата да му кажат, че няма да живее с майка си. ТИ държиш? Много присърце взе случая, май.
Както се писа - всяка проектира собствените си преживявания.
Аз може би съм отчасти като Даскалка - не позволявам дете да ми се качва на главата, и то биологичното ми. Също така си имам пререкания с ММ за възпитанието на детето.
Щом ще се хващаме за една дума, назад има доста по-силни епитети и определения

# 3 269
  • София
Cuckoo, като гледам работата върви към повторение на миналогодишния сценарий, ще му кажат непосредствено преди връщането.
Нали ще са на гости при баба му? Отивате там и оставяш родата да се оправя. Подчертавам - неговата майка да си му каже
А вълната пак ще поемеш ти, няма кой...
Освен ако не го заведеш обратно в Англия и оставиш на вратата й

Общи условия

Активация на акаунт