Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 827
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 245
Сега пък ангария ... Хитлер ряпа да яде пред мен 🤣🤣🤣

# 4 246
Сега пък ангария ... Хитлер ряпа да яде пред мен 🤣🤣🤣
С който искаш, се сравнявай. Не съм впечатлена. Тук не чета само аз, да речеш, че силно съм се объркала от разясненията ти  кой от вас какво има, какво изкарва и кой няма, също и кого издържаш.

# 4 247
Даскалке, когато някой разказва за семейството си, има някакви граници, един периметър, който може да разкрие пред познати. По-свит периметър, който разкрива пред приятели и минимум периметър, който се разкрива пред много близки приятели. Съответно фактите от личния живот са по-малко за по-външния периметър, повече за по-близкия и всички за най-близкия.
Ти пусна много информация, много над допустимото за кръга "познати". Пусна толкова информация, че хората тук се приеха в кръга на "близки познати". Ето защо се започна с анализите, паразитните диалози, включая и себе си. Simple Smile Не  се сърди на мненията, може за някои да са дразнещи, за други да не са.

# 4 248
Не, Леа Леа, грешиш.  За семейството си човек не пише по този неуважителен начин публично.  Това говори единствено за човека и за собственото му отношение към семейството му, не и за обсъжданите от него.

# 4 249
Не, Леа Леа, грешиш.  За семейството си човек не пише по този неуважителен начин публично.  Това говори единствено за човека и за собственото му отношение към семейството му, не и за обсъжданите от него.
Лун, тя е предадена. От най- близкия си.
Аз бих се чувствала употребена и излъгана. Какви оди да пиша за лицето, което ме  е подвело така.
В момента тя се бори между очакванията си и реалността.
Уж е поставила ултиматуми,, но всъщност, жертвата е тя.

В този форум колко пъти съм чела съвети към жени, набутали се в кофти къщи със свекърви, с кофти мъже. Жени без избор. Тази жена е направила всичко по стандартите на форума. Даже и в повече. И пак е грешна.

# 4 250

Истината е, че по земята се разхождат всякакви хора и те далеч не е нужно да споделят житейската ви концепция, стига да не пречат на някого. Ама защо без заплата, ама защо ти възпитаваш детето, ама, ама, ама ... Нещо остана ли, което да правим като хората?

1. Странно е да се работи без заплата, та не е странно, че се коментира. Цената на всеки продукт включва и часовете работа по него, няма нищо по-естествено от това, дори за току що стартирал бизнес. Ама ако някой се навие да работи без пари, естествено има това право, даже нека ми се обади, веднага го взимам.
2. За възпитанието--така сте се разбрали, или са те нахендрили, семейно се решават тия работи, и не след три години зор по нагорно.
3. Не знам кое остана, дето правите като хората. От това, което е изложено тук, излиза, че резултата е плачевен, тегав и непоносим, за Даскалка и детето основно. Та... да, всичко ви е супер. Направо чудно.
Даскалка, ти казвала ли си на мъжа в прав текст, че не желаеш повече да се занимаваш с детето му и най-добре да го заминете някъде? Или си на принципа "казвам ти дъще, сещай се снахо". Струва ми се, че е второто, заради намеците какво щял да прави, ако... И как без теб-потоп. Директно, ама наистина директно, казвала ли си му, че детето му е за диагностика и не можеш да го траеш у вас? Колко време си дала на бащата да се реформира, да реформира и сина си? И би ли престанала да търсиш начини да го разкараш, ако по някакво чудо почне да се очовечава?

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 22:51 от tuali

# 4 251
Лун, тя е предадена. От най- близкия си.
Аз бих се чувствала употребена и излъгана. Какви оди да пиша за лицето, което ме  е подвело така.
В момента тя се бори между очакванията си и реалността.
Уж е поставила ултиматуми,, но всъщност, жертвата е тя.

В този форум колко пъти съм чела съвети към жени, набутали се в кофти къщи със свекърви, с кофти мъже. Жени без избор. Тази жена е направила всичко по стандартите на форума. Даже и в повече. И пак е грешна.
И ако се почувстваш употребена и излъгана, ще продължаваш да си натискаш парцалите да стои и да забременееш на всяка цена? Защото за нея това е самоцел, нали каза, че „бебе ще има във всеки случай”?

# 4 252
Тази жена е направила всичко по стандартите на форума. Даже и в повече. И пак е грешна.

Ти майтап ли си правиш с аудиторията?

# 4 253
Lea, случаят ни не е стандартен. И аз в началото си казвах, че такова животно нема. Е, има, и е живо, абсолютно реално. И на мен ми е непонятно как ще съм родител на дете, на което нашият е кривил ръцете, за да види "колко болка може да понесе" (жалбата до Закрилата) и няма да подпукам всички, от учителите до родителите на експериментатора, но ето, факт е, всичко се смита под килима да не им останело петно, деца били. Това са сериозни неща, които се посрещат с абсудна пасивност, така че наглостта ми да искам елементарно възпитание от детето е нормално да им се вижда като тормоз.

По-големият проблем е, че не е само тук наживо, виж и в темата какво става. Цялата тази нагласа, че детето ако изпита дискомфорт е насилие, е безкрайно неадекватна при дете на неговата възраст, когато, както съфорумка беше писала назад, отдавна би трябвало да е научено, че светът не се върти около него и има граници на позволеното и непозволеното при съжителството с хора. Пък били те и мащехи.

После защо няма работници. Защото масово са възпитавани подобно на нашия преди мен. Почват работа и при първата забележка - напускане...

# 4 254
Хайде сега и за бебето да я нахокаме. Ами тя до преди две седмици, изобщо не знаеше за пъкления план в нейна вреда.
Не бих я съдила точно за това.

# 4 255
Тази жена е направила всичко по стандартите на форума. Даже и в повече. И пак е грешна.

Ти майтап ли си правиш с аудиторията?
Не , ти участваш в темата като някакво величие, или ?
Майтап не си правя със сериозни неща, за разлика от други, които тепърва четат , за да наваксат, но вече се изказаха. Това за мен е безкрайно несериозно, още повече, да участвам в подобен дебат с такъв потребител.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 23:37 от tays

# 4 256
Даскалка, знам, че случая не е стандартен. Simple Smile Знам и, че при нестандартни случаи трябва да се вземат нестандартни решения. Непонятни за повечето хора.

# 4 257
Таис, аз разбирам, че илюзиите, които е хранила, са разбити. Не е приятно. Разочароващо е.Но тази грешка е само нейна. Тя също е излъгала по някакъв начин мъжа, поисквайки да вземат детето при тях, по този начин му е дала надежда, че ще създадат семейство и детето му ще има дом, ще бъде обгрижвано... Със сигурност не може да се твърди кой кого повече е излъгал...
Само нейна грешка си е да си отгледа илюзията, че като вземе  Тошко от Долно Нагорнище, той ще се държи като.... като кой?  Някой от романите или кой? И сега не прави реална оценка на ситуацията, в която се е натикала, от което само ще сбърка още повече.

# 4 258

Не , ти участваш в темата като някакво величие, или ?
Майтап не си правя със сериозни неща, за разлика от други, които тепърва четат , за да наваксат, но вече се изказаха.

Не се изкушавай от моята личност ами кажи как стигна до заключението, че извратените писаници на авторката описват идеала на ССФ за истината и живота?

# 4 259
  • Куциндрел
В петък ли ще се разбере дали детето ще бъде натирено?

Общи условия

Активация на акаунт