Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 827
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 275
Всичко хубаво, ама на Мунчо детето му е по-важно от всички тия неща, нали се сещаш.

# 4 276
😂😂😂😂голЕм кеф е да живееш в паметник на културата!
Не завидихме достатъчно на шест цифрената сума, ама на това няма как да не си прехапем езиците!

# 4 277
Е, за тук, както и за форума, сигурно автоматично го превръща в Чехльо.

Ако трябва да съм откровена, има при нас елемент на зрелище, сто процента се е намерил някой нещо да му подметне, че е еди какъв си щом ...

# 4 278
Какви свободи? Не четете обаче, ей. То чужбина, то омешени капи... Аз чета и рева. 😂
Даскалка, в творчески застой си, почини, че да измислиш по-читав сюжет до петък.

# 4 279
  • Куциндрел
Това, че някой си развява бельото по форумите, никой не му е крив, че го обсъждат.
Последният пост на Даскалката е един път. Joy
П.П. има предвид поста с къщата, чужбината и софийската....

# 4 280

По-големият проблем е, че не е само тук наживо, виж и в темата какво става. Цялата тази нагласа, че детето ако изпита дискомфорт е насилие, е безкрайно неадекватна при дете на неговата възраст, когато, както съфорумка беше писала назад, отдавна би трябвало да е научено, че светът не се върти около него и има граници на позволеното и непозволеното при съжителството с хора. Пък били те и мащехи.

Виж сега, големият проблем, е не че ще го накажат сурово за това, което е направило на децата и аз съм твърдо за това.
Проблемът е, че получава същите наказания, като се е опитало за направи  като теб - да си заключи вратата. Проблемът е, че като му намилаш и за най-малкото, детето спира да прави разлика между нормално, случва се на всеки,  лошо и недопустимо - това е проблема.

Каквото и да направи, то все е лошо.
Влакче, не  е така. Жената инвестира , дава шансове. Сега поставя ултиматуми. Иска да се решат нещата по най- добрия начин. Тя инвестицията си ще я прежали. Не ми звучи отчаяна.Иска да сложи нещата в правила. Досега  е било квот дойде. Ако не стане , най- големият губещ  е детето. Детето. Даскалка ще си накриви капата. Ама тук да се обяснява колко е отчаяна , е нелепо. Оф, докато пишех, има 5 нови отговора в темата. Ами---

# 4 281
  • София
Понеже много ги боли съфорумките защо "Мунчо" стоял с мен, да им обясня.
....
Не мисля, че си длъжна да обясняваш всичко това. Защо и как работите заедно си е ваша работа и място за любопитни чужди носове там няма, още по-малко за самозвани комисии по бизнес-етика или охрана на труда.

# 4 282
И детето му ли не е по-голямо от това?

Не е нужно да е или, или.

# 4 283

По-големият проблем е, че не е само тук наживо, виж и в темата какво става. Цялата тази нагласа, че детето ако изпита дискомфорт е насилие, е безкрайно неадекватна при дете на неговата възраст, когато, както съфорумка беше писала назад, отдавна би трябвало да е научено, че светът не се върти около него и има граници на позволеното и непозволеното при съжителството с хора. Пък били те и мащехи.

Виж сега, големият проблем, е не че ще го накажат сурово за това, което е направило на децата и аз съм твърдо за това.
Проблемът е, че получава същите наказания, като се е опитало за направи  като теб - да си заключи вратата. Проблемът е, че като му намилаш и за най-малкото, детето спира да прави разлика между нормално, случва се на всеки,  лошо и недопустимо - това е проблема.

Каквото и да направи, то все е лошо.
Влакче, не  е така. Жената инвестира , дава шансове. Сега поставя ултиматуми. Иска да се решат нещата по най- добрия начин. Тя инвестицията си ще я прежали. Не ми звучи отчаяна.Иска да сложи нещата в правила. Досега  е било квот дойде. Ако не стане , най- големият губещ  е детето. Детето. Даскалка ще си накриви капата. Ама тук да се обяснява колко е отчаяна , е нелепо. Оф, докато пишех, има 5 нови отговора в темата. Ами---

Не прочетох никъде Даскалка да е склонна да си прежали инвестицията. Не ѝ ако не бъде изритана отново или друга подобна ексцесия. Сякаш всичко дотук не е достатъчно, за да тегли чертата... А бизнеса си е бизнес, дали ще спиш с работника си, или не...
И кой е "най- добрият начин", според теб?

# 4 284
Ей Тайс за написаното в изтрития пост - Ако бях на мястото на детето, аз така бих направила Grinning

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 23:37 от Zzzaz

# 4 285

А с какво второто дете трябва да превъзхожда първото все едно не съществува? Че това ти беше една друга велика мисъл.

# 4 286
Е, за тук, както и за форума, сигурно автоматично го превръща в Чехльо.

Ако трябва да съм откровена, има при нас елемент на зрелище, сто процента се е намерил някой нещо да му подметне, че е еди какъв си щом ...
Никаква свобода не си му дала. ВЛожила си едни пари или си теглила кредит, за да ти ги умножи човекът.  Не искам да знам аз такива свободи, които всеки момент спонсорът може да дръпне изпод крачката.
А за детето, както се изрази самата ти, с цялата тая дарена от теб свобода да ти разработва бизнеса, даже не може да плаща едни пари на бабите, за да го гледат... щото няма.
Забрави също така, че твое е уточнението, че ти ги издържаш - него и детето.

# 4 287
  • Варна
Определено П@тев не става за баща. Той с какво ще парадира, с капитали на жена си? Определението зависим мъж, под чехъл срива мъжкото его и е чест обект за подигравки. Илюзиите, че ще промениш неудачник на 40 г. се разискват във всяка тема. Той ще търси спасение в някой порок . Такъв е традиционния финал. Мъж без доходи , затънал в кредити ще чака като куче поредната порция похвали и подаяния .
Ако беше в ролята на инвеститор, печалбата ти щеше да е безусловна - лоялен работник . Ще имаш още по - сериозни проблеми, нападайки детето му. Може и фамилно да те отстранят или отмъстят.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 23:49 от Viviana91

# 4 288

Не е нужно - на практика е така. Поста си има продължение и той е почнал да се замисля над тези неща.

Щото докато се разхожда и се чувства важен и развива бизнеса ТИ - безплатно и безкористно, детето му се чувства точно както той се е чувствал преди -никому ненужен.

# 4 289
Сега имаме разкритие, че детето е член на банда?  Това ще да е някоя особено опасна банда от третокласници...

Точно в трети клас бях, когато мои съученици, редовно си избираха жерта от класа, причакваха я след училище и нанасяха побой. Обикновено някое дете, което не може да се защити, по-слабо момче или момиче. За което знаят, че от срам няма да се оплаче.
В четвърти клас същите тези идиоти започнаха да се снабдяват с тел, която нагряваха със запалки и лепяха по ръцете или части от тялото на съучениците си. Един започна да практикуа това, другите гамени се подучиха по него.
Никога няма да забравя, какво е усещането да ти се подуе бузата, защото някой е допрял нажежено желязо в нея два пъти, както ти стои полу зад гърба и не очакваш, че нещо може да ти се случи. Няма да забравя и думите "жигосах те" изречени през смях от въпросния гамен.
За щастие, към днешна дата нямам белег, но тогава имаше доста болка, подуване, сериозна блънда, спукване на мехура, оплакване от страна на родителите ми, реакция от страна на неговите родители.
Така че, не си мисли, че не са банда, напротив - учат се едно от друго. И не, не е безопасна тази "игра".
Абсолютно е така.
Аз пък имам белег на крака при това голям от ръждива ограда заради такива гамени. Айде, не беше в трети клас, ама и големи не сме били.
Абе, ако се поставяха на мястото на родителите на битото момиченце и на тероризираните съученици на принца, повечето коментари нямаше да са същите.

Общи условия

Активация на акаунт