Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 576
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 440

Скрит текст:
Самата авторка говори за сомоубийство и убийство.
              На рисунката има горе в дясно  надпис- заедно ЗАВИНАГИ щастливи...много показателно.Възможно е таткото самият да е направил снимката,за да я прати на мама.И ако се хващаме за големината на фигурите-бабата е по-голяма от майката.
             Най-добронамерено съветвам авторката да занесе точно тази рисунка на психолога и заедно да я тълкуват
.И въпрос-защо са тези срещи изобщо-за доброто на детето или за превъзпитание на таткото?
Че те не са ли свързани.

# 4 441
  • ЯМБОЛ
              Би трябвало да са свързани,но какво е в главата на Даскалка не се знае.Дано тя самата да знае!

# 4 442
  • София
Куко, във втори пореден пост пишеш за убийства. Кой от участниците в сагата е заплашен от насилствена смърт? Даскалка вече писа, че ако детето пак я ритне, такъв бой ще му тегли, че ще го помни цял живот, тъй че няма страшно.
Никой, говоря за друго. Тук са специалистки по психология, обаче обвиняват авторката, че лепи етикети.
Може и така да е, но ето една рисунка, в която аз виждам единствено настройване как мама и баба леят кофи сълзи и наоколо хвърчат сърца на поразия.
И тази рисунка е достатъчна за тезата, че на детето в никакъв аспект нищо му няма и само мащехата го е нарочила.
Скрит текст:
Харизматичен, образован, ерудиран - така описвали Бънди.

# 4 443
Аз от рисунката виждам, че светът на детето се разбива и то си го иска обратно. Даскалка очевидно я няма в неговата картинка, а нали и тя се оплаква, че въобще не питало за нея и се правело, че тя не съществува.

Хайде сега пък Бънди. Кого визираш?

# 4 444
Аз от рисунката виждам, че светът на детето се разбива и то си го иска обратно. Даскалка очевидно я няма в неговата картинка, а нали и тя се оплаква, че въобще не питало за нея и се правело, че тя не съществува.

Хайде сега пък Бънди. Кого визираш?

Ал Бънди, много ясно Satisfied
Онзи от "Женени с деца"

# 4 445
Хепи, всеки, и ти включилно, имаш право да реши какво да допуска и какво не в дома си.

Много е сладко това - ти не допускаш лоши деца в дома си, само добрите, ОК... Smile

Избирай мъжете по децата им тогава. Първо детето гледаш, после таткото. Wink

# 4 446
  • София
Никого, той ми изниква първо като асоциация на умен престъпник. Не  нарочвам детето, нищо че е сипало нещо на баща си.
Ал Бънди, много ясно Satisfied
Уби ме!  rotfImbo В 10-ката, той е точно трите изброени

# 4 447
Краси, бащата дори не присъства в картинката.

И пръстите са моите, нищо, че на Кечър й се привиждат мъжки ръце.

При психоложката беше рисувал друго. Задачата била да нарисува семейството си като животни. Ляв край на страницата - къща от осакатените, без врата и т.н. Той и мама - заедно, обърнати един към друг, котка и малко котенце. Защо точно коте? Били добрички. А тате? Рисува баща си, вляво от осакатената къща, с гръб към котките, по-голяма фигура, куче. Защо куче? Строг, пази. А Даскалка част ли е от семейството? Да. Като какво ще я нарисуваш? Дясна половина на страницата, крава, най-голяма от всички фигури, с две огромни вимета. (Аз не съм с чашка Д).

Бащата е виждал тази рисунка, показа ни я жената.

Та, анализирай това.

# 4 448
  • Варна
Е, тук се смях с глас вече.

# 4 449
На кравата ли Simple Smile

# 4 450
Няма никакъв бисер за семейството – тук няколко потребителки са вкопчени в някакви носталгични и нелогични интерпретации.
Хиляди пъти се написа – семейство са настоящи партньори – мъж и жена (а вече в някои страни и 2 жени, 2 мъже) и децата, живеещи с тях, както от предишни бракове, заварени, осиновени и т.н.

Семейство могат да са и самотен родител (когато е без партньор) и детето/децата му, когато живеят сами.

Не са семейство при наличие на настояща връзка между мъж/жена, сами по себе си и всеки партньор поотделно, с дете от предишен брак и с бивш партньор.
Детето става част от настоящото семейство, в което живее с биологичния си родител/осиновител и новият партньор. Водещи за понятието семейство са мъжът и жената като двойка, а когато липсва единият партньор – семейство на самотен родител с дете. Няма нищо сложно.

Последна редакция: чт, 25 юли 2019, 14:35 от Базила

# 4 451
  • При семейството си
На мен вече ми стана супер интересно как ли изглежда тая фатална чистачка, че мъжете подскачат като им свирне.

Бабата по майчина линия е чистачката, май, то съвсем се оплетохме.

# 4 452
Даскалке, кой диагностицира детето, че е със СОП? Защото си има процедура, която явно не ви е известна.
За да отиде детето на диагностика е необходимо да има МОЛБА от родител. Родителят води детето си на детски психиатър, после се събира комисия и чак тогава се определя дали детето е със СОП и по кои предмети да се подпомага от ресурсен учител.

# 4 453
  • ЯМБОЛ
                  Можеше и голяма бяла птица да нарисува.Но явно детето си има представи точно какво иска.

# 4 454
  • София
Не стига, че си крава, пък нямаш виме като хората, ами и един геллак с камъни и дърве не си направила.

Срамота, ей затова не ти се получават нещата с мъжа

Общи условия

Активация на акаунт