То от толкова фактология...
Ей, докъде го докарахме... Аз се съмнявам, ти обясняваш в нейна полза. Ще се разберем накрая.
За мен отхвърляне сега от третия човек ще бъде много пагубно за детето и всякакви стринки и шуренайки да го гледат. По-скоро да се учат с г-н Даскалов какво да правят, как единият да смекчи подхода, а другият да увеличи участието си, и могат да се тушират много от нещата. Тя обаче - психопат, та психопат било детето. Ми, не е, нормални проблеми на трудно дете са това.
Сетих се и друго. Моят син беше най-труден във възрастта 9-10 годинки. Тогава правеше и той изстъпленията, писах по-напред. Ето, Куку и ти казваш, че и твоят е труден. Ми изглежда, че в тази възраст започват да им избиват чивиите на момчетата, не знам, да се включат и други майки и да споделят. Трябва мека намеса, трябва и да се израсте, но с участие на родител, а не точно сега да го пратят на майната си.
Ми просто й писна таз неговата гениалност, но и пасивност до безумие. А да, и мен успя да разкара де, но много хитро, мило, интелигентно. Е, нямам връзка с оня глупак баща ми, а той ще си гние сега сам като куче, но какво да направя.