Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 482
  • 5 227
  •   2
Отговори
# 4 515
Мен ще ми е интересно какво ще си помислят за Даскалка "мъжа и" и бившата му, ако разберат тя какви ги пише тук, че чак и на детето рисунките качва.

# 4 516
  • София
Аз разбрах, че детето става на 10 някъде в края на годината. Не зная откъде ми се е закачило в мозъка.
Значи наесен ще е 4 клас.
Цитат
Как критикуваш някоя от вашите, я набързо развийте тази линия
Разясни ми, Cuckoo. Нищо не схванах.
Така написано - и аз едва се разбрах.  Joy Не ми е за пръв път
Исках да кажа следното, но после размислих:
1. как така критикуваш някоя от вашия лагер?
2. като сте започнали с хапането на Даскалка - колко му е да се развие и тази сюжетна линия

# 4 517
Куку, не сме на война, та два лагера да се стреляме. Всеки тук е ангажиран от наистина овъртоления казус и се стреми, според разбиранията си, да допринесе доколкото е възможно за побутването му в по-благоприятна насока за детето.

# 4 518
Няма лагери и лагеристи.
Въпросът за съдбата на едно дете ако разцепва жени на не знам колко си лагера и се делят в съзнанието си на "наши" и "ваши", то, по-добре да се закрие  темата. Възрастните индивиди с високи претенции едва ли им е необходима.Такива умеят да вземат решения и да ги изпълняват. Такива няма и да срещнеш да си развяват чаршафите из нета или пък да разнищват дете и то не тяхно собствено...

# 4 519
  • Куциндрел
Мен ще ми е интересно какво ще си помислят за Даскалка "мъжа и" и бившата му, ако разберат тя какви ги пише тук, че чак и на детето рисунките качва.
Нали? Научихме и майчиното мляко на детето. Как ли ще реагира психоложката, ако разбере, че мащехата на детето е размятквала рисунките от сеансите при нея във форума? Дали Дасклаката си е признала, че записва детето от както са заживели заедно, за да има доказателства?
Не знам как някой съчувства на жена, която по всякакъв начин злепоставя един малолетен човек пред цяла България?!? 

# 4 520
Постоянно по улици и площадки виждам невъзпитани и злобни деца-отговарят на майките си, блъскат бебета, арогантни, за мен положението е плашещо. А уж ги възпитават родните мама и тате и живеят в здрави семейства. Те за собствените си деца нямат подход и ги мързи да възпитават, вие искате от жена, която не е имала деца, да има правилен подход към дете, което не е нейно. И то трудно дете.
Ц, не сме ние. Тя сама го е взела, аз лично не съм й го набутала. Това като разсиновяването, искам го, не го искам. Това да не ти е шоколадов бонбон - дай ми го, ма нееее, много е горчив, не го ща.

# 4 521
Не, спорът е дали Даскалка помага или пречи. Не мисля, че има спор по основния въпрос, а именно че няма как да накара майката да вземе детето, ако не говори директно с нея или не намеси институции.
И спорът е защото Даскалка желае да се вихри. Защото предпочита форума да чопли рисунки на детето и особата й, вместо просто да вдигне телефона.

# 4 522
  • София
Аха, не съм чак толкова късопаметна. Форумът е виждал войни, не е като да няма. Не ми пречи, че се хващате за моята дума, да  - разделени сме на 2 лагера.
Въпросът не е за съдбата на детето, вкл. самото заглавие на темата се ползваше през цялото време за доказателство колко авторката не иска това дете. След като преди Н страници обясни, че е наясно как детето остава при тях.
Ето ,бабиан описа 2 къде-къде по-сериозни казуси от този на момче с 2 родители, 2 баби и мащеха, т.е. фулхаус от роднини и липса на социални служби като норвежките например

# 4 523
Не, спорът е дали Даскалка помага или пречи. Не мисля, че има спор по основния въпрос, а именно че няма как да накара майката да вземе детето, ако не говори директно с нея или не намеси институции.
И спорът е защото Даскалка желае да се вихри. Защото предпочита форума да чопли рисунки на детето и особата й, вместо просто да вдигне телефона.

Коя е Даскалка, че ще решава при кой да отиде детето?
На нея като не и изнася, нейната е най-лесна. Ама тя си иска мъжлето... ами като си го иска, ще си го търпи със всичкия му багаж, образно казано.

# 4 524
Е бива ли да питаш това, отидоха още 300 страници Joy

# 4 525
Е как коя, тя му е Семейството, а детето е родА.

# 4 526
  • Куциндрел
Наясно е как остава при нея, ама чат-пат се заканва как ще натири детето и бащата, ако бащата не иска само детето да се натири.
И няма лагери, ако беше просто жалба от втората жена на бащата на детето, без да се изпада в подробности какво зло под небето е то, да се пускат записи, рисунки, подробности и все в едни черни краски, то до сега темата да е приключила тихо и кротко. Как пък веднъж една хубава случка не написа с това дете...

# 4 527
Мине не мине, па като се появи някоя потребителка, пък като завърти пак хамстерското колело с въпрос/заключение и пак сме на параграф 22. Sweat Smile

# 4 528
Е как ще накара майката да си вземе детето чрез институции, като майката и бащата имат пълното право да решават при кого от двамата, кога и за колко време ще живее детето и те са го направили? Драмата е, че Даскалка не е включвана в този разговор, а тя преди това даже се е вживяла в ролята на инкасатор на издръжка от майката, която стриктно й търсела в пълен размер. Какъв размер като няма съдебно решение, пак мистерия. И я натискала да си взема детето, а онази принцеса не искала, но пред Даскалка не устоявала. Иначе принцесата много държала само тя да води детето на море. Дано наистина не излезе някоя любовница, че тогава въобще не можем да се оправим с фактологията.

# 4 529
Явно за мен въпросът е "Детето", за теб "правата и интересите на Даскалка" и за когото още си идентифицирала от твоя лагер. Grinning
Е, не мисля, че голям, сериозен човек, с бизнес, имоти и размах има нужда от виртуална подкрепа срещу едно дете. Разумен човек не би публикувал ни едно от нещата, които тя публикува тук за това дете, не нейно, подчертавам.

Общи условия

Активация на акаунт