Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 410
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 500
Значи бащата е писал молба - нали трябваше два подписа, или не - има молба, детето е водено на детски психиатър и е диагностицирано със соп и му е предложен ресурсен учител.
А в кой град е воден на детският психиатър, в София, или в градчето? И

# 4 501
Ооо, решил ли е да изневерява, ако щете и вързани ходете 24/7, пак ще намери начин.
Много са наивни жените, които вярват, че мъжете им от работа нямат време за други неща.
Иначе никой не го жали твоя мъж, за жалене си само ти в случая, но ако тази роля ти допада, много лошо.

# 4 502
  • София
Айдее, казах ли ви, че темата ще завие в хубава посока за още 3х300 страници.
Blackbling, явно иронията ти убягва

# 4 503
Съвсем друго имах предвид, Блинг. Че тук всеки си е хванал някаква версия и я развива и вече никой не може да хване кой коя сюжетна линия гони.

# 4 504
Даскалке, точно преди една година сте писали, че детето е на 8г., сега тогава е на 9г. и ще бъде в трети клас през новата учебна година.
Лъжа..............след лъжа.
Рисунките също мисля, че сама си ги майсторила.Дете с дислексия не може да изписва буквите на рисунките толкова семетрично.

# 4 505
Айдее, казах ли ви, че темата ще завие в хубава посока за още 3х300 страници.
Blackbling, явно иронията ти убягва
Напротив, разбрах я, говоря по принцип за жените, които си мислят, че от работа мъжете им нямат време за изневери, не за Даскалка конкретно.

# 4 506
  • София
Съвсем друго имах предвид, Блинг. Че тук всеки си е хванал някаква версия и я развива и вече никой не може да хване кой коя сюжетна линия гони.
Освен маникюра - сутрин задължително св*рка, та да е доволен и да не му идват мераци.
Ако щете вярвайте - чувала съм за такава препоръка.
Напротив, разбрах я, говоря по принцип за жените, които си мислят, че от работа мъжете им нямат време за изневери, не за Даскалка конкретно.
Принципно можем да кажем и че ти изневеряваш на мъжа/приятеля си, защото жените го правят.
Все пак пишем по конкретен казус.

# 4 507
Cuckoo, няма ли да ми обясниш репликата си?

# 4 508
  • София
Коя?

# 4 509
Цуцко, и пак няма да е доволен.

# 4 510
Бабиан, не прихващай параноята с търсенето на несъответствия.

Дислексия никога не съм казвала, че има,  друга съфорумка беше.

Детето може да има рожден ден през цялата година, помисли защо е така. Умишлено не пиша месеца.

Не съм аз художникът. Дай задание да ти нарисувам. И пръстите пак ще си снимам, да се увери Кечър, че не е мъжка ръка.

Направо ме шокирате, хора, как имате нерви да ровите в над 300 страници, за да ме хванете в несъответствия... То бива, бива желание да ме докажете като демон, но все пак ...

# 4 511
Е, не мислите ли, че прекалявате с последните интерпретации?
То какво ли не се изписа, това е нищо
Как критикуваш някоя от вашите, я набързо развийте тази линия
Разясни ми, Cuckoo. Нищо не схванах.

# 4 512
Значи бащата е писал молба - нали трябваше два подписа, или не - има молба, детето е водено на детски психиатър и е диагностицирано със соп и му е предложен ресурсен учител.
А в кой град е воден на детският психиатър, в София, или в градчето? И
Даскалка се прави на "ударена" и не отговаря по кои предмети е препоръката за рес. подпомагане.

# 4 513
По повод на рисунките на животни се чудя как може без да се познава детето да се направят изводи. Айде психолог ще зададе уточняващи въпроси, ама да се изпльоскат тук с подканата анализирайте е смешно. Познавам човек дето изобщо не асоциира котките с нещо положително и има абсолютен страх от тях. Кучето освен, че пази, често гони котките до смърт. Кравата, освен че е полезна и дава мляко, може да е много плашеща за едно малко дете...
Изобщо, всеки може да си интерпретира, както му изнася, включително и авторката.

# 4 514
Ще взема да пробвам моята дъщеря да ме нарисува... Дотук все като човек ме е правила ама яко нагримирана пък аз хич не ползвам грим. Какво ли животно ще ме изкара?!
Хм. Аз пробвах, обаче Нейна Светлост ме отряза и ми каза да си отворя приказката за Тримата братя и златната ябълка, защото там портретът на триглавата ламя бил чудесен.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт