Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 410
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 530
Ма не бе, мноу ми е интересно тя като каква точно се явява. Чакам си отговора вече 300 страници.

# 4 531
Ма не бе, мноу ми е интересно тя като каква точно се явява. Чакам си отговора вече 300 страници.

Тя е стожерът на Семейството, Домът, Парите и още много. Плюс това е от София. Това дете само ще си мечтае за пропуснатия шанс ако тя вземе, че ги зареже всичките.

# 4 532

Коя е Даскалка, че ще решава при кой да отиде детето?

В нейните очи е алфата и омегата, понеже... всички други са ниско интелигентни, със СОП, с психически отклонения, престъпници и т.н.
На практика останалите са й посочили мястото в периферията.
Това е цялата драма.

# 4 533
Mащеха?
О,то па нямали брак..Според двойния форумен стандарт,явно някои от двойките без брак са семейства,а други - не.

Щом мъжът и я възприема като половинка и партньор в живота,значи тя е мащеха на детето,със или без брак,все тая.

# 4 534
Сакън, дано не остане с детето още пет ли, там колко години, че съвсем ще го побърка. Не знам колко лагера сме, но едва ли има и един самоген воин , който да смята, че е добре за дете да и е в ръчичките, и да би и поверил, примерно, своето.

# 4 535
Двойките без брак, но с дете, са семейства, точно така.

# 4 536

Щом мъжът и я възприема като половинка и партньор в живота,значи тя е мащеха на детето,със или без брак,все тая.

Така е, но детето има пълното право да не я възприема. Според Даскалка обаче, щяло да му се наложи да я приеме, защото нямало избор. Ако категоричността й беше споделена, досега Муньо да й беше станал законен съпруг, тъкмо и финансите щеше да узакони. Но не би.

# 4 537

Питала го е защо крава, но е отговорил "не знам"

Ами естествения отговор на "защо" е "не знам", или "така". Най- добрия начин да се вдигнат съпротивите. Дали  психологът ще "чуе" защо детето изобразява родителите си по определен начин, зависи от професионалните му умения. Които изключват въпроси  "защо?".
В по- горните ти отговори, по памет карам, "милички и добрички", "силен и пази", не носят почти никаква информация. Освен, че е социално желателен.
Животните се използват в по- ранна възраст, 10 годишен (съдейки по двете рисунки, които са от различно време, и ако въобще са рисувани от едно дете) спокойно може да работи с други проективни методики, други задачи.

# 4 538
Авторката не е никоя на детето за да решава къде ще живее то.
В същото време обаче в момента е в нейния дом и тя има право да реши кой ще живее в него.
Затова и 2 пъти попитах ако къщата беше на мъжът какъв щеше да е казуса? Даскалка щеше ли да постави същия ултиматум - детето да бъде изведено от бащиния си дом? Сега непрекъснато повтаря, че къщата е нейна и ако някой ще си ходи това е детето. Въобразява си, че понеже тя изплаща къщата може да се разпорежда със човешките съдби, та затова ми е чудно ако нещата бяха наобратно?

Непрекъснатото натякване, че издържаш някого и ти поръчваш музиката е не по-малко гнусно от отношението към детето. Още повече когато и в двете си се набутал доброволно пък после ревеш.

# 4 539
Сладка е позицията - аз съм си вкъщи, ще си правя каквото си искам, пък другите трябва да се съобразяват.

# 4 540
  • Куциндрел
Мине не мине, па като се появи някоя потребителка, пък като завърти пак хамстерското колело с въпрос/заключение и пак сме на параграф 22. Sweat Smile
Спокойно можеш да слезеш от колелото и да не се възмущаваш, че то се върти.
Ако не се въртеше нямаше да имаш толкова дни поред сеир.

# 4 541
  • София
Сеирът е защото се появяват нови факти и има развитие. А не защото някой нов започва с вече предъвкани въпроси.

# 4 542
Аз позицията "Аз съм си у дома и ще правя каквото си искам" бих я разбрала, ако:
1. На П@тев и детето в прав текст им беше казано, че те не са си у дома, та да са наясно с правилата на играта.
2. Даскалка беше имала топките да добави "На когото не му харесва, знае къде е вратата". Вместо това, тя предлага алтернативата, образно казано, да ги окове за парното и да ги налага с камшика, докато не кажат смирено "Йес, Мееем".

Куку, вярно е, Даскалка старателно подава разни парченца на определени интервали, да поддържа сеира.

# 4 543
  • Куциндрел
Сеирът е защото се появяват нови факти и има развитие. А не защото някой нов започва с вече предъвкани въпроси.
Добре, само дето през страница се мрънка, защо някои участват в този сеир.
Па не може само за Базила да е. Както и не може да се пише само по един или друг начин.

"В същото време обаче в момента е в нейния дом и тя има право да реши кой ще живее в него."
Ами да решава, какво размахва рисунки и простотии? Решението е лесно - детето вън с или без бащата. Ама тя иска хем да изгони детето, хем да не си личи, че го е изгонила.

# 4 544
Аз позицията "Аз съм си у дома и ще правя каквото си искам" бих я разбрала, ако:
1. На П@тев и детето в прав текст им беше казано, че те не са си у дома, та да са наясно с правилата на играта.
Ахам, и те се бяха съгласили. В крайна сметка всеки има право на условията си.

Скрит текст:
Макар че аз не бих се хванала на такова хоро. Мнението ми е - нова двойка - нов дом, общ.

Цеце, точно така - да го изгони под претекст - майката го е поискала, че да излезе тя самата бяла и добра.

Общи условия

Активация на акаунт