Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 135
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 920
Yum

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 20:30 от e_g_

# 4 921
Комбайнерите, между другото хич не печелят зле.
Вчера гледатх за някакъв семеен бизнес, уникален за България с много инвестиции и ограничен пазар, и си викам, това да не е даскалката

Аз предлагам да пратим на майката линк към тия теми. Да види на какви хора си е поверила детето, защото едва ли знае в подробности за какво става въпрос..

# 4 922
  • Куциндрел
Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."  няма. Предлагам да пуснем пост във фейсбук издирва се зла мащеха. И ще следим развитието.
След порядъчно споделяне във фейса и някой ще познае детето. Обаче това дете вече достатъчно беше очерняно тук.

# 4 923
  • ЯМБОЛ
къде да я намерим майката?

# 4 924
На майката не ѝ дреме, не вярвам да се впечатли особено.
Иначе да, не е лошо историята да стигне поне до бащата, да види с какъв човек си има работа и как авторката плюе по него и детето му и ги изкарва какви ли не.

# 4 925
  • Куциндрел
къде да я намерим майката?
Хвърли един сърцераздерателен пост с тази снимка във фейса с молба да го шерват. Може и в петел.бг да излезе статия. Много бързо ще се намери майката. Сега почти всеки има фейсбук.

# 4 926
  • При семейството си
Оххх, моля ви, заради детето дори не се шегувайте с подобни идеи. Достатъчно го злепоставиха в тази тема, за да се развява тази помия в мрежите.

# 4 927
Няма смисъл от темата вече.
Стана ясно, че са се събрали двама... ох не мога да намеря думи, защото ако кажа за какви ги мисля ще получа бан-вечен
Искърското говедо и мухльо са комплименти за тези субекти
И те деца ще правят. Поредни нещастници.
Майка/даскалка/с болни и изкривени амбиции и разбирания и баща който нехае за едно дете, ще нехае и за второ. Абсолютен безхаберник, оставил се на течението и в ръцете на една безскруполна и егоистична жена
Горките им деца-сегашно и евентуално бъдещо.
Не знам защо модераторите не заключват тази помия. Повдига ми се и от авторката и от любовника и. Обърнало се гърнето та си намерило похлупака.
Много искам да се намерят близкият на тези хора на детето. Да видят, да прочетат темата, та дано се освестят.

# 4 928
Вие пък много бързо се връзвате и предавате. Я какъв съспенс измисли днес, кой знае какво още предстои. Най-вероятно никой не е който изглежда в този сериал, а и втори август е след седмица само.

# 4 929
И аз мисля, че темата се изчерпи, ако не измисли някой нов скандален обрат, като че ли сагата стигна до финала.
Колкото до публичността и детето, така е, но тези хора от семейството му  едва ли знаят в подробности, че детето е записвано от първия ден, прави му се досие с рисунки и сники и се диагностицира по интернет със стреани и непреодолими диагнози.
Все пак това не е често срещано, да не кажа, че е уникално, и въпреки, че тук няколко погребителки казаха, че било нормално, някак съм убедена, че биха си преразгледали отношението, ако става въпрос за тяхно дете.

Вече имахме една във форума, дето мъжът и беше размахвал на бракоразвосния им процес постове от бг-мама...
Тя, впрочем, много прилича на Даскалката по изразни средктва и гьон суратлък, чак странно

# 4 930
Вие пък много бързо се връзвате и предавате. Я какъв съспенс измисли днес, кой знае какво още предстои. Най-вероятно никой не е който изглежда в този сериал, а и втори август е след седмица само.
Чек, ето заради това искам някой близък да прочете темата, та дори и бащата. Не знам защо ама аз не вярвам вече на нито една дума на авторката. Макар че плюя по бащата нещо в мен ми подсказва, че той изобщо не е толкова безотговорен. И че хич няма да е очарован от написаното.

# 4 931
Тя, впрочем, много прилича на Даскалката по изразни средктва и гьон суратлък, чак странно.
Нищо странно. Практикува си творческото писане жената.

# 4 932
Аз пък не знаех
Коя е

# 4 933
  • Куциндрел
О, верно, ей къде го 2ри Август. Па и ще има таен разговор м/у родителите на детето, за който Даскалката е разбрала по неведоми пътища.

# 4 934

Мамасита/Сирена

Общи условия

Активация на акаунт