Развитие по темата "Съвет как да накарам майката на доведения ми син..."

• 127 023
  • 5 227
  •   1
Отговори
# 4 935
Тя, впрочем, много прилича на Даскалката по изразни средктва и гьон суратлък, чак странно.
Нищо странно. Практикува си творческото писане жената.

Това би означавало категорично болен мозък, който предварително сбира записи, снимки и подобни. И развива образ от около година.
Не че, ако е истина, не е болен мозък.

# 4 936
Много тегава станала темата. Отделно, че много коментари са откровено обидни, други са нелепо иронични. Жалка работа! Надявам се авторката да успее с това, което си е наумила. На многото дами, жалещи малкия принц мога само да пожелая да не го срещат в реала, те или техните деца. Защото си мисля, че авторката не е разказала съвсем всичко, защото си има достойнство.

# 4 937
Според мен развитие ще има чак като си дойде мама с детето, до тогава колкото и Даскалка да казва, че драмата ще е решена преди малкия да се върне не ми се вярва. Не знам кви са тия ултиматуми ама нещо май не работят или ги отлагаш твърде дълго, Даскалка.

# 4 938
Оле Боже
Ама то нейното творчество е толкова изобилно и противоречиво, че в някое дело може да се ползва за доказване на всичко
Ех, форумът ни е уютен, но и все пак публичен...

# 4 939
За какъв точно му е на някого да публикува снимки на детето? Какво доказват тия снимки? Коя точно даскалска диагноза потвърждават?

# 4 940
УФФФ бе, тъкмо да я зарежа темата и пак ме хвърляте в размисли.

Да бе, уж никой не бил съобщил на "бащата", че ще се връщат пък по неведоми пътища се разбрало, че предстои разговор...

Пък преди време реших ей така да ги погледна за обща култура тия лицензионни режими, ми нямаше един да се връзва с така описаният бизнес модел с лудия артистичен гении...
Бяха все едни суровини, едни оръжия, едни наркотици... Не знам, не знам...

# 4 941
За какъв точно му е на някого да публикува снимки на детето? Какво доказват тия снимки? Коя точно даскалска диагноза потвърждават?
Не диагноза. Тя ги публикува за да ни покаже колко е порасло детето при нея. То щото иначе нямаше да порасне

# 4 942
.

Последна редакция: пт, 26 юли 2019, 17:08 от Iris04

# 4 943
  • Куциндрел

Да бе, уж никой не бил съобщил на "бащата", че ще се връщат пък по неведоми пътища се разбрало, че предстои разговор...

Пък преди време реших ей така да ги погледна за обща култура тия лицензионни режими, ми нямаше един да се връзва с така описаният бизнес модел с лудия артистичен гении...
Може да са засадили 7 декара мак. Joy

# 4 944
Ще обидиш Даскалка. Снимките показват преди и след нейните грижи.

# 4 945
Не диагноза. Тя ги публикува за да ни покаже колко е порасло детето при нея. То щото иначе нямаше да порасне

Е как? Без нейните грижи щеше на една и съща височина да седи. Самия факт, че някой има нужда да се доказва и изтъква преди куп непознати хора в анонимен форум чрез подобни снимки (които не показват абсолютно нищо, тъй като всички деца растат!) и записи говори за много сериозни отклонения и нужда от лечение. Дано детето се отърве!

# 4 946

Може да са засадили 7 декара мак. Joy

Може Joy То за това във фабулата трябваше  да присъства престъпното гадже на майката.

Всъщност е таен агент на авторката, който търси пазар за реколтата Satisfied

# 4 947
Ами трябваше да има метър, щото така не си личи.

# 4 948
  • София
Ами да, може да отглеждат марихуана с медицински цели.

# 4 949
Ами да, може да отглеждат марихуана с медицински цели.

Може. И авторката май прекалява с нея...така де нали трябва да се тества...

Общи условия

Активация на акаунт