По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 143 435
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Не го бях чувала досега. Погледнах състава в интернет. Точно за тези съставки тази цена е прекалено надута.

# 526
  • Велико Търново
Ако косопада е след раждане, минава! Ако е хормонален, проблема е вътре във Вас, така да се каже. С други думи, не решавате проблема, а го замазвате.

# 527
Ако косопада е след раждане, минава! Ако е хормонален, проблема е вътре във Вас, така да се каже. С други думи, не решавате проблема, а го замазвате.

Аз нямам косопад, но ме интересува ускорява ли растежа, ако знаете.

# 528
  • София
Вземи си само Биотин+Цинк. За 10-12 лв. Има ефект.

# 529
Аз търся такава комбинация биотин и цинк и не намирам в аптечната мрежа...

# 530
  • София
Във всички аптеки има. Напиши в Гугъл и ще ти излязат ведната

# 531
Аз съм гледала но намирам микс от много витамини а аз търся само биотин и цинк

# 532
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010011130

Освен в аптеките, го има и в Лили и ДМ.

# 533
Може ли по време на бременност да се пие ?

# 534
Здравейте!
Реших да се включа и аз в тази тема, след като дълги години се борих да имам дълга коса. Накрая една бременност и раждане помогнаха доста Grinning
В момента косата ми е почти до кръста, боядисвана с безамонячна боя ежемесечно. Използвам и професионална и дрогерийна козметика. Използвам термозащита задължително, защото на всяко къпане играе пресата.

# 535
  • Някъде там
Здравейте!
Реших да се включа и аз в тази тема, след като дълги години се борих да имам дълга коса. Накрая една бременност и раждане помогнаха доста Grinning
В момента косата ми е почти до кръста, боядисвана с безамонячна боя ежемесечно. Използвам и професионална и дрогерийна козметика. Използвам термозащита задължително, защото на всяко къпане играе пресата.
Косата ви перфекта, цвят, дължина и оформяне.
Бихте ли споделили с кой номер боя и коя марка се боядисвате.
По въпрос за дължината, решила съм да пускам малко по дълга коса, но не гоня супер бърз растеж.
В момента използвам основно продукти за косопад, мисля да включа и шампоана на напура за бърз растеж, от него преди съм имала страхотни резултати.

# 536
Тази есен имам косопад и реших да си взема ампули на марката Алфапарф. Слагам на почти изсушена коса след измиване, а освен това и всяка вечер преди лягане. Правя масаж на слалпа, след като нанеса ампулите. Не виждам особен ефект. От 3 дни пия и добавки Б комплекс и цинк.
Някой има ли опит с чай от корен от репей? Как нанасяте и доволни ли сте?

# 537
Боядисвам се с Колора зиро - цвят Голдън браун (не се сещам номера сега).
И мен косопад ме мъчи, не е сериозен за сега, нооо ми се ще да взема някакващи мерки.

# 538
  • Някъде там
Боядисвам се с Колора зиро - цвят Голдън браун (не се сещам номера сега).
И мен косопад ме мъчи, не е сериозен за сега, нооо ми се ще да взема някакващи мерки.
За косопад използвам това  и съм много доволна.

# 539
Благодаря! Шампоана на Меди го загледах и аз, ще го взема.

Общи условия

Активация на акаунт