По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 143 479
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 705
  • някъде под слънцето...
Днес ще ми е втора маска с горчица на прах.Спирам за почивка  "гърмящата смес с  отварата от билки и шампоана  който забърках
Резултатът месец след "инцидента" .3.2 см.
Следващоя месец съм на готови прпдукти домашно приготвени само маската с брашно от горчица.Ще експериментирам, кое  ми  дейсъва по добре
Извод, отварата и шампоана  миндействат, но не със скоростта, коятонобещатват (4-5 см за две семици).Разбира се , че не очалвях резълтат  8-10 см на месец, но и.3 см не е зле.
Следваща контрола 20 юни.

# 706
Днес ще ми е втора маска с горчица на прах.Спирам за почивка  "гърмящата смес с  отварата от билки и шампоана  който забърках
Резултатът месец след "инцидента" .3.2 см.
Следващоя месец съм на готови прпдукти домашно приготвени само маската с брашно от горчица.Ще експериментирам, кое  ми  дейсъва по добре
Извод, отварата и шампоана  миндействат, но не със скоростта, коятонобещатват (4-5 см за две семици).Разбира се , че не очалвях резълтат  8-10 см на месец, но и.3 см не е зле.
Следваща контрола 20 юни.

Здравей . Маската само с брашно от горчица ли е и с вода ли го смесваш ? Не става ли с горчица ? На колко време я правиш ? Слагаш ли нещо друго ?

# 707
  • някъде под слънцето...
Има различни варианти из нета.
Използеам тази рецепта, в нашенските публикации пише , че е добре захарта да е кафява.
Обаче или горчицата ми не е наеед или главата.
Изобщо ме исетих парене , нито оървия пут, нито вчера.
При мен разликата в сантиметрите определвно не се дължи на горчицата.Защото вчера я направих  за втори път.
Мисля да  купя нов пакет горчица и ако отново няма загряване ,  няма да продължа.Не минсе занимава, а и при мен ефекта е приличен без нея.Обаче другия месец ше повторя  курса с отварата и шампоана.
Този месец  съм на вълна готови продукти.

# 708
Има различни варианти из нета.
Използеам тази рецепта, в нашенските публикации пише , че е добре захарта да е кафява.
Обаче или горчицата ми не е наеед или главата.
Изобщо ме исетих парене , нито оървия пут, нито вчера.
При мен разликата в сантиметрите определвно не се дължи на горчицата.Защото вчера я направих  за втори път.
Мисля да  купя нов пакет горчица и ако отново няма загряване ,  няма да продължа.Не минсе занимава, а и при мен ефекта е приличен без нея.Обаче другия месец ше повторя  курса с отварата и шампоана.
Този месец  съм на вълна готови продукти.

А опитвала ли си  с нормална горчица ?

# 709
  • някъде под слънцето...
В смисъл?
Купих пакет  горчица на зърна .Пускам я на бледнера преди да забъркам маската

# 710
Като сте на тема горчица тази рецепта я видях  от една инфлуенсърка тя твърди ,че има голям ефект все още не съм я тествала. Може да е полезно за някой.

# 711
За това дали загрява горчицата, може би и синапът е различни сортове. В аптеките продават пакетчета синапено брашно, то със сигурност загрява, до степен да трябва да се внимава колко дълго се държи. Може би те са удачни за проба, хем мисля че и не са голям грамаж.

# 712
  • някъде под слънцето...
Предполагам.
По моите ширини такивa пакетчета липсват.
A в био магазините е пълна скръб.
Редовно правя житния режим , преди 4 месеца смениха опаковките и  житото вече не кълни, а се вкисва.
Мислех да поръчам от Амазон,  но ако не кълни, какво да ги правя тия 10 кила.
Същото е и с горчицата, ако не зягрява,  и ефекта е като на тази в биомагазина защо ми е  цяло кило.
Не възлагам големи надежди на цикъла от 4 маски  с горчица.
Ще довърша това, което съм купила.

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 12:50 от sl

# 713
Не отчетох факта че за друга държава иде реч. Дано поне за останалите да е полезно, пак е вариант за малко количество да се купи, че иначе горчица на прах май само по половин кило съм виждала...

# 714
Тази маска съм виждала от Полина София, но не съм я опитвала. Някоя от вас пробвала ли я е и какви впечатления имате? Горчица има във всеки магазин, затова бих я пробвала. Това, което описвате с масло от горчица никъде не намирам в нашите сайтове и магазини.

В момента ползвам шампоана и хининовата вода на Роза Импекс. Ще споделя резултати след още малко употреба.

# 715
  • BG-DE
Горчица на прах преди имаше в магазини "Березка".

# 716
Не възлагам големи надежди на цикъла от 4 маски  с горчица.

Toва, че не винаги се усеща парене не е индикация, че продуктът/маската не работи. Личният ми опит показва, че когато купувам средства за стимулиране на скалпа аз ги усещам като загряване/парене само първите 2-3 пъти, след това не, но ефект има.

Мога да препоръчам 2 спрея, които при мен не само спират косопад, но и добре стимулират поникването на нова коса и растежа. Съчетавам ги с Биотин 10 000 мкг дневно и с продукт/и за подобряване състоянието на крайчета.

https://mediceuticalsusa.com/product/numinox-follicle-revitalizer/
https://mediceuticalsusa.com/product/cellagen-follicle-revitalizer/

# 717
  • някъде под слънцето...
Агент , благодаря Записвам, за издирване.
В момента почивам от отварата с това

https://www.amazon.es/Watermans-Grow-More-Elixir-Hair/dp/B071G3J8BM
Черох добри отзиви, да видим.

# 718
SL, има ги със сигурност по БГ сайтовете за козметика и продукти за коса (и физ. магазини), та ако се прибираш това лято можеш да погледнеш! Стискам палци за косата Simple Smile

(и аз скоро отрязах 10+ см и сега хем ми е леко и суша по-бързо, хем ми липсва!)

Последна редакция: вт, 23 май 2023, 18:21 от Agent Provocateur

# 719
  • някъде под слънцето...
Благодаря Агентче, Heartpulse
Ще заръчам да ми вземат.
Вчера отново  наплесках маската с горчица(3 та и предпоследна  доза от цикъла).Отново нямаше парене.Не забелязвам да е забързала растежа, който за момента  продължава се движи с 1 милиметър на денонощие .Или вече  измервам близо 4, 5 сантиметра след печалното събитие(отмъщенивто на фризьора ) .
В момента почовам от билковата отвараби шампоана, които съм заместила с готови продукти.Другия месец отново ще направя курс с отварата.
Обаче забелязвам, че връхчетата нещо не са доволни и съм в издирване на серум или масло, което да добавя към рутината.
В момента освен различни масла(арган, камелия, ячрм , жожоба и сусамово) ползвам и маслата на Oлаплекс и  Mаракеш.
Както и терапии кератин, хидратиране  на Novex и  Tarja Preta на  Lola cosmetics.
Приемам предложения, но продуктите да са съвместими с curly метода.
Върнах се към него след като ме ощракаха.

Общи условия

Активация на акаунт