По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 149 106
  • 1 017
  •   2
Отговори
# 690
  • Между гори и планини
Аз живея в екологично чист район и събирам дъждовна вода и сняг зимата. Косата бухва много. В град не бих събирала дъждовна вода.

# 691
Филтрирана вода дали няма също да свърши работа? Особено за места с твърда вода от чешмата, разликата би била доста осезаема. Предполагам че дори само последните 1-2 изплаквания да са, пак трябва да се усети.

# 692
  • волно калдъръмче
Вода от влагоабсорбатор същи може.

# 693
  • Leeds, UK
Вода от влагоабсорбатор същи може.
Чудно!😁 Живея в Англия и имам електрически. Магазин мога да отворя😂.
Сега се загледах в ей това

На мъжа ми е за аквариумите с тропически риби вкъщи. Детоксикира водата от хлор и тежки метали. Щом е добре за рибата сигурно ще  става и за косата 😁. Пише 1 мл на 60 л вода.

Последна редакция: ср, 10 май 2023, 19:25 от Happy Bella

# 694
А преварена вода?

# 695
Да точно, но едва ли поращат до тук , а не искам да занимавям майка ми или сестра ми с моите капризи.

https://www.amazon.es/KTC-ACEITE-MOSTAZA-500-ML/dp/B000JMDHFO/re … 40082142924&psc=1

Ако успея да постигна заветните 12 (4 месеца по 3 см на месец) , ще "патентовам метода ", защото то хубаво расте и биядисвам корени вече всяка седмица, , но ако се чупи и не става по дълга, е "танто за кукуригу "

Моля, моля, непременно пиши, ако ти се получи. Че тоя бавен растеж на косата ми ме отказва да я пусна дълга. А искам!

# 696
  • някъде под слънцето...
Поставила съм си срок до края на юли.
Да видим какво ще се получи.
Сано дано не ми писне от ежедневното пръскане и плескане.Вече простигнаха и всички купешки продукти.Остава и да ги включа в процеса.

# 697
  • Leeds, UK
Утре отивам да търся маслото от горчица. Виждала съм го на щандовете за козметика в хранителните магазини при нас. То само него не съм пробвала още…

# 698
Аз залагам на масло от розмарин и бадем, с което да го смесвам. Според други експерти, това било най-доброто решение за бърз растеж на коса.

# 699
Това олио препоръчват на много места в инстаграм. Не го намирам в България, масло от горчица също не успявам да намеря в сайтовете.
https://www.iherb.com/pr/mielle-scalp-hair-strengthening-oil-ros … l-oz-59-ml/110487

# 700
  • някъде под слънцето...
Имам и ползвам маслото с розмарин.Ползвам и другинпродукти на марката.Доволна съм от всички.
Купувам ги от физически магазини
Примерно

https://www.druni.es/rosemary-mint-scalp-hair-stregthening-oil-m … -capilar-organico
Може да се поръча с фирма посредник.
Предлага се и в Амазон.
 Toва се спряга за негов по евтин алагог
https://www.comercialpeluquerias.com/yari-hair/11369-yari-green- … aceite-100ml.html
Имам и него.
Имат сходен състав и могат да св използват, както за скалп така и за веъхчета
Сега се наплексках с маскта от  брашнонот горчица, която уж трябваше да пари много. на скалпа.Или горчицата е изветряла или аз съм студенолръвно и  горчицата не мо може да загрее  скалпа.
Шантава работа
Може и да еот захарта, чак когато сложих бялата, видях, че трябвало с кафява.Нищо,  следващия път.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 15:23 от sl

# 701
  • Бургас
Относно паренето - и аз видях един спрей за коса с люти чушки и веднага го взех. Обаче като се напръсках и нищо не усетих като парене, загряване... Реших, че явно не действа и го зарязах. Продължавам с Целаген, но не по два пъти на ден.

Последна редакция: пт, 12 май 2023, 19:01 от sunny-n

# 702
  • by the sea
Направих си експеримент, който  не препоръчвам
но ще споделя резултата.
Както бях писала преди време, разбрах от близки роднини които са пили Цинкорот 25 по здравословни причини, че и косата им избуяла и реших да пробвам, с половин таблетка на ден - 3 седмици.
По-бързо не мога да кажа дали израстна, но има очевадно сгъстяване, нови прокарали косъмчета дори и веждите ми не са рехави.
3тата седмица май взе да ми действа негативно, усещах леко главоболие и депресия, тоест май ми е повлиявло на хормоните и тази последна седмица разделих таблетката на 3.
Не мисля да продължавам за да не си докарам някоя беля.
И със сигурност не препоръчвам да си експериментирате със здравето като мен, но споделям защото реално имаше ефект.

# 703
  • София
Цинксъдържащи препарати се пият само по лекарско предписание и при доказан дефицит. В противен случай са опасни. Особено за жени.

# 704
Аз започнах употребата на един евтин шампоан с хинин и хининова вода. Ще споделя резултати след края на опаковката  на шампоана, защото още не знам, дали действа.

Общи условия

Активация на акаунт