По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 142 531
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,момче съм и преди месец се прецаках страшно много,като си подстригах цялата коса на 0 номер.
Аз винаги съм искал да имам дълга коса,но в един момент се разубедих да я пускам,за 8/9 месеца беше стигнала до над 10 см дължина,но някой дявол ме накара да я подстрижа...
Та сега се вайкам по форуми и искам да видя,как да си засиля растежа на косата,чета за ампули и някви други работи,ама аз не разбирам толкова много,преди си слагах Хининова вода,но не имаше ефект,поне според мен.Косата винаги ми е била любимото нещо в мен и страшно много искам да си върна дължината,която имах та дори и по-дълга!
Ако някой знае как да засиля растежа с нещо,което наистина работи,нека сподели!
Ще му бъда адски благодарен!

# 91
  • София
Здравейте и от мен.
Изчетох темата с интерес, макар че аз не целя точно бърз растеж, а по-скоро нов растеж, особено в областта над челото.
От месец насам втривам ампулите на Керастаз за уплътняване, започвам и енергизиращия гел на Давинес. Надявам се скоро да видя резултати. Засега косата ми стана много хубава, по-плътна и здрава, но явно е рано за нови косъмчета.

# 92
  • София
При мен с добавките за коса (най-вече високи дози биотин) косата ми расте по-бързо, също и имам нова коса (знаете как хвърчат малките косъмчета). Проблемът при мен е, че на периоди пак се засилва косопада (което беше основната причина да пия добавки по-дълъг период, вече 3ти месец) и не знам какво да правя - и на дерматолог бях, пробвах шампоаните Виши и Анафаз, кръвни изследвания пусках...

# 93
Реших да си взема шампоана на Тианде за растеж...ще споделя мнения като мине поне месец. Към момента - косата ми е по-плътна и обемна след измиване и се омазнява в корена един ден по-бавно.
Изглежда ми икономичен, но ще видим. Странно ми е, че при първото измиване на косата, не се разпенва толкова много. При второто вече няма проблем, а дозичката, която изсипвам е една и съща.

# 94
Повечето ми шампоани са така - при първото измиване не правят пяна, нормално е 👍 а безсулфатните и десет пъти да нанесеш няма да ти направят 😝

# 95
За много години нека всички бъдем много здрави. Да се запиша и аз вече започнах втора опаковка от ампулите на Ревалид и шампоана. Косопадът ми намаля драстично за нова коса или растеж не мога да кажа защото косата ми е дълга до кръста. Доволна съм

# 96
Този Ш на Тианде за растеж страшно много го хвалят,приятелката на брат ми си го купи,нея я беше погнал преди няколко месеца много силен косопад и каза,че има много нови растежи. Отделно в нета има и много други чак нереални резултати откъм растеж с него. Аз родих скоро и се опасявам от косопад,та се чудя какво превантивно да пия и мажа и кога да очаквам всъщност да започне.. ще пробвам Тианде,но как не ми се дават 70 лв за шампоан и маска...силно се надявам да вършат работа поне

# 97
Щом си родила скоро много внимавай с препаратите, всичко до което се докосваш докосва и бебчето. Особено ако кърмиш! Освен това дори и да имаш косопад (при мен започна около 2-3 месец) той е хормонален и общо взето докато не се регулират хормоните нищо няма да помогне. След това косопада спира и косата се пооправя. Но според мен изчакай да се нормализират хормоните (поне 6 месеца, да не кажа и 8 при мен), пък тогава започни грижа, за сега може домашни маски - яйце, мляко... Но пак казвам особено ако кърмиш внимавай много.

# 98
не вярвам от шампоан който минава за не повече от 3-4 Мин. През скалпа и после се отмива и маска която се слага само по краищата от които не зависи растежа на косата да има някакъв резултат. Пробвай със серуми стимуланти витамини но от един шампоан да спре косопада ми се струва нереално.

# 99
Комбинацията от шампоан, маска (за в корените), хубави витамини и някакъв стимулант е единственият начин. Един продукт трудно ще окаже влияние, а за цялостната визия на косата от значение има и грижата за дължините, защото и да няма косопад ако краищата са изпържени и хвърчащи се губи ефекта..

# 100
Vivru и аз това имах впредвид но маска за растеж на косата кат чуя и умирам от смях.

# 101
Mims и защо умираш от смях?! Не си чувала,че маските за растеж помагат или не си чувала,че има маски за растеж Rolling Eyes Маслените домашни маски които си джуркаме в къщи какво са според теб..или и те не помагат?

# 102
Маслата действат много добре, а и за да има здрава коса трябва здрав скалп

# 103
При мен с добавките за коса (най-вече високи дози биотин) косата ми расте по-бързо, също и имам нова коса (знаете как хвърчат малките косъмчета). Проблемът при мен е, че на периоди пак се засилва косопада (което беше основната причина да пия добавки по-дълъг период, вече 3ти месец) и не знам какво да правя - и на дерматолог бях, пробвах шампоаните Виши и Анафаз, кръвни изследвания пусках...
Може ли да споделиш каква добавка взимаш. Мнение за тази https://sopharmacy.bg/biotin-1000mcg-za-kosa-koja-nokti-90caps.html

# 104
Здравейте,момче съм и преди месец се прецаках страшно много,като си подстригах цялата коса на 0 номер.
Аз винаги съм искал да имам дълга коса,но в един момент се разубедих да я пускам,за 8/9 месеца беше стигнала до над 10 см дължина,но някой дявол ме накара да я подстрижа...
Та сега се вайкам по форуми и искам да видя,как да си засиля растежа на косата,чета за ампули и някви други работи,ама аз не разбирам толкова много,преди си слагах Хининова вода,но не имаше ефект,поне според мен.Косата винаги ми е била любимото нещо в мен и страшно много искам да си върна дължината,която имах та дори и по-дълга!
Ако някой знае как да засиля растежа с нещо,което наистина работи,нека сподели!
Ще му бъда адски благодарен!

Ще ти кажа как ,2  месеца преди бала и мен ме постига моята фризьорка от коса до кръста ,до ушите. Виках, крещях файда никаква. Два дни ревах и накрая отидох купих: Стимулант за коса на Икаров, Триеитаминол и рициново масло. Около две седмици не съм излизала ( добре ,че имах само шестици и бях оформена по всичко) , та какво правех. Сутрин мажа смес от горните, седя цял ден вечер измивам и като изсуша косата пак мажа , спя така. Сутрин ставам ,мия и пак мажа и така няколко дни. НО ако косата ти е мазна не прекалявай , защото може да се омазни. Но факт ,че расте много. Ако ти е суха, като моята може да правиш даден период и после почиваш няколко дни и после пак. На бала косата ми беше до раменете вече. Рискувах да стане мазна, но нямаше как да се появя с коса до ушите.

Общи условия

Активация на акаунт