По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 143 460
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 720
Някой има ли наблюдения от това масло. Постоянно ми изкачат реклами и уж много доволни от него та съм му хвърлила око.

Това е състава

# 721
За първи път виждам това олио, но рициновото масло е на първо място в състава, така че би трябвало да е добро за растеж.
Аз съм най-доволна от хининовата вода от аптеката. Косата ми расте от нея много бързо и е най-евтина спрямо ампули, които съм купувала по 50-60 лева и нагоре.

# 722
За първи път виждам това олио, но рициновото масло е на първо място в състава, така че би трябвало да е добро за растеж.
Аз съм най-доволна от хининовата вода от аптеката. Косата ми расте от нея много бързо и е най-евтина спрямо ампули, които съм купувала по 50-60 лева и нагоре.
.

Коя точно е хининовата вода?

# 723
# 724
  • SF
Хининовата вода изсушава косата. Трябва да се ползват хидратиращи продукти успоредно с нея.

# 725
За хидратиране използвам маска в скалпа преди измиване, хидратиращи маски и хидратиращата пяна на Милкшейк. Не съм видяла никакво изсушаване на косата към момента, нито на скалпа.

Това за безсулфатните шампоани изобщо не е вярно. Използвам основно такива и косата ми е в по-добро състояние отколкото когато я мия със СЛС. Навсякъде пише, че така или иначе трябват 2 измивания с шампоан, без значение дали е сулфатен или безсулфатен.

ДПШ може да се използва 1-2 пъти в месеца, не е за постоянна употреба.

# 726
Всеки продукт било то домашен или не според мен се отразява различно на различните типове коса. Така , че .. Аз също си правя домашни маски , ползвам шампоан от чесън и змийска маска и косата ми порастна толкова , колкото от 5 години не ми е расла . Няма нищо невъзможно за това не е нужно излишни впрягания .

# 727
Как се ползва и след колко време се забеляза/имаше ефект?Blush

# 728
За две седмици имах около сантиметър растеж.
Измивам косата си с хининовия шампоан на Роза Импекс, след това слагам хидратираща маска и стилизирам. Пръскам хининова вода в корените и масажирам с гумен масажор.

# 729
За две седмици имах около сантиметър растеж.
Измивам косата си с хининовия шампоан на Роза Импекс, след това слагам хидратираща маска и стилизирам. Пръскам хининова вода в корените и масажирам с гумен масажор.
Благодаря Heart Exl Дали може линк или снимка на шампоана, маската и масажора Simple Smile

# 730
Шампоан:
https://remedium.bg/herbal-time-hininov-mitselaren-shampoan-prot … -h200-ml-144280/p

Хининова вода:
https://remedium.bg/herbal-time-hininova-voda-za-kosa-protiv-kos … -h200-ml-144282/p

Масажора си го купих от китайския сайт, но предполагам, че продават в дрогериите или левчетата:

# 731
Скрит текст:
Шампоан:
https://remedium.bg/herbal-time-hininov-mitselaren-shampoan-prot … -h200-ml-144280/p

Хининова вода:
https://remedium.bg/herbal-time-hininova-voda-za-kosa-protiv-kos … -h200-ml-144282/p

Масажора си го купих от китайския сайт, но предполагам, че продават в дрогериите или левчетата:
Janice_, благодаря Heart Exl

# 732
За по- бърз растеж на коса четох, че е добре да се масажира скалпа с вода от розмарин. Както и маска с базово масло+ масло от розмарин.  Купих всичките, но още не съм сигурна дали искам да пускам дълга коса Satisfied
Ако се реша и започна процедурите, ще споделя какво се случва и има ли ефект.

# 733
Pipi, аз и това правя. Но не съм си правила вода от розмарин, защото не намирам пресен.
Смесвам етерично масло от розмарин с рициново масло и така нанасям на скалпа.

# 734
А за косопад, кое би било по-полезно - хинин, розмарин или и двете? Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт