По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 137 097
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 885
Добър вечер идвам за поредна питанка 😅, някоя от вас има ли мнение за Redken Acidic Bonding Concetrate
За цялата серия !!!

# 886
Онзи ден получих комплект от шампоан, маска и балсам но не съм ги пробвала още.
Много положителни ревюта, дано са оправдани.

# 887
Онзи ден получих комплект от шампоан, маска и балсам но не съм ги пробвала още.
Много положителни ревюта, дано са оправдани.
Дааа много популярна стана тази серия направо не знам какво ще правя имам Kerastase Extentioniste - шампоан,  Loreal Absolute Molecular Repair - Шампоан и маска, Vichy Energy+ - Шампоан, Aromatica - Шампоан и Скраб ,Matrix - Шампоан за обем и Балсам,   идва ред и на Redkena + че имам още продукти под наблюдение!🤣😅😅

# 888
Здравейте!
Надявам се приемате нови членове в темата ☺️
Да опиша накратко и аз моя "проблем" с косопада. Като цяло много неща бях опитвала, но с временен или без резултат.
Косата ми е къса (малко под раменете), боядисвам я сама на близо 2 месеца само в корените. Последно подстригвана април месец. Лятото започнах да приемам хранителни добавки на български бранд след като четох супер много мнения преди да ги закупя. Приемах ги цял месец и видимо имаше ефект от тях. След това по ред причини не ги закупих отново, но косопада отново се завърна и то доста ( поне според мен). От много изгледани видеа, прочетени статии и мнения за различни продукти, си закупих шампоан и мус балсам на марката Alterna - серията за косопад мини вариант за проба, като утре ще ми е първото използване. Също така от известно време си правя маската на Теа Минкова с репей, отново започнах да приемам витамините, закупих си днес и масажор за скалп. Косопада за 3 пъти с маските с репей определено понамалява, имам бебешки косички а се надявам и здравината да се подобри скоро. Мога да прикача снимки при интерес за хр.добавка и шампоана и мус балсама ☺️

# 889
Добър вечер идвам за поредна питанка 😅, някоя от вас има ли мнение за Redken Acidic Bonding Concetrate
За цялата серия !!!
Мнение да искаш...Аз съм сигурно човекът,който най-много хвали серията из форума.Имам преуоша,шампоана,маската, балсама и финиша.За мен,серията е идеално балансирана.Според състоянието и нуждите на косата може да се усеща по-хидратираща или по-протеинова.
Преуошът го ползвам по-често от Олаплекс 3,косата след него е по-жива,усещане за по-здрава коса.
Шампоанът заглажда косъма,придава обем и прави косата по-жилава.
Маската и балсамът дават най-добър резултат,когато ги ползвам заедно.Правят косата по-плътна и жилава.
Финишът оставя косата мека,не утежнява.
Като цяло серията няма такива силикони като керастазките например.Косата не става хипер лигава и който е свикнал на такъв ефект,може би няма да хареса ABC

# 890
Shokoladcheto1, и аз се напълних с различни видове продукти, да видим какво ще ми хареса най-много.
Джойко Хидра сплаш шампоан, и някакъв мойстчър за балсам, отделно сериите на Wella Professionals Fusion Amino Refiller и Redken Redken All Soft Heavy Cream, да не говорим, че имам няколко италиански шампоана, маска и винаги в запас Макадамия маската.

# 891
Мога ли да попитам опитните с Олаплекс 3,  слагате от всичко описано като Олаплекс 0 и шампоана, или нанасяте само 3?  Комбинира ли се с други продукти?

# 892
Само 3ката взех аз, трудно може някой да ме убеди че шампоан или балсам могат да вършат тая работа, дето се отмиват а не стоят кой знае колко върху косата. Макар че пък съм ползвала и тези продукти дето са като вода течни и се нанасят за 7 ли колко секунди бяха и вършат работа. Но те са вид балсам/маска, не разчитам нещо да остане от този ефект след като си измия пак косата, а Олаплекс друго очаквам да прави.
Това отделно от факта че и финансово нямаше да ми се получи да се заредя с цяла такава серия, а не бих се лишила за целта от нещо друго.
Тоя момък с видеата, дето го коментирахме, е на същото мнение и той - според него просто са станали алчни и са раздули серията ненужно, а не че има нужда от 10 различни продукта или колкото са там последно.

# 893
За цялата серия !!!
Мнение да искаш...Аз съм сигурно човекът,който най-много хвали серията из форума.Имам преуоша,шампоана,маската, балсама и финиша.За мен,серията е идеално балансирана.Според състоянието и нуждите на косата може да се усеща по-хидратираща или по-протеинова.
Преуошът го ползвам по-често от Олаплекс 3,косата след него е по-жива,усещане за по-здрава коса.
Шампоанът заглажда косъма,придава обем и прави косата по-жилава.
Маската и балсамът дават най-добър резултат,когато ги ползвам заедно.Правят косата по-плътна и жилава.
Финишът оставя косата мека,не утежнява.
Като цяло серията няма такива силикони като керастазките например.Косата не става хипер лигава и който е свикнал на такъв ефект,може би няма да хареса ABC
Ееееее този месец ще ям серии за коса щом и обем прави значи няма какво да се чудяя само за балсама се чудя защото рядко може да ми хареса балсам
     ~~~ (Забравих да питам дали е подобен като Therapist  на Керастаз че доста хора го сравняват с него?)~~~

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 12:18 от Анонимен

# 894
Благодаря, за отговора, ще видя и видеото на фризьора, за който по-напред беше коментирано.
Аз тази сутрин си измих косата за първи път с новия шампоан и мус балсам, за които писах в първия ми пост снощи и за сега мога да кажа, че добре се отразява на косата ми но разбира се трябва продължително време да ползвам за да кажа със сигурност как ми понася. Иначе добре отми маската от репей и мус балсама омекоти косата след това.
Ще опитам обаче и това Олаплекс 3, понеже и аз се боядисвам и имам нужда от хидратация.

# 895
Ванеса четох някакви теми от 2022 където сте писали за Cellagen,  Bioclenz на Меди помага ли за растеж наистина,  и добри ли са тези шампоани , защото тази марка винаги ми е била в дрогерийната категория 😂

# 896
^^^  Хммм, "дрогерийната категория" в мръсна дума ли я произведохме!? Grinning

Но по-същество, не, не са дрогерийни Wink
Mediceuticals® Laboratories, based in New Jersey USA, develops and delivers unique products that help the hair and scalp to be in optimum condition. These products help to reduce excessive hair loss and thinning hair. Mediceuticals® also provides effective methods of treatment for a wide range of hair and scalp problems. Our product development process consists of many years of pharmaceutical research. The products are composed of natural, non-aggressive ingredients and raw materials.

Mediceuticals® products are sold through professional salons, spas and hair restoration clinics. After attending an in depth product training, the salons are equipped to make a correct diagnosis and give tailored product advice to their customers. https://mediceuticalsusa.com/about-mediceuticals/

PS В кварталната ми дрогерия продават и Керастаз и Орибе и Редкен и още десетина профи марки, което не ги превръща нито в дрогерийни, нито в евтини, за мое голямо съжаление Grinning

# 897
^^^  Хммм, "дрогерийната категория" в мръсна дума ли я произведохме!? Grinning

Но по-същество, не, не са дрогерийни Wink
Mediceuticals® Laboratories, based in New Jersey USA, develops and delivers unique products that help the hair and scalp to be in optimum condition. These products help to reduce excessive hair loss and thinning hair. Mediceuticals® also provides effective methods of treatment for a wide range of hair and scalp problems. Our product development process consists of many years of pharmaceutical research. The products are composed of natural, non-aggressive ingredients and raw materials.

Mediceuticals® products are sold through professional salons, spas and hair restoration clinics. After attending an in depth product training, the salons are equipped to make a correct diagnosis and give tailored product advice to their customers. https://mediceuticalsusa.com/about-mediceuticals/

PS В кварталната ми дрогерия продават и Керастаз и Орибе и Редкен и още десетина профи марки, което не ги превръща нито в дрогерийни, нито в евтини, за мое голямо съжаление Grinning
А добри ли сааааа че само за спрейовете имам мнение ?!?!

# 898
Aromatica Quinoa Protein hair ampoule. 

Използвам я от няколко дни,икономичен продукт, който не утежнява косата дори когато се ползва и на суха коса.

# 899
Aromatica Quinoa Protein hair ampoule. 

Използвам я от няколко дни,икономичен продукт, който не утежнява косата дори когато се ползва и на суха коса.
аааа мислех че има серии само с розмарин и чаено дърво има и киноа ?!?

Общи условия

Активация на акаунт