По-бърз растеж на косата - Тема 10

• 137 088
  • 1 017
  •   1
Отговори
# 900
Добър вечер идвам за поредна питанка 😅, някоя от вас има ли мнение за Redken Acidic Bonding Concetrate
За цялата серия !!!
За всички популярни марки попитахте освен за Olaplex, Lakme, Lalga да не са ви  в черният списък 🤔

# 901
Добър вечер идвам за поредна питанка 😅, някоя от вас има ли мнение за Redken Acidic Bonding Concetrate
За цялата серия !!!
За всички популярни марки попитахте освен за Olaplex, Lakme, Lalga да не са ви  в черният списък 🤔
Olaplex въпреки че нямам продукти за да кажа не е нещо особено за мен а за другите 2 марки нямам мнение освен че Лалга е супер скъпа

Последна редакция: чт, 30 ное 2023, 21:07 от Анонимен

# 902
Mediceuticals и аз не бих ги сложила в графа "дрогерийни", но както  напоследък се казва - всеки сам си прецЕня.

# 903
Забравих да питам дали е подобен като Therapist  на Керастаз че доста хора го сравняват с него?
Терапист балсама съм го ползвала 1-2 пъти като балсам и няма нищо общо с ABC.Ползвам го за преуош и то мнооого рядко.Като цяло не съм му фен,за ралзлика от маската,тя ми е сред фаворитите.

Bioclenz на Меди помага ли за растеж наистина,  и добри ли са тези шампоани , защото тази марка винаги ми е била в дрогерийната категория 😂
Както по-назад писах,относно скоростта на растеж нищо не мога да кажа,мазала съм си косата с всевъзможни продукти,манджи,салати и т.н...скоростта не се променя.Обаче,Медисютикалс са ми от топ марките що се отнася до сгъстяване на косата.Биокленз и Целаген няма да спра да ги хваля.
Напура също ми сгъстяват косата,ако ги ползвам редовно.От известно време обаче,забелязвам,че много ме сърби скалпа от тях.Бях ги спряла за известно време,сменях шампоани,за да видя дали наистина е от Напура,защото имах подобни подозрения.За жалост е от тях,едно че ме сърби скалпа и друго че ми свалят боята...Ще си ги доизхабя,че съм насъбрала доста,но едва ли ще купя пак.Имам чувството че са променили формулите,като ги започнах не ми действаха така на скалпа

# 904
Забравих да питам дали е подобен като Therapist  на Керастаз че доста хора го сравняват с него?
Терапист балсама съм го ползвала 1-2 пъти като балсам и няма нищо общо с ABC.Ползвам го за преуош и то мнооого рядко.Като цяло не съм му фен,за ралзлика от маската,тя ми е сред фаворитите.

Bioclenz на Меди помага ли за растеж наистина,  и добри ли са тези шампоани , защото тази марка винаги ми е била в дрогерийната категория 😂
Както по-назад писах,относно скоростта на растеж нищо не мога да кажа,мазала съм си косата с всевъзможни продукти,манджи,салати и т.н...скоростта не се променя.Обаче,Медисютикалс са ми от топ марките що се отнася до сгъстяване на косата.Биокленз и Целаген няма да спра да ги хваля.
Напура също ми сгъстяват косата,ако ги ползвам редовно.От известно време обаче,забелязвам,че много ме сърби скалпа от тях.Бях ги спряла за известно време,сменях шампоани,за да видя дали наистина е от Напура,защото имах подобни подозрения.За жалост е от тях,едно че ме сърби скалпа и друго че ми свалят боята...Ще си ги доизхабя,че съм насъбрала доста,но едва ли ще купя пак.Имам чувството че са променили формулите,като ги започнах не ми действаха така на скалпа
Офф сега Redken или Bioclenz да взема кой ще се комбинира по добре с Kerastase ? 😁 И относно растежа имах предвид за нова коса не за по бърз растежж( Да добавя че от шампоан Extentioniste ми расте супер бързо косата)

Последна редакция: пт, 01 дек 2023, 11:17 от Анонимен

# 905
# 906
Офф сега Redken или Bioclenz да взема кой ще се комбинира по добре с Kerastase ? 😁 И относно растежа имах предвид за нова коса не за по бърз растежж( Да добавя че от шампоан Extentioniste ми расте супер бързо косата)
И двата Grinning Но,щом търсиш сгъстяване,Биокленз.
ABC серията е от сорта на Олаплекс,грубо казано.За растеж едва ли помага(освен ако,косата не расте,защото цъфти и се къса).

Излязохме от контекста на темата,а и дали няма да я заключат скоро Thinking

# 907

Някой може ли да ми обясни как от 50ml тоник ще ти порасне коса?!?!!? И то 200лв

# 908
  • USA
от нета за тоя тоник "С натурални есенциални концентрати от древна китайска билка екстракт от корен от джинджифил, глюкозамин HCL, цинк, витамин В група, женшен, репей, хидролизиран соев протеин и мултиаминокиселини, този продукт има антимикробен ефект и ефективно премахва пърхота и сърбежа. Подхранва корена на косата и поддържа скалпа здрав."

Заздравява скалпа, когато е здрав расте "добра" коса, когато е компрометиран косата излиза "скапана" в общ превод.    "Здрави корени-здрава гъста коса".

КОгато от скалапа е скапана косата, скапана е в средата а краищата се късат, когато ок корена, средата е ок...само краищата са скапани, ако третираш 3 основни части на косата всичко е ОК, иначе косата се къса отдолу и "косата ми не расте, стой си на една и съща дължина".

Третираме косата според зависи какво има нужда в момента, затова един е доволен от един продукт друг от друг.

# 909
  • Някъде там
Темата е позаспала и пиша за да я раздвижа малко.
Колебая се за серум  за скалп с розмарин.
Колебанията са ми за тези две непознати за мен марки.
Кое от двете бихте препоръчали за засилване на растежа на косата?

# 910
Mielle е по известното от двете и  като количество е по добре

# 911
Имам и двете,но определено съм по- доволна от Миеле. Използвам поредна опаковка от маслото с розмарин. Слагам го вечерта преди измиване и преспивам с него. Или другият вариант е маслото с розмарин на скалпа и Еластисайзер по дължините и престой колкото имам време. От цялата серия шампоан, маска и серум за мен маслото Миеле е единственият продукт който си заслужава.

# 912
  • Някъде там
Lorinda, може ли малко повече информация как се отразява.Помага ли са сгъстяване и косопад и спомага ли за бърз растеж на косата.

# 913
  • Бургас
Искам да попитам за продукт, който да прави косата като с мокър ефект? Пяна,мус,олио,идея си нямам,не съм запозната.
Искам като я понамачкам с нещо,да стои начупена и с обем,на клечки.... Дано сте ме разбрали,какво имам предвид!

# 914
Lorinda, може ли малко повече информация как се отразява.Помага ли са сгъстяване и косопад и спомага ли за бърз растеж на косата.
Имам доста нови малки косички по линията на бретона. И ми се налага да се боядисвам доста често заради пораснала коса. Не мога да съм категорична обаче че е само от розмариновото масло на Миеле тъй като взимам и добавки използвам и серуми в момента е Гроу горджъс,а преди него 4 месеца серумът на Калиначи.
Но е продукт без който не оставам. За мен маската и шампоана не са толкова добри като други професионални продукти.

Общи условия

Активация на акаунт