🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 4)

• 82 257
  • 1 910
  •   1
Отговори
# 105
Биляна... перфектно тяло, страхотни крака и... защо и стои толкова зле тази рокля?!
Илюзионистът беше интересен, можеше още нещичко да направи.
Оценките тази седмица ще са все десетки, така че нямат значение.
Ивана е качила 10 кила, егати!

# 106
Ивана каза, че е щастливо омъжена - не познах, че ще игнорира Мерал.... Не знам дали е качила килограми - нали в другата тема имаше снимки от Инстаграма й по бански - там се вижда, че в тялото е добре...
Тази седмица ще се подмазват сигурно - ще има няколко души с идеален резултат. Поне за трите жени ми се струва, че няма да дават по-малко от 10, но ще видим...

# 107
  • Буркина Фасо
когато са омъжени са щастливо омъжени.
когато са разведени са щастливо разведени.
от всякъде кипи щастие  hahaha

# 108
Нещо не можах да ги изтърпя тази вечер и дори не ги догледах.
Уош, миличкия, голямо превъзнасяне, ау хляба, ау ориза. Ай пък чак толкоз.
Леле, аз не познах Ивана. В първия момент като я видях и се стреснах, викам си - въх, майкоууу, кво е това. То уста ли бе да я опишеш, зъби ли не проблясваха с пластмасов блясък напиращи да заживеят собствен живот, грим, тен. УжасТ някакъв.

# 109
Хляб с дуди, колко да е вкусен....

# 110
Хляб с дуди, колко да е вкусен....
Ми що да не е? Те миришат хубаво и даже съм учудена, че не е черен хляба като с въглен или мастило от сепия. Дудите много боядисват.

# 111
  • София
Те са вкусни така,какъв е смисълът да са в хляба.

# 112
Не знам.....глътвам аз едно гоЖи бери като хапченце и лягам.
Сабалям ще пусна кафето в блендера и по задачи...

# 113
  • Sofia
Хлябът с мая ли го замеси?
Черниците пресни или сушени ги сложи?

# 114
Е тази от господин хикс и морето защо се стреми да остарее преждевременно. Ами всичко и е като на бабичка.. Дрехите, прическата  защоо?

# 115
Те са сладки - по-скоро ще стане някаква кифла, а не хляб...

На актрисата такъв си й е стилът. Явно играе добро момиче и в живота Wink

# 116
Ама ако черниците са в хляба само за цвят защо и трябва хляб с цвят на мастило? Не може ли да си е естествен хлябът? Между другото преди две години в Италия /Пулия от магазините съм купувала прекрасен дъхав хляб, даже не беше топъл, просто естествен хляб от качествено брашно, най-обикновен. Вкусен като едно време на село от фурната. Още си го спомням с тъга, че тук няма такъв. Много харесвам и руския черен хляб. Извинете ме за оф-а, че и без това съм на специален мониторинг от модераторите без да зная защо.

# 117
  • Испания
Е тази от господин хикс и морето защо се стреми да остарее преждевременно. Ами всичко и е като на бабичка.. Дрехите, прическата  защоо?

Защото хората сме различни. Не могат всички да са мяу-мяу.

# 118
Актрисата ми е скучновата, суха.
От вечерята нищо не бих хапнала, може би салата само, ама и там май сложи авокадо в дресинга, а аз не обичам.
Иначе я гледах в захлас- харесва ми Биляна. Наживо съм я виждала на едно откриване и ми допадна като отношение, земна ми се видя, и харизматична.
Толкова години да си запазят семейството, явно има защо и как.

# 119
Много превземки много нещо.
Повечето от сготвеното го не познавам, но и няма да се запозная.

Доказано е, че над 3-годишна възраст човешкият организъм не преработва и не усвоява добре лактозата.
 И кой го доказа, вероятно Биляна Йотовска. Има хора, които от бебета имат лактозна непоносимост, но да спреш да ядеш мляко и млечни продукти и да се тъпчеш с неща, които не растат по нашите ширини, за да компенсираш, си клони към глупост.
Не книга, алманах да издаде все тая.
Не мога да отрека, хубава е, но когато мълчи.

Общи условия

Активация на акаунт