🍒Черешката на тортата🍒 - сезон 13 (Тема 4)

• 84 448
  • 1 910
  •   1
Отговори
# 420
Това да не е мястото, за което събираха пари в едно музикално риалити?

# 421
  • Испания
Това да не е мястото, за което събираха пари в едно музикално риалити?

Да. В "Гласът на България".

# 422
Каква е тая апокалиптична обстановка Shocked
Изгъз..и, и реклама, явно.
Абсурд да дам макс точки, ако съм там.
Тая актриса верно не е добре.

# 423
Ами много е готина Ина...Без напрежение, без драма, много естествена и фина.

# 424
Актрисата ми е симпатична на мен, изглежда точно като излезнала от френски филм.. леко безплътна, женствеността не се усеща като форми или съчетания на цветове/ дрехи, доста арт е и мястото, което избра за вечерята също.

# 425
  • Испания
Чудесно, че направи там вечерята. Така повече хора ще разберат, че този дом има нужда от средства.

# 426
къде е това?

# 427
  • Испания

Студентският дом

https://studenthouse.bg/

# 428
Ина ми е като Ирина Тенчева, видно приятна, но ми остава кофти усещане. Иначе хубава идея за място и причина за което.

Ивана как широко отваря устата. 🤭

# 429
Чудесно, че направи там вечерята. Така повече хора ще разберат, че този дом има нужда от средства.
Дай да правят вечерите по села, паланки, селски театри и читалища.
Не съм съгласна.

# 430
Актрисата ми е симпатична на мен, изглежда точно като излезнала от френски филм.. леко безплътна, женствеността не се усеща като форми или съчетания на цветове/ дрехи, доста арт е и мястото, което избра за вечерята също.
Напомня ми Одри Тоту.
Днес ми хареса Ина. Явно е вкусна вечерята. Освен това, аз лично смятам, че когато се готви с любов и желание, това се предава на вкуса на храната.

# 431
  • София
Ивайла пълни бузи с храна и не,че е толкова вкусно, колкото няма какво да каже.За нея всичко,което говорят е далечен непознат космос.

# 432
  • Испания
Души и яде.

# 433
Ама какво е това възхищение и хвалебствия от актрисата към Биляна...чак странно и неудобно за слушане.

# 434
Имаше хора, които посрещаха гостите на село - не виждам нищо лошо. Всички да се забият в София ли?

Общи условия

Активация на акаунт